Tiedot

 • 0458413355
 • info@preeco.fi
 • Ilmainen toimitus
 • 14 pv:n palautusoikeus
 • Rating(s) and review(s)
  Asiakaspalautteet- ja arviot Minicrossit
  (4,2/5)
  Perustuu 30 tuotearvosteluun
  Kaikki arvostelut 

  Minicrossit 5 tuotetta

  Minicrossi osto-opas

  Kun haluaa aloittaa krossipyörillä ajamisen.

  Tämä voi olla sinulle paniikin tai riemun hetki, tai yhdistelmä molempia. Ehkä ensimmäinen ajatuksesi oli "Miten valitsen oikean krossipyörän?" Se on hyvä kysymys ja toivomme auttamaan sinua oikeaan ratkaisuun. Mutta ennen vastausta tuohon kysymykseen, sinun täytyy vastata muutamaan lisäkysymykseen.

  Tässä on muutamia lisäkysymyksiä mietittäväksi:

  • Minkä takia haluaa minicrossi?

  • Mikä on sopiva ikä lapsille oppia ajamaan minikrossipyörää?

  • Minkä ikäinen on liian nuori aloittamaan ajamisen?

  • Ymmärtääkö turvallisuudesta huolehtimisen

  • Pitäisikö käydä ajokoulu?

  • Onko etua, jos aloittaa ajamisen varhaisessa iässä verraten niihin jotka aloittavat vanhemmassa iässä

  • Minkä kokoinen pyörä on hyvä valinta aloittelijoille?

  Vastaukset näihin kysymyksiin riippuvat oikeastaan sinusta - ei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia. Oliko se isä, josta kilpailugeeni tuli, vai kaveri kadulla tai onko kyseessä juuri nyt suosittu urheilulaji, jossa kaikki ovat mukana, ja luulet että se voisi sopia hänelle? Onko taipumus pysyä samoissa asioissa vai onko persoonallisuus enemmän sellainen, että kokeilee asiaa kerran ja siirtyy eteenpäin? Jotkut osaavat luonnostaan ajaa krossia ja toiset tarvitsevat enemmän opetusta.

  Näihin kysymyksiin vastaamisen pitäisi opastaa päättämään miten syvällisesti, niin taloudellisesti kuin ajallisestikin, haluat päästä mukaan tähän harrastukseen ja kuinka vakavissaan lajin suhteen ajattelet olevan. Oikean krossin valitseminen ei tarkoita pelkästään oikean pyörän ostamista. Muut tekijätki, kuten missä ajaa ja kyky investoida ajovarusteisiin, vaikuttavat oikean pyörän valitsemiseen.

  Tässä oppaassa käsittelemme seuraavia aiheita, jotka auttavat sinua kaventamaan vaihtoehtoja krossipyörän valinnassa:

  Miten valita oikea minicrossi

  Mitä voimme kertoa sinulle on että – älä valitse isoa! Ajaessaan helposti yliarvioidaan omat kyvyt. Ota pieni pyörä moottoriltaan (50cc sopii aloittelijoille) kuin kooltaan.

  Valitse pyörä, joka on sopiva kokoinen ja helppo hallita. Pyörässä tulee pystyä istumaan ja ylettymään maahan molemmilla jaloilla tukevasti sekä ylettymään ohjaustankoon ja hallintalaitteisiin helposti. Suuremman pyörän käytön oppimiseen voi mennä paljon enemmän aikaa.

  Varusteet minicrossin

  Jos on kiinnostunut krossipyörillä ajamisesta, niin on myös todennäköisesti käyttänyt aikaa myös polkupyörillä. Polkupyörän ajaminen aloitetaan  käyttämällä apupyöriä ja kyllä, myös krossipyörille löytyy apupyöriä. Varustamalla krossipyörän apupyörillä, saa saman hyödyn kuin polkupyörän apupyörillä.

  Krossipyörien apupyörät antavat vakautta ja hallintaa, kunnes on oikeasti valmis ajamaan. Apupyörät myös vähentävät vakavien kaatumisten mahdollisuutta, jotka voivat heikentää luottamusta ja kääntämään pois ajamisen parista kokonaan. Luottamus krossipyörään on välttämätön harrastuksen ylläpitämiseksi.

  Toinen mietittävä vaihtoehto on manuaalinen tai automaattinen kytkin. Kuten aiemmin todettiin, kyky oppia on avaintekijä. Automaattikytkin voi osoittautua hyödylliseksi, jotta voi harjoitella ajamisessa tarvittavia perustaitoja ja pysyä pystyssä ennen kuin siirrytään monimutkaisempiin krossiajon osa-alueisiin.

  Missä ajaa

  Krossipyörien hauskuus on se, että niillä voi ajaa melkein missä vain. Krossiradat, polut ja metsäalueet, kaikki tarjoavat hauskoja ja jännittäviä esteitä ja käänteitä. Missä ajat, riippuu usein siitä missä asut.

  Monissa kunnissa on julkisia ratoja ja kursseja, joihin voi osallistua maksua vastaan. Nämä radat tarjoavat parhaimman mahdollisuuden kilpailla ja tavata muita ajajia, jotka ovat samassa tilanteessa kuin sinä. Lisäksi voit löytää ainakin yhden kokeneemman harrastajan, joka on valmis antamaan vinkkejä ja neuvoja harjoittelujakson aikana. Jos et ole itse ajanut krossia aikaisemmin on viisasta hyödyntää paikallisten seurojen ja ratojen apua.

  Krossipyörävarusteet

  Yksi asia, joka on tärkeää muistaa on suojavarusteet. Kypärä, rintapanssari, saappaat, polvisuojat, käsineet ja suojalasit ovat tarpeellisia investointeja krossiajoon.

  Suhtaudu krossiajovarusteisiin samalla tavalla kuin pyörän ostamiseen, lukuun ottamatta käytetyn ostamista. Suosittelemme uusia varusteita, paitsi jos sinulle sopii käyttää perheenjäsenten tai luotettavan ystävän varusteita. Pienikin kaatuminen voi vahingoittaa ja heikentää varusteiden laatua - etenkin kypärän.

  Minicrossi

  Yhteenveto

  Kuten näet, parhaan minicrossin valinta vaatii miettimistä ja tutkintaa. Pitää muistaa mielessä, että harjoittelu tekee mestarin.