Tiedot

 • 0458413355
 • info@preeco.fi
 • Ilmainen toimitus
 • 14 pv:n palautusoikeus
 • Rating(s) and review(s)
  Asiakaspalautteet- ja arviot Sisustustakat
  (5/5)
  Perustuu 1 tuotearvosteluun
  Kaikki arvostelut 

  Sisustustakat 19 tuotetta

  Sisustustakkojen osto-opas Sisustustakka

  Sisustustakat ovat suosittuja tehokkuutensa ja helpon asennuksensa ansiosta. Lisäksi ne lisäävät huoneeseen kuin huoneeseen lämpimän ilmapiirin. Aidonnäköiset liekit lämmittävät tilaa ilman ilmanlaatua huonontavia kemikaaleja, toisin kuin perinteiset takkatulet. Sisustustakkoja on saatavilla useissa eri tyyleissä ja ne ovat edullisia käyttää. Ne sopivat käytettäväksi melkein missä tahansa tilassa.

  Saatavilla on useita eri tyyppisiä sisustustakkoja. Vaihtoehtoina on muun muassa kompaktin kokoisia takkoja makuuhuoneeseen, keskipisteeksi olohuoneeseen tai seinäkiinitteisiä malleja esimerkiksi toimiston aulaan.

  Näitä lämmittimiä ei tarvitse kytkeä rakennuksen savupiippuihin tai ilmankiertoon. Ne kiinnitetään yksinkertaisesti seinään, jolloin ylläpitokin on hyvin minimaalista. Suurin osa saatavilla olevista sähkötakkamalleista toimivat standardilla 120 voltin teholla ja lämmittävät laajoja alueita.

  Lue tämä osto-opas määrittääksesi minkä tyyppinen, kokoinen ja tyylinen sisustustakka sopii parhaiten sinun käyttöösi.

  Mallit

  - Seinäkiinnitteiset: Saatavilla on kahta eri tyyppistä seinäkiinnitteistä takkamallia: mallit, jotka kiinnitetään seinään tai mallit, jotka upotetaan seinään. Kiinnitysmateriaalit tulevat yleensä sähkötakan mukana. Takat, jotka vain kiinnitetään seinälle ovat helpompia asentaa, mutta joskus asiakkaat saattavat mielummin haluta kiinteän seinätakan. Seinäkiinnitteiset takat ovat helpompia siirreltäviä ja säästävät tärkeää lattiatilaa. Nämä takkamallit ovat suosittuja pienissä asunnoissa.
  - Seinä-/nurkkatakat: Yksi tyypillisimmistä takkamaleista on takka, joka yksinkertaisesti asetetaan vain seinää vasten. Nämä sisustustakat jäljittelevät perinteisten takkojen tyyliä ja lisäävät huoneeseen lämpöä. Tarjolla on myös nurkkatakkoja, jotka ovat samankaltaisia kuin seinätakat. Nurkkatakat on suunniteltu asetettavaksi huoneen nurkkaan. Joidenkin mallien mukana tulee koottavat panelit, jotka voidaan asettaa seinälle tai nurkkaan. Monissa takoissa on perinteinen takanreunus lisäämään takan tyyliä; ennen ostopäätöstä harkitse takanreunuksen painonkestoa.
  - Mediakonsolit: tarjoavat tyyliä, lämpöä ja paikan televisiolle. Nämä kestävät viihdekeskukset on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niiden design on samantyyppinen kuin seinäkiinnitteisillä takoilla. Suurin osa malleista tarjoaa myös säilytystilaa pienille sähkölaitteille ja mediatarvikkeille. Tarjolla on useita erilaisia malleja sopimaan mihin tahansa tyyliin.
  - Sähkötakkasisäke: kuten nimi kertoo, nämä sähkötakat asetetaan jo olemassa olevan perinteisen takan sisään. Ne muuttavat perinteisen puukäyttöisen takan tehokkaaksi ja kauniiksi takaksi. Ne eivät saastuta huoneilmaa tai lisää sisäilman kosteutta. Nämä takat ovat paljon helpompia käytössä ja ylläpidettäviä kuin perinteiset takat. Nämä sähkötakat ovat täydellisiä ihmisille, jotka eivät juuri käytä perinteistä takkaansa, mutta haluavat kuitenkin nauttia takkatulesta.
  - Sähköuunit: sähkökäyttöiset uunit ovat melko samankaltaisia kuin sähkötakat. Ne kuitenkin tarjoavat hieman perinteisempää tyyliä. Nämä itsenäisesti seisovat uunit eivät tuota tuhkaa kuten perinteiset puukäyttöiset mallit. Käyttääksesi uunia, sinun tulee vain laittaa johto seinään. Nämä mallit ovat helppoja ylläpitää, siirrettäviä ja osa saatavilla olevista malleista jopa puhdistaa sisäilmaa olessaan päällä.

  Sisustustakka tyylitTyylit ja pinnat

  Oli kotisi sitten sisustettu modernilla tai perinteisellä tyylillä – valikoimassamme on sähkötakka jokaiselle. Saatavilla on kiiltäväpintaisia seinämalleja sekä vanhanaikaisia rustiikkimalleja. Jos haussa on moderni sähkötakka, kannattaa tutustua minimalistisiin malleihin, joissa on ruostumaton teräspinta. Saatavilla on myös yksityiskohtaisempia ja perinteisempiä malleja.

  Sähkötakoissa on myös monia erilaisia pintavaihtoehtoja, joista varmasti jokin sopii kotisi muuhun sisustukseen. Suosituimmat vaihtoehtomme sähkötakkojen pinnoille ovat:

  Ruostumaton teräs, mahonki, tammi, kivi, musta, valkoinen/norsunluu tai espresso.

  Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi modernit lasi- tai kivipinnat.

  Tulipesät

  Tulipesät ovat sähkötakkojen sydän ja siellä “palaminen” tapahtuu. Tulipesiä on saatavilla eri kokoisina sekä erovaisuuksia on myös niiden käyttämissä teknologioissa ja piirteissä. Tärkein tekijä asiakkaalle on yleensä tulipesän koko; saatavilla on useita eti kokoja. Standardi koko sähkötakan tulipesälle on 45 x 83 cm.

  Tulipesiä on saatavilla eri teknologioilla, jotka auttavat määrittämään sen, kuinka “aito” takassa palava tuli on. Tämä vaihtelee perus kuvapanelista realistiseen 3D-liekkiin. Hienoimmissa sähkötakoissa on joko hehkuvia hiiliä tai halkoja, jotka luovat aidonoloisen tulen. Liekkien liikkeet jäljittelevät oikeiden liekkien liikkeitä, jotka lisäävät myös käyttökokemuksen aitoutta. Jotkin sähkötakkamallit myös vapauttavat ilmaan hienoa höyryä luoden illuusion oikeasta tulesta ja savusta.

  Realistisen tulen lisäksi, tulipesillä on muitankin tekijöitä, joita kannattaa harkita. Esimerkiksi joissain malleissa on ilmansuodatussysteemi, joka suodattaa saasteita pois huoneilmasta. Nämä systeemit käyttävät viimeisimpiä ilmansuodatusmenetelmiä suodattaaksen pölyn, homeen sekä lemmikkien karvat ilmasta. Ne toimivat imemällä huoneilmaa lämmittäen ja suodattaen sen vapauttaen sen takaisin huoneeseen puhtaampana. Näissä malleissa on pestävät suodattimet, jotka tulee vaihtaa noin vuoden välein.

  Tulipesiä voi ostaa ja yksinkertaisesti sijoittaa jo olemassa olevaan takkaan. Tämä helppous tekeekin niistä hyvin suosittuja monien asiakkaiden keskuudessa. Aseta tulipesä takkaan ja säästä tilaa ja aikaa.

  Koko ja lämmitysvoima

  Sähkötakat kytketään yksinkertaisesti virtalähteeseen toimiakseen. Suurin osa malleista käyttää standardia 120 voltin voimaa, joten takat voidaan kytkeä melkein mihin tahansa pistokkeeseen. Takkojen pistokkeet ovat yleensä suojattuja tulelta ja muilta sähkövioilta.

  Suurin osa malleista tarjoaa tehoa 750 – 1500 watin väliltä. Tämä teho tarjoaa lämpöä jopa 19 neliömetrin säteelle, jonka vuoksi nämä tuotteet ovat täydellisiä olohuoneisiin, kellareihin ja toimistoihin. Sähkötakat ovat tyyppillisesti käytössä lisälämmittiminä, mutta pienissä tiloissa niitä voidaan käyttää myös päälämmönlähteinä.

  Jotkin isoimmat sähkötakkamallit saattavat vaatia toimiakseen suuremman varauksen (240 volttisen pistokkeen), jolloin ne tarjoavat suuremman tehon. Muista varmistaa, että sähkötakka on sopiva kotisi kanssa – suurin osa sähkötakoista vaativat toimiakseen vain standardin 120 voltin varauksen.

  Piirteet

  Sisustustakkoja ja -uuneja on saatavilla useilla eri energiatehokkailla piirteillä, kuten:
  - Käyttö pelkällä liekillä: jos olet kiinnostunut ainoastaan sisustustakan liekin luomasta tunnelmasta, mutta takka ei tulisi lämmityskäyttöön, harkitse takkaa, joka tarjoaa vaihtoehdon käyttää vain liekkiä. Näin voit nauttia aidonoloisesta takkatulesta vuoden ympäri ilman, että huoneen lämpötila nousee.
  - Säädettävät termostaatit: Takkamallit, joissa on säädettävä termostaatti, antavat sinun valita takan tuottaman lämmön.
  - Liekin nopeuden säätö: Voit valita, millä nopeudella liekki leimuaa.
  - Digitaalinen säätö: Jos haluat käyttöön helpoutta, harkitse mallia, joka toimii kaukosäätimellä.
  - Kirkkauden säätö: Tämä säätö antaa sinun valita liekin kirkkauden kaukosäätimen avulla.
  - Tulipesä: Tulipesää tai sen täytteitä ei tarvitse ostaa erikseen. Tulipesä asetetaan paikalleen takkaan ja se on heti valmis käytettäväksi luoden tunnelmaa ja lämpöä huoneeseen.
  - Siirrettävyys: Jos asut pienessä asunnossa tai haluat käyttää lämmitintä eri huoneissa, harkitse siirrettäviä malleja, joita pystyy siirtelemään paikasta toiseen helposti.

  Kaukosäädin vaihtoehdot

  Kaukosäätimet tekevät asetusten muuttamisen nopeaksi ja helpoksi. Myös sisustustakkoja voidaan ohjailla kaukosäätimellä. Peruskaukosäätimillä takan pysytyy sytyttämään ja sammuttamaan, mutta toiset kaukosäädinmallit sallivat käyttäjää säätäämään kaikkia takan toimintoja. Näitä säätöjä ovat muun muassa lämpö (korkea tai matala), valon määrä sekä liekin nopeus.

  Turvallisuuspiirteet

  Sisustustakat ovat turvallinen tapa lämmitykseen. Niiden epäaito liekki ja suljettu tulipesä ovat luonnollisesti turvallisia, mutta myös muita turvallisuustekijöitä tulee harkita:
  - Viileät pinnat: Riippumatta siitä, missä tilassa takka on, ei sinun tarvitse huolehtia siitä, että poltat itsesi takan pinnoilla. Tämä turvallisuuspiirre on erityisen suosittu perheissä, joissa on lapsia tai lemmikkejä.
  - Ylikuumenetumisensuoja: Sisäänrakennettu automaattinensäädin, joka sammuttaa lämmittimen sen ylikuumentuessa.
  - Turvallisuustestit: Lämmittimet on turvallisuustestattu, varmistaaksemme että ne sopivat kaikkiin turvallisuusstandardeihin.

  Edullinen ja ympäristöystävällinen käyttöSisustustakka hinta

  Sähkötakat ja -uunit eivät tarvitse savupiippua tai muuta erityistä ilmankiertoa toimiakseen. Tämä tekee niistä paremman vaihtoehdon ajatelleen huoneen ilmanlaatua. Sinun ei tarvitse enää huolehtia ilmansaasteista tai perinteisen puukäyttöisen takan aiheuttamasta sotkusta.

  Sähkötakat ovat myös edullisia käyttää. Monet mallit kustantavat noin 1 sentin tunnilta pelkällä liekillä ja 8 senttiä lämmittäessään. Yksinkertaisesti vain kytket takan johdon seinään ja nautit sen luomasta tunnelmasta ja lämmöstä ilman että sähkölaskusi loppusumma nousee suuresti.

  Harkitse tätä

  Nämä tyylikkäät takat tarjoavat lisälämpöä huoneeseen, mutta yleisesti niitä ei voida käyttää päälämmönlähteenä. Varmista sen vaatima varaus ja tarvittava tila ennen ostopäätöksen tekemistä. Älä unohda, että sisustustakkoja ostetaan myös sisustuselementeiksi, joten kaikki takkamallit eivät välttämättä lämmitä huonetta.