Tiedot

 • 0458413355
 • info@preeco.fi
 • Ilmainen toimitus
 • 14 pv:n palautusoikeus
 • Rating(s) and review(s)
  Asiakaspalautteet- ja arviot Oksasilppuri
  (4/5)
  Perustuu 1 tuotearvosteluun
  Kaikki arvostelut 

  Oksasilppuri 4 tuotetta

  • -47%
   68,99€ 128,99€

   • Tehokas 2400W moottori
   • Turvallinen
   • Helppo käyttää

   % Ennakkotilaustarjous!

   Ilmainen toimitus

  • -50%
   (1)
   101,57€ 201,57€

   • Tehokas 2500W moottori
   • Turvallinen
   • 60l keruulaatikko

   % Ennakkotilaustarjous!

   Ilmainen toimitus

  • -41%
   85,12€ 145,12€

   • 2400W moottori
   • Nopea käyttää
   • Suosittu malli

   % Ennakkotilaustarjous!

   Ilmainen toimitus

  • -44%
   125,77€ 225,77€

   • 2500W moottori
   • Turvallinen
   • Keruulaatikko

   % Ennakkotilaustarjous!

   Ilmainen toimitus

  Oksasilppurien osto-opas

  Tämä opas on koottu helpottamaan ostopäätöksiä koskien oksasilppureita. Se jakaa informaatiota ja tietoa, miten nämä laitteet tulevat auttamaan sinua ja siitä miten ne toimivat.

  Luonnollisesti, monet tekniset käsitteet voivat olla turhauttavia, varsinkin kun niitä ei tunne ennestään. Tämän vuoksi olemme koonnet mahdollisimman selvän suomenkielisen silppurien osto-oppaan.

  Vinkkejä oksasilppurien käyttöön

  Ei ole olemassa oksasilppurien käyttöön liittyviä erityisvinkkejä, sillä niiden käyttö on hyvin suoraviivaista. Kuitenkin, on olemassa turvallisuuteen liittyviä vinkkejä, joiden avulla pystytään välttämään muun muassa silppurin jumittuminen.

  Ensinnäkin, laitetta käytettäessä on pidettävä turvalaseja, vaikka silppuaisit vain lehtiä. Lisäksi, jos työskentelet silppurilla, joka on polttoainekäyttöinen, kannattaa investoida kuulosuojaimiin.

  Yksi harkinnan alainen asia on se, että miten silppurin sähköjohto säilötään niin, että siihen ei kompastuta tai itse johto ei vahingoidu. Yksi tapa on työskennellä lähellä vajaa ja käyttää sen seinää esteenä. Samanlaisen suojauksen voi tehdä käyttämällä lautoja. Tämä ei ratkaise kompastumisongelmaa, mutta suojaa ainakin johtoa vahingoittumiselta.

  Sen lisäksi, sinun tulisi tehdä hiukan käytännön työtä. Jos työstät käyriä oksia, ne tulee leikata pienempiin osiin, jotta ne menisivät silppuriin mahdollisimman suorana. Kaikki ”Y”-muotoiset oksat tulisi pilkkoa suoriksi.

  Lopuksi, muista aina irroittaa laite sähkövirrasta ennen kuin puhdistat sitä tai siirrät.

  Hyvät puolet – Miksi ostaa oksasilppuri?

  Pähkinänkuorressa, oksasilppuri on tehokas tapa tehdä pihatöitä. Perinteisellä tavalla oksien pienentäminen tai pilkkominen voi olla hyvinkin aikaa vievää ja puuduttavaa. Oksasilppurin omistaminen ottaa tämän taakan harteiltasi ja nopeutta asioita.

  Useimmat silppurit pysytvät käsittelemään paksuudeltaan jopa 7 cm pasksuja oksia, kun taas todella vahvatekoiset silppurit silppuavat 10 cm paksuja viherkasveja. Silppuaminen voi olla hiukan vaikeampaa kuivalla materiaalilla, mutta tämäkin työ käy silppureilta.

  Lisäksi, ei ole suositeltavaa polttaa tai muuten uudelleen sijoittaa lehtiä, pensaita tai tippuneita oksia. Tämän vuoksi niiden uudelleenkäyttö ja oikeanlainen hävittäminen on enemmän kuin tervetullutta. Useimmat silppurit silppovat materiaalin niin pieneksi, että kymmenen säkkiä jätettä mahtuukin silputtuna vain yhteen säkkiin. Puutarhajätettä voidaan käyttää lehti- tai maankatteena tai se voidaan kompostoida joko kompostiin tai levittämällä pihamaalle.

  Sähkökäyttöinen silppuri ei ole ainoastaan aikaa säästävää, se on myöskin vihreä valinta. Tällaisilla laitteilla ei ole lainkaan hiilijalanjälkeä. Jos sinua mietityttää sillpurin hintavuus ja sen ylläpitokulut, muista kaikki se raha jonka tulet säästämään muun muassa pihan lannoitteissa.

  Huonot puolet

  Laitteiden huonot puolet riippuvat paljolti siitä, millaisen silppurin ostat. Kaikille silppureille on yhteistä niihin liittyvät onnettomuus- tai vahinkoriskit. Valmistajat ovat ryhtyneet lisäämään tuotteisiinsa monia turvallisuuspiirteitä, mutta riski on aina olemassa, varsinkin jos tuotetta käytetään epähuomiossa.

  Polttoainekäyttöiset silppurit ovat ensinnäkin äänekkäitä. Monien silppurien kanssa suositellaankin käytettävän kuulosuojaimia. Äänimelu ei ole niinkään riski, vaan myös hyvin ärsyttävää. Polttoainekäyttöiset silppurit eivät ole ympäristöystävällisiä ja voivat aiheuttaa vaurioita myös keuhkoillesi ilmansaasteiden kautta. Kuitenkin, useat kuluttajat valitsevat tällaisen tuotteen, lähinnä sen tarjoaman leikkaustehon takia. Huonona puolena voidaan nähdä myös laitteiden paino ja se, että niiden siirtely voi olla raskasta.

  Kuluttajat ajattelavat usein, että sähkökäyttöisten silppureiden leikkausteho on heikompi. Kuitenkin, ne ovat oikein sopivat valinta pienille pihoille ja eteenkin lehtien silppoamiseen. Yksi huolenaihe kuitenkin on tuotteen kaapelointi. Sähkökaapeliin voidaan kompastua tai se voi vahingoittua painavista tai terävistä esineistä.

  Yhteenveto

  Oksasilppuriin investoiminen on enemmän kuin aikasi ja rahasi arvoista, oli sinulla sille sitten päivittäistä käyttöä metsäisellä tontilla tai vaikka pihasi olisi pienikokoinen vain muutamalla pensaalla. Oksasilppurit ovat äänekkäitä (polottoainekäyttöiset) ja niiden kaapelointia pitää miettiä (sähkökäyttöiset), mutta niiden tuottama etu on paljon suurempaa. Epämukava pihatyö muuttuu mukavaksi ulkoilmatoiminnaksi ja lopputulos on hyvä.

  Riippuen siitä, millaiset tarpeet sinulla on, kuinka iso pihasi on, onko sinulla monia puita vai vaan mututamia pensaita ja tietenkin millainen budjetti sinulla on käytössäsi, on sinun tehtävä päätöksiä. Jos sinua ei haittaa päästöt, meteli ja tuotteen paino ja haluat käyttöösi voimakkaan oksasilppurin, saatat pitää polttoainekäyttöisistä malleista. Kuitenkin, jos haluat että työskentelysi olisi mahdollisimman hiljaista ja ympäristöystävällistä, suosittelemme hankkimaan sähkökäyttöisen laitteen.

   Oksasilppuri