Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Seinäkasvihuone

Seinäkasvihuone

Tiesitkö, että seinäkasvihuoneita on ollut 1800-luvulta lähtien ja se onkin vanhin kasvihuonemalli? Katso lisätietoja siitä ja asennusohjeet seinäkasvihuoneelle alhaalta!

4 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Kasvihuone 2.3m²
Regular price Oli 364,95 € Säästät 125€! Hinta 239,95 €

Alk. 11.95 €/kk

Kasvihuone 2.3m²

do_not_disturb_alt Loppu varastosta

• Painaa n. 10 kg
• 120cm x 190cm x 83.3cm
• Pinta-ala 2.3m²

Lisää ostoskoriin

Kuinka asentaa seinäkasvihuone Seinäkasvihuone

Seinäkasvihuone on kätevä tapa saada kasvihuone, jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa erilliselle kasvihuoneelle. Seinäkasvihuoneen rakenne on yleensä puolirakenne joka kiinnitetään suoraan kotisi seinään. Hyvä kiinnitys taloon takaa hyvän ja turvallisen kasvupaikan. Turvallisin tapa aloittaa prosessi on tehdä perustukset ja työskennellä alhaalta ylöspäin.

1 Paina rakennettu perusrakenne seinää vasten. Tämä rakenne tulisi jo tasoittaa maahan valmistajan ohjeen mukaan. Älä kiinnityä perustuksia, joka ei ole tasainen, silloin koko rakenne on vino.

2 Sijoita ruuvit niiden paikoille silloin, kun rakenne koskettaa seinää. Kiinnitä ruuvit paikoilleen talon seinään. Lisää voimaa ja nopeutta varten, käytä sähkötyökaluja asennuksessa. Riippuen kasvihuoneen valmistajasta, sinulla voi olla keskimäärin neljä ruuvia jotka kiinnitetään seinään.

3 Aseta neljä pystysuuntaista kulmapalaa perustukseen ennen kiinnitysprosessin aloittamista uudelleen valmistajan ohjeiden mukaan.

4 Kiinnitä kaksi nurkkapalaa seinää vasten ruuveilla. Riippuen valmistajasta, voi ruuveja olla useampi. Ota yhteyttä valmistajaan varmistaaksesi ruuvien määrä ja sijainti.

5 Jatka kasaamista sivuseinistä, paneeleista sekä katosta ohjeiden mukaan.

6 Kiinnitä juuri asentamasi kattopalkki seinään ruuveilla. Riippuen kasvihuoneen korkeudesta, sinun täytyy ehkä käyttää tikkaita ylettyäksesi ruuvaamaan ruuvit. Kasvihuoneen koko määrää ruuvien määrän; kattopalkki pitäisi kiinnittää seinään vähintään kahdella ruuvilla.

7 Suorita kasaus ohjeiden mukaisesti loppuun. Varmista että kaikki kiinnitykset seinään ovat tiukasti kiinni, löysät kiinnitykset voivat vaikuttaa kasvihuoneen tukevuuteen.

Vinkki

Etsi talon seinäpalkkien sijainti, jos niitä ei ole selkeästi talon seinässä ilmaistu. Kasvihuoneen asennus levyseinään ei tee kasvihuoneesta kestävää ja turvallista.

Varoitus

Käytä suojaavia varusteita kuten suojalaseja jos käytät sähkötyökaluja. On mahdollista että puuta lentää poispäin silloin kun ruuvaat; puu voi iskeä silmääsi ja aiheuttaa vauriota.

Mikä on seinäkasvihuone?

Seinäkasvihuoneita on ollut viktoorialaisella ajalla joten niitä pidetään perinteisinä rakennuksina. Silloin ihmiset tiesivät, että kasvihuoneen rakennus seinää vasten on fiksua. Seinä käyttäytyy jäähdyttimenä ja se imee ylimääräistä lämpöä päivällä ja luovuttaa sitä yöllä pitäen lämpötilan tasaisena.

Seinäkasvihuone on kasvihuone, joka rakennetaan toisen rakenteen seinää vasten. Täten sillä on vain yksi kaareva katto ja se jakaa seinän toisen rakennuksen kanssa.

Seinäkasvihuoneita pidetään perinteisinä rakennuksina. Ne ovat erittäin kestäviä ja tuulenpitäviä.

Seinäkasvihuoneita voidaan myös käyttää aurinkohuoneina silloin, kun ne on rakennettu taloa vasten, jolloin niitä voidaan käyttää sekä syötävien että kukkien kasvatukseen.

On monia asioita joita kannattaa huomioida tunnelikasvihuoneissa. Korkeuden pitää olla tarkasti katsottuna, yhdessä minkä tahansa metallisen jalustan kanssa, varmistaaksesi, että harjanne ei osu esteisiin, kuten ikkunoihin tai viemäriputkiin.

Suurin osa seinäkasvihuoneista on rakennettu tiili- taikka betoniseinään. Seinään nojatessa, seinä yleensä varastoi lämpöä päivän aikana ja päästää sitä hiljalleen yön aikana, joka vähentää lämpötilan muutosta kasvihuoneen sisällä, johtaen parempaan yleislämpötilaan.

Seinäkasvihuone voi myös lämmittää taloa kylminä päivinä, johon se on asennettu. Voit maalata seinän valkoiseksi, jotta se heijastaa valoa kasvihoneen sisälle, jolloin tämä mahdollistaa seinäkasvihuoneen käytön kylmemmissä lämpötiloissa. Tiiliseinä tarjoaa myös lisää kasvutilaa köynnöskasveille, jolloin ne pääsevät kasvamaan tiiliä pitkin.