Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Pressuhalli

Pressuhalli

Miksi ostaa Pressuhalli meiltä:
1. Pitkä 14kk takuu arvostelemalla tuote
2. Suomen edullisimmat hinnat
3.
Laadukkaat materiaalit
4. Huippuarvostelut
asikkailtamme
5. Suomen vaativiin olosuhteisiin valmistettu
6. 100% suomalainen verkkokauppa ja omistajat

20 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Pressuhalli: kokemuksia ja osto-opasPressuhalli

Oletko juuri ostanut toisen auton, eikä sinulla ole sitä varten autotallissasi tilaa? Oletko menossa reissuun perheesi kanssa? Näissä (ja monissa muissakin) tapauksissa pressuhallit ovat erittäin hyödyllisiä ja helppoja ratkaisuja autosi taikka tavaroittesi säilytykseen. Tässä on sinulle opas, joka auttaa sinua oppimaan lisää näistä halleista.

Mikä pressuhalli on ja mihin sitä tarvitaan?

Pressuhallit ovat halleja, jotka eivät vaadi pysyviä rakenteita taikka urakoitsijoiden palkkausta. Edulliset pressuhallimme ovat erittäin monikäyttöisiä sekä kaiken lisäksi helposti kuljetettavia, joten voit ottaa sen mukaasi helposti esimerkiksi automatkalle.

Ketkä oikein tarvitsevat pressuhalleja? Oikeastaan ketkä tahansa, jotka haluavat suojata autonsa, veneensä taikka moottoripyöränsä säältä, sekä tarjota ajokeille suojaisan säilytyspaikan. Pressuhalli on myös erittäin hyödyllinen paljon autolla matkustaville henkilöille, koska pressuhallin kokoaminen on nopeaa sekä sen voi pystyttää käytännössä mille tahansa tasaiselle alustalle. Pressuhallin käyttötarkoituksena ei ole pelkästään tarjota suojaisa paikka autollesi, vaan voit hyödyntää sitä myös esimerkiksi juhlatelttana, tilapäisenä varastona taikka kotieläinten suojana. Pressuhalleissa on erittäin kätevää säilyttää auton lisäksi esimerkiksi lasten menopelit, kuten mönkijät, taikka kesän jälkeen säilöttävät polyrottinkikalusteet ja ruokailuryhmät. Valikoimastamme löydät varmasti sopivan kokoisen pressuhallin tarpeisiisi!

Jotkut myytävistä pressutalleista on tarkoitettu eläimille ja ne toimivatkin maneeseina. Valitettavasti preeco.fi:stä ei kuitenkaan löydy eläimille tarkoitettuja pressuhalleja.

Pressuhallin hyödyt

Ei ole epäilystäkään siitä, että pressuhalli on hyödyllinen tilankäyttöön. Halpa pressuhalli on myös kevyt kukkarolle, koska pressuhallit ovat edullisempia kuin pysyvät hallit, sekä niiden ylläpitoon vaaditaan huomattavasti vähemmän rahaa. Esimerkiksi jos rakennat autotallin, niin joudut maksamaan kiinteistöveroa sekä käsittelemään lupia ja muita asiakirjoja. Pressuhallit eivät ole kiinteitä rakennuksia, joiden takia niitä ei pidetä rakennuksina. Pressuhallin nopean purkamisen ja pystyttämisen takia voit helposti ottaa sen mukaan matkalle. Pressuhalli tarjoaa autollesi loistavan suojan säätä vastaan, jolloin auton renkaiden, maalien ja muiden osien käyttöikä pitenee.

Pressuhallin haitat

Pressuhalli ei välttämättä suojaa autoasi kaikelta verrattuna autotalleihin. Pressuhallit pitävät autosi turvassa sateelta, lumelta ja lehdiltä, mutta pressuhalli ei pidä autoasi lämpimänä kuten lämmitetty autotalli. Useimpia pressuhalleja ei myöskään pysty asentamaan ilman työkaluja. Varsinaisen rakennuslupa pressutallille tarvitaan yleensä vain suurimmille halleille. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa rakennusvalvonnasta minkälainen käytäntö kotikunnassanne on pressutalleja ajatellen.

Pressuhallien erot

Markkinoilla on laaja valikoima erimuotoisia ja -kokoisia pressuhalleja. Olkoon pressuhalli autolle, veneelle, moottoripyörälle taikka mille vain, niin valitse koko ja muoto tarpeittesi mukaisesti. Joihinkin pressuhalleihin saat mahtumaan myös useamman auton. Pressuhallien valmistusmateriaaleissa on usein paljon eroavaisuuksia, kuten rungon ja pressun materiaali sekä niiden vahvuudet. Yleisimmin pressu on valmistettu PVC -muovista, mutta pressun tiheydessä voi olla suuriakin eroja. Mitä tiheämpi pressu, sitä paremmin se kestää ja suojaa. Rungot valmistetaan yleisimmin joko alumiinista taikka teräksestä. Teräsrunkoiset pressuhallit ovat kaikista kestävimpiä, mutta ne ovat myös painavampia kuin esimerkiksi muovi- ja alumiinirunkoiset teltat. Valikoimastamme löytyvissä halleissa materiaalit on huomioitu tarkasti. Pressuhalliemme rungot on valmistettu kestävästä galvanoidusta teräksestä sekä pressu on vahvaa ja tiheää PVC:tä.

Kuinka valita pressuhalli

Kun ostat pressuhallia, niin pyri miettimään käyttötarkoitustasi ennen ostoa ja tee päätös sen mukaisesti. Mieti, kuinka pitkään pressuhalli tulee olemaan paikoillaan, onko kyseessä pitkä- vai lyhytaikainen suoja sekä mitä säilytät pressuhallissa (kuinka monta autoa, tuleeko halliin muutakin jne.). Edullisista pressuhalleistamme löydät moneen eri käyttötarkoitukseen sopivia pressuhalleja.

Pressuhalli hinta

Pressutallien hinnat vaihtelevat aina 169€

Yhteenveto

Kaiken kaikkinaan pressuhallit ovat erinoimainen ratkaisu, kun etsit paikkaa autollesi, veneellesi taikka varastoitaville tavaroille. Pressuhalli kulkee helposti mukana, joten voit tarjota suojan autollesi myös reissun päällä. Eri käyttötarkoituksille löytyy erilaisia pressutalleja, joten valitse omasi käyttötarpeesi mukaisesti. Pressuhallit ovat myös edullisia, eivätkä ne vaadi rakennuslupia.