Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kuntosalitarvikkeet

Tilaa kuntosalitarvikkeet meiltä. Tarjous nyt jopa -25%. Laaja valikoima erilaisia kuntosalitarvikkeita.

Tilaa kuntosalitarvikkeet meiltä. Tarjous nyt jopa -25%. Laaja valikoima erilaisia kuntosalitarvikkeita.

Tuotteita yhteensä 206 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 206 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kuntosalitarvikkeet jokaiseen kotikuntosaliin

Jokaiseen kotikuntosaliin tarvitaan tarvikkeita, että siitä saa kaiken irti. Erilaiset taljakahvat, vastusnauhat ja treenihanskat auttavat monipuolistamaan ja suorittamaan treenejä tehokkaammin. Oli harjoittelu sitten aerobista, voiman lisäystä tai lihasten kasvua, sopivat erilaiset tarvikkeet jokaiseen tarpeeseen.

Tarvikkeet eivät ole välttämättömiä treenailuun, mutta ne kuitenkin helpottavat sitä ja antavat monia eri tapoja suorittaa treeniä. Pidemmän päälle voi samanlainen treeni aiheuttaa motivaation laskemista, jolloin lääkkeeksi kannattaa kokeille erilaisia tapoja. Kokeilemalla uutta voi löytää paremman tavan suorittaa jonkun tietyn liikkeen.

Suosituimmat kuntosalitarvikkeet

Painotelineet

Kun kotisalilla alkaa painoja olemaan liikaa, kannattaa hankkia painoteline. Painotelineellä pidät kahvakuulat, käsipainot ja levypainot siististi yhdessä paikkaa, helposti käyttöön otettavina. 

Taljakahvat

Taljakahva on suosittu tarvike ylä- ja alataljoihin. Niiden avulla onnistuu monet liikkeet isommilla liikeradoilla. Esimerkiksi ojentajia ja hauista tehdessä voit liikeradan lopussa hieman kääntää rannetta, joka taas on erilaista ärsykettä lihakseen.

Vastusnauhat

Vastusnauha tarjoaa erilaista ärsykettä lihaksiin. Vastusnauhalla ärsykkeen teho vaihtuu liikettä tehdessä. Jolloin kovin ärsyke on liikeradan lopussa, ja vähin liikkeen alussa. Vastusnauhat ovat loistavia kotikuntosaliin, johon ei halua käyttää paljoa rahaa, tai haluaa säästää tilaa.

Painonnostovyöt

Kovissa nostoissa, kuten kyykyssä ja maastavedossa on hyvä olla tukena painonnostovyö. Painonnostovyö tukee selkää ja keskivartaloa, antaen nostolle lisää voimaa ja tehden siitä turvallisemman. Vyötä ei kuitenkaan suositella kevyisiin nostoihin, koska silloin apulihakset keskivartalossa eivät kehity ollenkaan.

Treenihanskat

Lisää pitoa treenaamiseen saa hanskoilla. Hanskan pinta pitää otteen tukevasti tangoissa, eikä hikoilevista kämmenistä ole haittaa. Pidon lisäksi treenihanskat suojaavat kämmeniä myös hankaumilta ja muilta mahdollisilta vaurioilta.

Näiden tuotteiden lisäksi meiltä löytyvät myös kuntosalimatot, hyppynarut, levytangon pehmusteet, vetoremmit, vesipullot, treenikuulokkeet ja treenivaatteet.

Kuntosalitarvikkeet - Miksi hankkia niitä?

Erilaiset kuntosalitarvikkeet ovat luotu helpottamaan treenaamista. Treenihanskat parantavat otetta painoista ja vähentävät kovettumia kämmenissä. Levytangon pehmuste suojaa esimerkiksi niskaa mahdolliselta kivulta ja raapimiselta. Vesipullot auttavat virkistymään tauoilla. Jokaisella tarvikkeella on omat hyötynsä minkä takia se kannattaisi ostaa.

Oli tavoitteesi mikä vain, meiltä löydät sopivia kuntosalitarvikkeita joiden avulla pääset niihin helpommin ja turvallisemmin. Käy kaikki kategoriat läpi ja katso mitkä sopivat juuri sinun treeniisi.

Ennen tuotteiden ostoa

Mallit

Riippuen minkälaista kuntosalitarviketta on ostamassa, kannattaa tarkistaa tuotevalikoimasta erilaiset mallit. Tuotteita voi olla saatavina erilaisiin käyttötarkoituksiin tai vaikka väreinä. Katso koko tuotevalikoima ennen päätösten tekoa.

Hinta

Kuntosalitarvikkeet saa todella monista eri kuntokaupoista. Löytääksesi parhaimman hinta-laatu suhteisen tuotteen, vertaa hintoja verkkokauppojen välillä. Meiltä saatavilla tuotteet kilpailukykyisenä hinnan- ja laadun suhteen.

Tilaa tuotteet Preeco:lta

Meiltä löydät laadukkaat kuntosalitarvikkeet. Tarvikkeet soveltuvat julkisen- ja kotikuntosalin käyttöön. Tarkista hinta ja tarjoukset kategorioista. Verkkokauppa Preeco tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuote voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Jos tarvitset lisää tietoa tarvikkeista, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirje, niin saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.

kuntosalitarvikkeetkuntosalitarvikkeet-hintakuntosalitarvikkeet-tarjous