Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Käsipainot

Tilaa käsipainot meiltä. Saatavilla käsipainoja kotiin ja julkisille kuntosaleille.

Käsipainot monipuoliseen kuntoiluun

Oli kyseessä mikä tahansa kehon lihas, pystyy sitä treenaamaan käsipainoilla. Jokaisen kuntosalilla kuntoilevan pitäisi sisällyttää käsipainot treeneihinsä. Syynä tässä on, että niillä aktivoidaan lihaksia eri tavalla, kuin tangolla tai laitteessa, ja ne ottavat liikkeeseen mukaan apulihaksia. Ne ovat myös lompakolle ystävällisiä kotikuntosalia rakennettaessa, niiden edullisuuden ja monipuolisuuden takia. 

Käsipainoilla on monia hyötyjä mitä moni ei arvaakaan. Niillä voi kasvattaa lihasmassaa ja polttaa rasvaa aivan kuten laadukkaimmilla kuntosalilaitteilla. Monipuolisella treeniohjelmalla käsipainot ovat paras liittolainen taistelua rasvaa, liikakiloja ja heikkoja lihaksia vastaan. Seuraavaksi kerromme hieman lisää hyödyistä.

Käsipainot hyödyt

Kasvattaa vakautta ja lihaksen aktivointia - Koska käsipainoilla molemmat kädet toimivat yksilöllisesti, ne tarvitsevat enemmän liikkeiden vakauttamiseksi. Tästä syystä ne aktivoivat pienempiä tukilihaksia, ja saa aikaan ärsykettä myös niihin.

Tunnistaa ja korjaa lihas epätasapainon - Käsipainot pakottavat kädet toimimaan yksilöllisesti, jolloin on helppo huomata onko toinen puoli vahvempi kuin toinen. Jatkamalla treenaamista käsipainoilla saa epätasapainon korjattua ajan myötä, koska heikompi puoli saa liikkeissä pakosti enemmän ärsykettä, kuin vahvempi.

Turvallisuus - Käsipainot ovat turvallisempia joissakin liikkeissä, jos voimat eivät riitäkään nostaa painoja enään ylös. Esimerkkinä penkkipunnerrus, penkkiä treenattaessa voi jäädä tangon alle voimien loppuessa ja tarvita apua saadakseen painon pois rinnan päältä, käsipainoilla ei ole tätä ongelmaa koska ne voidaan vaan tiputtaa sivuilta alas maahan.

Tehokkaampaa treeniä - Käsipainoilla on mahdollisuus tehdä tehokkaampia treenejä kuin tangoilla. Näistä esimerkkinä pudotussarjat. Pudotussarjoissa on helppo vaihdella painoa käsipainoilla, verrattuna että pitäisi muuttaa painoja tangoissa. Näin ollen pudotuksen saa pidettyä puhtaampana ja tehokkaampana.

Isompi liikerata - Käsipainot mahdollistavat isomman liikeradan liikkeissä, verrattuna tankoihin. Teki sitten penkkipunnerrusta tai kulmasoutua, tulee keho estämään tangon päästämistä pidemmälle. Käsipainoilla pystyy laskemaan painoja hieman alemmas, jolloin lihas saa enemmän venytystä.

Liikkeen vapaus - Tangolla tehdyt liikkeet lukitsevat kädet tiettyihin asentoihin. Käsipainoilla ei ole tätä ongelmaa, vaan voi löytää itselleen sopivan liikeradan liikkeissä. Tästä esimerkkinä on pystypunnerruksessa käsien ja ranteiden asennon vaihtaminen kesken liikkeen teon.

Hinta - Käsipainojen hinta on edullisempi, kuin tankosarjan osto. Käsipaino ei vaadi erillistä telinettä, missä laittaa painoja siihen, vaan sen kanssa riittää vain penkki liikkeiden suorittamiseen.

Käsipainot mallit

Säädettävät käsipainot - Näissä malleissa on paino helppo vaihtaa eri liikkeiden välissä. Ne toimivat kuin pienet levypainot, jolloin voit laittaa painoksi juuri sen verran kuin haluaa. Ajan myötä lukot voivat väljetä ja avautua kesken liikkeen, mikä voi tehdä niiden käytöstä ärsyttävää.

Aerobic käsipainot - Aerobic mallit ovat kevyempiä ja niitä käytetään yleensä ryhmäohjaustunneilla ja muiden liikkeiden yhteydessä. Esimerkiksi juoksun ja haarahyppyjen lisäksi soveltuvat nämä painot tuomaan lisä ärsykettä.

Kiinteät käsipainot - Nämä painot ovat juuri sen painoisia kuin mitä väittävät. Ne ovat tukevia ja kestäviä, mikä tekee niistä pitkäikäisiä. Nämä ovat loistava valinta, jos on aikomus rakentaa suuri kotikuntosali, tai käyttää suuria painoja liikkeissä.

käsipainotkäsipainot-hintakäsipainot-tarjous

Ennen käsipainojen siirtoa ostoskoriin.

Ennen kuin lähdet tuotteiden ostoon, kannattaa ottaa seuraavia asioita huomioon.

Tarve - Minkälaisia kuntoiluvälineitä olet vailla? Käsipainot ovat loistava ja edullinen valinta jokaiseen kotikuntosaliin, mutta ennen kuin lukitset vastauksen niihin, kannattaa tarkistaa muidenkin välineiden ja laitteiden valikoima.

Malli - Aikaisemmin mainitut käsipaino mallit kannattaa käydä läpi, löytääkseen parhaimman valinnan itselle. Säädettävät painot ovat hyvä ratkaisu aloittelijalle, kun taas kiinteät painot soveltuvat isompiin kotisaleihin.

Hinta - Käsipainoja on saatavilla monista eri kuntokaupoista. Löytääkseen parhaimman hinta-laatusuhteen, kannattaa hinnat vertailla verkkokauppojen kesken. Meiltä löydät kilpailukykyiset painot niin hinnan, kuin myös laadun suhteen.

Tilaa tuotteet Preeco:lta

Osta edulliset käsipainot meiltä. Valitse kiinteät, aerobic tai säädettävät painot. Käsipainoja löytyy niin koti- kuin myös julkisen kuntosalin käyttöön. Katso hinnat ja tarjoukset kategorioista. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 14 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.