Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Levytangot

Levytanko nyt meiltä. Laaja valikoima jokaiseen kuntosaliin soveltuvia tankoja. Tilaa levytanko nyt, vielä kun tarjoukset ovat voimassa.

Levytanko nyt meiltä. Laaja valikoima jokaiseen kuntosaliin soveltuvia tankoja. Tilaa levytanko nyt, vielä kun tarjoukset ovat voimassa.

Tuotteita yhteensä 89 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 89 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Levytanko ja levypainot soveltuvat jokaiseen kotisaliin

levytankoLevytangot voivat olla kuntosalin yksinkertaisimmilta näyttäviltä välineiltä. Niiden oikeaoppinen käyttö eri liikkeissä vaatii kumminkin tekniikan harjoittelua. Ne loistavat liikkeissä missä käytetään suuria painoja, kuten esimerkiksi penkki, maastaveto ja kyykky. Tästä syystä ne ovat henkilöille, ketkä haluavat kasvattaa voimaa lähes pakollisia. Niillä voi tehdä rajattu määrä liikkeitä, mutta ne ovat tehokkaimmat voiman ja lihasten kasvattamisessa.

Levytanko on metallinen tanko johon voidaan lisätä levypainoja tarpeen mukaan. Ne ovat alkuperäisiä kuntosalivälineitä, ja toimivatkin vanhan ajan voimannostajien ja kehonrakentajien pää välineenä. Niiden muoto on ergonominen painon tasapainottelun kannalta, jolloin suurien painojen nostaminen on helpompaa. Lue eteenpäin ja tilaa uutiskirje, niin saat lisää tietoa tangoista.

Levytanko mallit

Suorat

Kaikille kuntosaleista tuttu tanko. Näitä tankoja käytetään esimerkiksi penkkipunnerruksessa ja kyykkytelineissä. Voimatanko on yleisin tankomalli mitä painonnostossa käytetään. Suurin osa tangoista on valmistettu teräksestä, joten niiden laatu voi olla vaihtelevaa. Tästä syystä kannattaa tarkistaa tuotetiedoista, että tanko on laadukas. Jos on tarvetta laadukaaseen tankoon, kannattaa katsoa olympia painonnostotangot. Ne ovat suunniteltu suurien painojen nostoon ja ne soveltuvat ammattilaisten käyttöön.

Hauis

Hauistangot ovat loistavia välineitä treenata hauiksia. Niiden muotoilun ansiosta, ranne löytää luonnollisen asennon, jolloin voi keskittyä pelkästään treenaamiseen. Levytangot soveltuvat myös ojentajien ja olkapäiden treenaamiseen. Mikäli haussa on pienempi tanko kovaan käsitreeniin, on tämä tanko oikea valinta.

Ojentaja

Hauistankoihin verrattuna, ojentajatangot ovat hieman painavampia. Tämä johtuu siitä, että yleisesti ojentajat ovat hauiksia vahvempia. Näilläkin tangoilla onnistuvat samojen lihasten treenaamiset, kuin hauistangolla. Jos haluat suorittaa liikkeitä suuremmilla painoilla tai haluat panostaa enemmän ojentajiin, valitse tämä tanko.

Käsipaino

Tämä levytanko on monipuolinen liikkeiden suhteen. Niihin on helppo laittaa tarvittavat painot ja treenata vapaammin liikkeitä, kuin yhdellä isolla tangolla. Näin löydät itselle sopivan liikeradan, jolla vältät kipuja ja vaurioita.

Painotanko 

Painotangoissa painot ovat kiinteitä, eikä niitä pysty vaihtelemaan. Nämä levytangot ovat hyviä ryhmäliikuntatunneissa tai crossfitissä, koska painojen lukot eivät löysty kovemmassakin treenissä. Painoja on saatavilla 10 kg - 50 kg välillä. Nämä tangot ovat aina käyttövalmiita, ilman erillistä painojen kanssa säätöä.

levytanko-tarjous

Minkälainen levytanko kannattaa valita?

Tangoissa eriäviä piirteitä ovat, pituus, halkaisija, muoto, materiaali ja lukitus. Pituus vaihtelee yleensä 150 - 180 cm välillä. Tavalliset kuntosaleiltakin löydettävät tangot ovat 30 mm paksuja ja paino on yleensä 20 kiloa. Näillä tangoilla onnistuu perus painonnosto. Jos kuitenkin tarvitaan tankoa ammattitasoiseen painonnnostoon, olympia tangot ovat 50 mm halkaisijaltaan, jolloin ne kestävät enemmän painoa taipumatta. 

Aloittelevalle kuntoilijalle suositellaan käsipainoja. Niillä on helppo löytää itselleen sopivat liikeradat ja niillä voit treenata koko kehon monissa eri variaatioissa. Niillä saa helpoiten totuteltua lihakset erilaisiin ärsykkeisiin.

Jo vähän kokeneempi kuntoilija voi ottaa käyttöön levytangon. Levytanko on edullinen ja monipuolinen väline kasvattaa voimaa kotona. Niillä onnistuvat kyykyt, maastavedot ja punnerrukset, jotka ovat suurimmat voimaa lisäävät liikkeet.

Jos haluaa työkalun kasvattamaan voimaa ja lihaksia käsissä, voit valita hauis- tai ojentajatangon. Ne ovat muotoiltu sopimaan hauiskääntöihin, ojentaja- ja olkapääpunnerruksiin. Ergonomisen muotoillun ansiosta ranne on optimaalisessa asennossa, jolloin siihen kohdistuvat paine vähenee.

Levytankojen hyvät puolet

Voiman kasvu

Levytangot ovat parhain tapa kasvattaa voimaa. Mitkään muut liikkeet salilla eivät tule lähelle tehokkuudessa kyykkyihin, punnerruksiin ja maastavetoihin verrattuna. Koska liikkeet ovat haastavia ja painot suuria, osallistuu liikkeisiin enemmän apulihaksia kuin saman tyyliset liikkeet laitteissa.

Koko kehon aktivointi 

Tangoilla suoritettavat liikkeet antavat ärsykettä moniin lihaksiin kehossa. Liikkeissä kuten maastaveto ja kyykky, myös keskivartalo kehittyy, koska se pitää tasapainon ja asennon hallinnassa. Koska suurempi määrä lihaksia aktivoituu harjoituksissa, on tangoilla tehtävät liikkeet tehokkaampia, kuin laitteissa tehdyt.

Monipuolisuus 

Ennen vanhaan kuntosaleilla ei ollut muuta, kuin levytanko ja levypainot. Ne riittivät silloin koko vartalon voiman ja lihaksen kasvattamiseen. Vaikka nykypäivänä on tullut monia erilaisia laitteita ja välineitä, voi edelleenkin täydellisen treenin suorittaa pelkällä tangolla ja lisäpainoilla. Tangoilla voi voiman lisäksi myös kehittää kestävyyttä. Saatavilla on kevyempiä tankoja, joilla voi suorittaa pidempiä sarjoja.

Hinta

levytanko-hintaKotikuntosalin rakentamiseen levytangot ovat edullinen ratkaisu. Levytanko, levypaino ja erilaiset telineet riittävät täydellisen kotisalin rakentamiseen. Laadukas tanko on käytännössä ikuinen, ja yksi riittää suorittamaan kaikki liikkeet kotisalilla. Katso meidän laaja tanko valikoima, hinta alkaen 29,95€.

Tilaa levytangot Preeco:lta

Meiltä löytyvät edullisen tangon. Erilaisia levytankoja on saatavilla jokaiseen tarkoitukseen. Tangot soveltuvat koti- ja julkisen kuntosalin käyttöön. Katso hinta ja tarjoukset kategorioista, siirrä haluttavat tuotteet ostoskoriin. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esim. pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Jos tuotteista heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelun tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.