Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Painoliivit

Tilaa painoliivi meiltä. Painoliivit tarjous nyt -25%. Painot 5 kg - 30 kg.

Tuotteita yhteensä 9 kpl.

Näytetään 1-9 yht. 9 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Painoliivi lisäämään kehon painolla tapahtuvaa harjoittelua

painoliiviJos vapaiden painojen liikuttelu ei ole mieleistä ja tykkää oman kehon painoilla treenaamisesta, voi lisätehoa saada painoliivillä. Painoliivi on kerännyt suosiota kestävyys harjoitteluissa. Esimerkiksi juokseminen painoliivin kanssa on hyvin samanlaista treenaamista, kuin mitä armeijassa harrastetaan. Joten jos pitää samanlaisesta kuntoilusta kuin armeijassa varusteiden kanssa, voi painoliivi olla loistava lisä treeniin. Lisäpainot auttavat myös räjähtävyyden harjoittelua.

Painoliivit sisältävät pieniä taskuja mihin painoja laitetaan halutun määrän mukaan. Eri painoisia liivejä on saatavilla 5 kg - jopa 30 kg asti. Liian suurta painoa ei kuitenkaan kannata valita, etteivät nivelet kärsi liikaa harjoittelussa. Painoliivien paino kohdistuu hartioihin ja keskivartaloon, joten kaikki liikkeet missä liikutetaan keskivartaloa, saa lisätehoa painoliivistä.

Painoliivi - hyödyt juoksemisessa

Painoliivin kanssa juokseminen tietenkin kasvattaa tehoja rasvanpoltossa, ylimääräisen liikuteltavan painon vuoksi. Mutta painoliiveistä löytyy muutakin hyötyä juoksemisen kanssa. Painoliivi auttaa paremman juoksuasennon löytämistä ja nopeuden kasvua. Jos tavoitteena on nopeuden kasvattaminen, suositellaan juoksemista myös ilman painoliiviä, koska jos harjoituksessa käyttää vain liiviä niin voi pidemmän ajan kuluttua ilman sitä juokseminen tuntua oudolta, koska jalat ovat tottuneet liikuttelemaan suurempaa painoa. Tämä voi johtaa tosipaikan tullen nopeuden laskemiseen.

Hyödyt sydän- ja verenkierrossa

Painoliivin käyttö juostessa kasvattaa sydämen lyöntitiheyttä ja parantaa verenkiertoa. Treenatessa liivin kanssa kehon pitää toimia kovempaa siirtääkseen kasvaneen painon eteenpäin, jolloin sydämen täytyy työskennellä kovemmin siirtääkseen verta suoniin. Kun sydän tottuu tähän rasitukseen, niin liivin pois ottaessa sen ei tarvitse käydä yhtä suurella sykkeellä kuin aikasemmin pitääkseen kehon liikkeessä.

Luuston tiheyden kasvu

Painoliivin käyttö juostessa voi auttaa myös luuston tiheyteen, ehkäisten osteoporoosin syntymistä. Tutkimusten mukaan painoliivi treeni on joillakin kasvattanut lantion luuston tiheyttä.

painoliivi-hintaTasapainon kehittyminen

Koska liivin kanssa juostessa pitää keskittyä tasapainoon enemmän, kehittyy se samanaikaisesti. Tasapainon kehittäminen erityisesti vanhemmilla ikäluokilla voi estää kaatumiset.

Painoliivi turvallisuus

Väärinkäytettynä painoliivistä voi olla enemmän haittaa, kuin hyötyä. Välttääkseen vaarantamasta omaa terveyttä, olemme listanneet muutamia asioita mitä ottaa huomioon liivillä treenatessa.

  • - Painoliivien paino ei saisi ylittää 10% oman kehon painosta. Parhaiten tuloksia on saatu 4 - 10% painoisella liivillä. Jos kuitenkin haluat käyttää painavampaa liiviä, suositellaan käymistä lääkärin tarkistuksessa. Näin varmistat että sydän ja nivelet kestävät ylimääräisen painon.
  • - Jos kärsit osteoporoosista tai nivelvaivoista, älä käytä painoliiviä.
  • - Varmista, että liivi on tiukasti kiinni ja painot ovat sijoitettu tasaisesti liiviin. Jos harjoitellessa painot pääsevät liikkumaan, voi se aiheuttaa horjahtamisen ja aiheuttaa tapaturman.
  • - Älä aloita harjoittelua liivin maksimipainoilla, vaan aloita pienellä painolla ja lisää tarvittaessa kun keho tottuu painoon.
  • - Opettele oikeanlainen juoksu- ja treenitekniikat, ennen kuin lisäät painoliivin harjoitteluun. Väärän tekniikan lisäksi painon lisääminen voi aiheuttaa vaurioita niveliin.

Huomioitavia asioita ennen ostoa

Ennen kuin painoliivi siirtyy ostoskoriin, kannattaa ottaa seuraavia asioita huomioon.

Tarve

Minkälaista kuntoilua harrastat? Onko kehon lisäpainot niihin paras vaihtoehto, vai onko muita vaihtoehtoja tehostamaan treeniä? Painoliivistä eniten irti saa ammattiurheilijat ja usein juoksemista harrastavat. Jos harrastat vain perus kuntoilua yleisen terveyden ylläpitämiseksi, ei painoliivi ole välttämättä oikea valinta.

painoliivi-tarjousPaino

Liivejä löytyy monen eri painoisina. Valitse liivi joka on 5 - 10% omasta painostasi. Suositeltavaa on valita liivi johon painoja voi vähentää ja lisätä oman tarpeen mukaan.

Hinta

Painoliivejä on saatavilla nykyään monista verkkokaupoista. Hintoja kannattaa verrata verkkokauppojen kesken, löytääkseen parhaan hinta-laatusuhteen.

Tilaa painoliivit Preeco:lta

Meiltä löydät kaikkeen kestävyysharjoitteluun soveltuvat liivit. Tarkista hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus suoraan kotiovelle asti.

Jos painoliivi ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.