Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Punnerruskahvat

Tilaa punnerruskahvat meiltä. Tarjous nyt jopa -25%. Monta mallia.

Tuotteita yhteensä 9 kpl.

Näytetään 1-9 yht. 9 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Punnerruskahvat - Lisää tehoa punnerruksiin

Punnerrukset ovat olennainen liike kuntoilussa, ja ne ovat yksi tehokkaimmista liikkeistä. Rinta- ja muut yläkehon lihakset voimistuvat punnerruksia tehdessä. Punnerruskahvat, tai push up kahvat auttavat saamaan enemmän irti tästä tärkeästä liikkeestä. Ne eivät ainoastaan lisää tehoa treeniin, vaan myös vähentävät niveliin kohdistuvaa painetta.

Punnerruskahvat eivät ole välttämättömiä tehokkaiden punnerrusten tekemiseen. Punnerrusten hyvä puoli on se, että niitä voi tehdä käytännössä missä vain. Niiden kanssa ei välttämättä tarvitse lisävarusteita. Rinta, olkapäät ja ojentajat saavat rasitusta punnerruksia tehdessä. Myös keskikehon lihakset ovat käytössä kun kehoa pitää tiukasti punnerrusasennossa.

Jos kuitenkin koet, että tarvitset lisää tehoa punnerruksiin tai ranteen tulevat kipeiksi niitä tehdessä, kannattaa harkita punnerruskahvojen hankintaa. Kahvojen ergonominen ote vähentää niveliin kohdistuvaa rasitusta huomattavasti.

Punnerruskahvat - Hyödyt verrattuna tavallisiin punnerruksin

Ranteen asento punnerruksissa voi olla osalle suuri tekijä. Ranteen asento kämmen maahan kohdistettuna on rasittavampi rannenivelelle. Jos tässä asennossa ranteet tulevat kipeiksi, voi punnerruskahvat vähentää rasitusta ja kipua. Kahvoista puristamalla ranne pysyy suorassa linjassa ja lukkiutuu asentoon punnerruksia tehdessä.

Kämmen lattialla punnerruksissa lattian materiaalilla on merkitystä. Rosoinen lattia voi aiheuttaa vauriota kämmenen iholle ja tuntua inhottavalta. Jos olet esimerkiksi hotellihuoneessa tekemässä punnerruksia, et voi tietää kuinka puhdas huoneen matto on. Näissä tapauksissa punnerruskahvat ovat oikea ratkaisu.

Punnerruskahvat mahdollistavat tukevamman otteen liikkeisiin. Kämmenet voivat kovassa treenissä hikoilla, mikä vähentää kitkaa lattiasta ja aiheuttaa liukastumisen. Kahvat jossa on liukastamaton alapinta, mahdollistaa vaativampien liikkeiden teon, esimerkiksi pystypunnerruksen omalla painolla.

Kahvat myös lisäävät liikerataa punnerruksissa. Ylävartalon pystyy laskemaan alemmas kahvojen kanssa, koska lattia ei tule vastaan. Laskemalla ylävartaloa alemmas punnerruksia tehdessä lisää lihaksen venytystä ja tekee liikkeestä tehokkaamman. Liikeradan kasvun takia maksimi punnerrusmäärä laskee aloittaessa kahvojen käytön.

Punnerruskahvat - Mallit

Punnerruskahvoja on saatavilla erilaisina malleina, riippuen siitä mihin tarkoitukseen ne ovat tulossa.

Tavalliset kahvat

Näillä kahvoilla saat paremman otteen punnerruksia tehdessä ja ne mahdollistavat syvempien punnerrusten tekemisen. 

Pyörivät kahvat

Pyörivät punnerruskahvat mahdollistavat asennon vaihtumisen kesken liikkeen teon. Tämä tekee punnerruksien tekemisestä miellyttävämpää ja on helpompi löytää itselle sopiva asento. Parhain valinta vähentämään nivelien rasitusta.

Korkeat kahvat

Korkeimmat kahvat mahdollistavat muidenkin liikkeiden tekemisen. Esimerkiksi dipit, tai eri asennoissa tehtävät liikkeet.

punnerruskahvatpunnerruskahvat-tarjouspunnerruskahvat-hinta

Monien lihasten kehitys kahvojen avulla

Punnerruskahvat eivät ole mikään maaginen ratkaisu isoihin lihaksiin, mutta ne mahdollistavat erilaisten liikkeiden teon turvallisemmin ja isommalla liikeradalla. Jo aikaisemmin mainittu punnerrus onnistuu laajemmalla liikeradalla, mikä tekee liikkeestä raskaamman ja tehokkaamman. Käyttämällä kahvoja kapeammalle tai leveämmälle, voit kohdistaa treeniä rinnasta, olkapäihin ja ojentajiin. Myös nostamalla alavartaloa ja lisäämällä korkeutta kahvojen alle, voit kohdistaa tehoa eri osiin rinnassa. Käsillä seisonnan tai pystypunnerrusten harjoittaminen onnistuu kahvoilla helpommin paremman otteen ansiosta. Ranteetkin saavat vähemmän painetta, eikä koko vartalon paino ole ranteiden varassa.

Tilaa push up kahvat Preeco:lta - Edullinen hinta

Meiltä löydät monta eri mallia punnerruskahvoja. Valikoimasta löytyy punnerruskahvoja, -telineitä ja dippikahvoja. Tarkista hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Toimitukset alkaen 0€ ja tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Punnerruskahvat voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla.

Jos punnerruskahvat ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.