Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Crosstraining

Tuotteita yhteensä 42 kpl.

Näytetään 1-42 yht. 42 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

crosstraining-hinta

Mitä on Crosstraining?

Crosstraining on kunto-ohjelma, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä kehittämään koko kropan lihaksia. Crosstraining kunto-ohjelmassa treenataan korkealla tempolla ja ohjelman liikkeet vaihtuvat nopealla sykkeellä ja ne on suunniteltu kehittämään kokо vartalon lihaksistoa. Crosstrainingia ei tarvitse treenata kauaa, ja jo tunti  päivän aikana voi kohottaa voima-tasoja voimakkaasti. Kunnon ja voima lisäksi parannat oman kehon nopeutta, tasapainoa ja notkeutta. Treeni-harjoitus iskee vielä vahvasti myös tukilihaksiin!

Crosstraining kunto-ohjelmat sisältävät käytännöllisiä liikkeitä, jotka tuovat treenaamiseen voimistelun, juoksun, soutamisen, painonnoston, ja useiden muiden lajien parhaimmat puolet. Saat siis parhaat eväät parantaa kokonaisvaltaisesti kuntoasi, jonka ansiosta pärjäät paremmin arjessa! Treenatessa pyritään maksimoimaan tehdyn työn määrä tietyssä ajassa, joten intensiteettiä piisaa. Laaja-alainen liikeskaala ja intensiivinen treenitempo tuottavat uskomattoman nopeasti huikeita tuloksia kunnon kohentamisessa.

Crosstrainingissa on myös reilusti yhteisöllisyyttä, mutta treenien takia ei silti tarvitse salille lähteä. Hommaa itsellesi hyvä valikoima tuotteita ja kutsu porukka koolle treenaamaan! Muistakaa kuitenkin turvallisuus. Lajin ympärille on mуös kasvanut suuria kilpailuita maailmanlaajuisesti. Hyvä venkki treenimotivaation ja itsensä puskemiseen huippusuorituuksiin on pitää tuloksia ylhäällä. Seuraavalla kerralla menee enemmän! Osa treeniliikkeistä voidaan tehdä kehonpainolla. Liikkeiden tehostamiseksi kannattaa kuitenkin hankkia muutamia välineitä.

Muutamia treeniliikkeitä crosstrainingiin

Voimaköysi

Voimaköydellä treenaat erittäin tehokkaasti lihasvoiman lisäksi myös kestävyyttä ja räjähtävyyttä. Aerobisena liikkeenä se myös polttaa rasvaa ja nostaa hyvin sykettä. Köysitreenillä on lihasharjoittelua syvemmälle tehoavia vaikutuksia. Se parantaa sydän- ja verenkierto- sekä hengityselimistön kuntoa. 

Klassinen treeni köydellä on taisteluköysiharjoitus:

Pidä köyden kumpaakin päätä käden päässä lonkastasi, kättesi ollessa olkapäiden leveyden päässä toisistaan. Tue vartalosi ja ala nostelemaan kumpaakin kättä ylös ja laskemaan niitä vuorottain, nopeasti ja tanakasti. Jatka tätä vuorottelua yhdestä 20 minuuttiin.

Askeltikkaat

Askeltikkaat on tarkoitettu nopeuden ja koordinaatiokyvyn parantamiseen. Niitä voidaan myöskin käyttää erittäin hyvin lämmittelyyn ennen harjoittelua. Askeltikkaat asetetaan ja levitetään lattialle tai maahan. Niistä muodostuu pitkittäismuotoinen kuvio, joko 1- tai 2-askelmaisena. Tämä mahdollistaa  käyttämisen niitä askel- tai pomppuharjoituksiin.

Askelmat auttavat sinua tekemään liikkeet oikeaoppisesti ja toistuvasti. Ilman näitä konkreettisia askelmia on hankala hahmottaa kuinka askellukset tehdään. Askeltikkaita voidaan helposti yhdistää toisiinsa ja tämän avulla saadaan pidemmät askeltikkaat pidempi kestoisiin harjoituksiin.

Voimaleka

Voimaleka on yksi monipuolisimmista treenivälineistä. Se soveltuu erinomaisena lisänä monipuolistamaan kuntosaliharjoittelua tai täydentämään Crossfit-harjoituksia. Voimalekaa on saatavilla useana eri kokona, joten kaikenkokoisille ja vahvuisille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Voimalekan painoa voidaan myöskin kompensoida treenin intensiteetillä. Mуös raavas mies saa kovan treenin aikaiseksi tehdessään nopeita toistoja pienemmällä voimalekalla. Voimalekaa voidaan käyttää mуös yksikseen ilman muita lisävarusteita. Sen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat - kaikki liikkeet missä liikutat lekaa ilmassa vahvistaa kroppaasi tehokkaasti.

Yleisimmin voimalekan kaverina käytetään kuitenkin traktorin, kuorma-auton tai henkilöauton renkaita. Rengas asetetaan maahan makaamaan ja tämän jälkeen voit moukaroida voimalekalla renkaan päällysosaa tai kylkeä. Rengas on valmistettu kumista, joka vaimentaa iskut tehokkaasti.

crosstraining-tarjous

Nauhatreeni

Harjoittelu tällä laitteella sopii kaikille. Aloittelija voi helposti säädellä harjoitusten vastusta hihnojen pituudella. Tottuneempi voi tеhdä samoja harjoituksia raskaammalla vastuksella. Treeninauhat antavat hyvän harjoituksen koko vartalolle. Vain mielikuvitus on rajana treeniäsi valitessa. 

Harjoittelemalla saat treeniä kaikille eri lihasryhmille, mutta kehität samalla tasapainoa ja koordinaatiota. Sen lisäкsi, että teet liikkeen on sinun pidettävä itsesi tasapainossa. Tämä on todella haasteellista monille eri lihasryhmille, esimerkiksi pienille lihasryhmille kuten hartioille. 

Laitetta voidaan käyttää uskomattoman moniin harjoituksiin. Voit harjoittaa ylä- sekä alavartaloa ilman muita laitteita. Kahvat on pehmustettu, koska treeneissä käytetään paljon käsiä. 

Liinalla tehtävät harjoitukset kannattaa yhdistää johonkin toiseen treeniin, jolloin siitä saadaan eniten irti. Harjoittele tällä setillä esimerkiksi kolme kertaa viikossa ja muina päivinä harjoita kestävyyttä. 

Plyobox

Säädettävä Plyoboxi sopii kaikenkokoisille ja tasoisille treenaajille. Se on säädettävissä viiten eri korkeuteen: 45cm - 65cm välillä, eli haastetta löytyy jokaiselle. Vankka rakenne ja kumitassut jaloissa pitävät boxin paikoillaan kovassakin treenissä. Taso päällystetty kumilla, joten kengät eivät liu'u! Käyttäjän maksimipaino 300kg. Tämä on ehdoton hankinta kun haluat jalkoihisi ja pakaroihin voimaa sekä kokoa.

crosstraining-ohjelma-kuva

Ota crosstrainingiin mukaan myös nämä!

→ Käsipainot

→ Levytanko

→ Painoliivi

→ Kuntopallot

→ Kahvakuulat

Crosstraining-tarvikkeet aina edullisesti Preeco.fi-verkkokaupasta!

Preeco.fi on edullinen suomalainen verkkokauppa. Meiltä löydät crosstraining-tarvikkeet, urheilutarvikeet, ja kaikkea pihalle ja puutarhaasi aina edullisesti.Tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus ja toimitukset ovat alkaen 0€. Saatavilla myös toimitus suoraan kotiin. Tilaa uutiskirje ja saat tietoa kaikista uusista tarjouksista ja alennuksista. Uutiskirje on ilmainen. Osta jo tänään parhaat 2023 crosstraining tarvikkeet joita käytetään crosstraining-tunneilla!