Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kuntopallot

Tilaa kuntopallo meiltä. Kuntopallot tarjous nyt -30%.

Tuotteita yhteensä 25 kpl.

Näytetään 1-25 yht. 25 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kuntopallo koko kehon treenaamiseen

Kuntopallolla onnistuu kokonaisvaltainen treeni omassa kotona. Kuntopallo on loistava treeniväline joko muun treenin lisäksi tai ihan pelkästään sillä treenaamiseen. Pallolla tehdyt liikkeet vaikuttavat moneen lihakseen samaan aikaan, minkä ansiosta kehon saa treenattua läpi nopeasti ja tehokkaasti. Erityisesti räjähtävyyden treenaamiseen pallot soveltuvat mainiosti. 

Kuntopalloilla harjoittelu sopii kaiken ikäisille ja kokoisille henkilöille. Ammattiurheilijat käyttävät palloa yleensä muun treenin yhteydessä tuomaan vaihtelevuutta. Niitä voi käyttää myös crossfit harjoittelussa tai vammojen kuntoutuksessa. 

Alkuperäisesti kuntopalloja on käytetty vammojen kuntoutuksessa, mutta nyt ne ovat kasvattaneet suosiota liikunnan yhteydessä. Palloja on saatavana eri painoisina, joten jokaiselle löytyy sopiva pallo millä voi treenata haluamaansa tapaan.

Kuntopallo mallit

kuntopalloKuntopalloja löytyy monenlaisia, eri tarkoituksiin sopivia. Olemme listanneet osan niistä helpottamaan ostopäätöstä.

Perus

Tavallinen pyöreä kuntopallo on saatavilla eri painoisina 1 kilosta - 50 kiloon asti. Pallo on erittäin kimmoisa ja soveltuu hyvin heittely harjoituksiin. Voi käyttää korvaavana painona vapaille painoille. Loistavia pariharjoitusten tekemiseen.

Kahvoilla

Kuntopallot joissa on kahvat helpottavat otetta pallosta. Pallot muistuttavat kahvakuulia, ja niitä voidaan käyttää samanlaisissa harjoituksissa. Näitä palloja ei suositella heiteltäväksi tai paiskattavaksi. 

Slam ball

Nimensä mukaisesti nämä pallot ovat suunniteltu paiskattavaksi. Ne eivät ole kimmoisia, eivätkä pompi kauas vaikka paiskaisi kuinka kovaa. Erinomainen pallo räjähtävyyden harjoittamiseksi. Näillä palloilla voit tehdä räjähtäviä liikkeitä, mitkä ovat myös hyviä stressin lievittäjiä.

Wall ball

Nämä kuntopallot ovat tarkoitettu seiniin heiteltäviksi, eikä tarvitse suurta voimaa kimmotakseen takaisin heittopaikalle. Niiden kimmoisuus on tavallisen ja slam mallien väliltä. Materiaali on pehmeämpää joten se on helpompi ottaa kiinni. Tämä malli soveltuu hyvin refleksien harjoitukseen ja pari treeneihin.

kuntopallo-hinta

Monipuoliset kuntopallo treenit

Lihasvoima

Kuntopallot tuovat lihasvoima harjoituksiin vaihtelua. Erilaisia liikkeitä tekemällä, pallolla voi treenata koko kehon lihaksia. Valitsemalla eri painoisia palloja, voit käydä kehon lihakset läpi turvallisesti ja tehokkaasti. Lisää tietoa pallojen kanssa tehtävistä liikkeistä löydät netistä.

Räjähtävyys

Voiman ja räjähtävyyden kasvattamiseen kuntopallo on loistava työkalu. Palloja heittelemällä joko lattialle, seiniin tai kattoon, kasvatat eri lihasten räjähtävyyttä. Jotain liikkeitä voi tehdä räjähtävyyden yhteydessä, kuten esimerkiksi pallon heiton lisäys kyykkyyn kasvattaa jalkojenkin räjähtävyyttä.

Koordinaatio ja tasapaino

Jos tavoitteena on koordinaation ja tasapainon kehitys, on pallo lähes pakollinen hankinta. Pallon käyttäminen eri liikkeissä, pakottaa sinut keskittymään tasapainoon ja niin edistämään sitä. Tasapainon hallinta eri asennoissa kehittää syviä lihaksia, mitä tarvitaan asennon pitämiseen raskaissa liikkeissä.

Refleksit

Ammattiurheilijat käyttävät kuntopalloja harjoittamaan refleksejä. Parin kanssa pallon heittely lisää räjähtävyyttä ja refleksejä samaan aikaan. Esimerkiksi nyrkkeilijät voivat käyttää palloa harjoittamaan iskujen ennakointia (vatsalihasten jäykistäminen maalla makuultaan samalla, kun toinen pudottaa pallon vatsalle).

Vamman kuntoutuksessa loistava työkalu

kuntopallo-tarjousKuntopallot ovat alkuperäisesti suunniteltu vammojen kuntoutukseen. Pallot ovat loistava työkalu auttamaan kehon palautumista, kestävyyttä ja reaktiota. Enimmäkseen ne auttavat selkärangan, olkapäiden ja polvien vammoissa. Potilaita suositellaan käyttämään aluksi kevyitä palloja, ja lisäämään painoa vähän sitä mukaa kun kehon osa paranee ja sallii sen.

Tilaa kuntopallot Preeco:lta

Meiltä löydät kaikkiin tarkoituksiin sopivat pallot. Tarkista kuntopallo hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus suoraan kotiovelle asti. 

Jos kuntopalloista heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Lisää kuntopallo ostoskoriin ja siirry tilauksen tekemiseen.