Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kahvakuulat

Kahvakuula nyt edullisesti meiltä. Laaja valikoima eri painoisia kuulia. Tilaa kahvakuula nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 42 kpl.

Näytetään 1-42 yht. 42 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kokonaisvaltainen treeniväline kahvakuula

kahvakuulaKahvakuula, rautainen tai muovinen kuula jossa on litteä pohja ja liitettynä kahva on venäläinen koko kehon treeniin soveltuva voimailuväline. Kahvakuulien suuri suosio johtuu niiden monipuolisuudesta. Kahvakuulalla tehdyt liikkeet käyvät moneen lihakseen samaan aikaan ja niillä kehittyvät tukilihakset, jotka eivät välttämättä muita välineitä käyttämällä koe rasitusta.

Eri kahvakuula mallit

Kahvakuulia on saatavilla todella monessa mallissa, muodossa ja materiaalissa. Jotta suureesta valikoimasta osaa valita itselleen sopivan kahvakuulan, kerromme seuraavaksi lisää tietoa.

Mallit

Suurin osa kahvakuulista, on pyöreitä joissa on litteä pohja. Ne voivat olla mallista riippuen muotoiltu vähän eri tavalla, mutta ajavat saman asian. Suurempi ero on esimerkiksi säädettävissä kahvakuulissa. Säädettävät kahvakuulat muistuttavat sen ja käsipainon yhdistelmää, niihin laitetaan painot tarpeen mukaan, jolloin ei tarvitse monta eri painoista kahvakuulaa. Säädettävä kahvakuula soveltuu hyvin kotikuntoiluun.

Kahvakuulia löytyy myös kivestä ja puusta valmistettuina. Nämä ovat tarkoitettu sisustuselementeiksi, eikä niillä suositella harrastaa kuntoilua. Treeniin tarkoitettuihin kahvakuuliin on saatavilla erilaisia pehmusteita, joilla voi lisätä turvallisuutta ja muuttaa kuulan ulkonäköä.

Materiaalit

Perinteiset ja kisa standardien mukaiset kahvakuulat ovat valmistettu aina teräksestä. Teräksinen kuula kestää pientä murjontaa. Jos hankinnassa on aito kahvakuula, tulee sen olla teräksinen. Ryhmäliikunta ja kotikäyttöön on kuitenkin saatavilla myös erilaisista materiaaleista tehtyjä.

Muita kahvakuulissa käytettyjä materiaaleja ovat esimerkiksi valurauta tai sementti. Valuraudan hinta on edullisempaa kuin teräksen, joten siitä valmistetut kahvakuulat ovat yleensä edullisempia. Sementtisiin ja joihinkin valurautaisiin kahvakuuliin on laitettu päällysteeksi, neopreeni- tai vinyylipinta. Pinta pehmentää kahvakuulan osumaa hiukan, joten se on ystävällisempää jos pelkää että kahvakuula saattaa livetä otteesta ja osua maahan.

kahvakuula-hinta

Kahvakuula paino

Kahvakuulien painot vaihtelevat 2 - 50 kg välillä. Suuren painoheiton takia voi olla hankalaa valita itselleen kahvakuulaa, jos on aloittelemassa sen kanssa treenaamisen. Kahvakuulissa pitää muistaa, että niitä ei kannata verrata käsipainoihin painoissa, niiden erilaisen muodon ja tehtyjen liikkeiden takia. 

Jos olet aloittamassa kahvakuulilla treenaamisen, suositellaan aloituspainoiksi naisille 6 - 8 kg ja miehille 10 - 12 kg. Mikäli on treenannut kauemmin ja kokee olevansa hyvässä kunnossa, painoihin suositellaan lisätä 4 - 6 kg. Kahvakuulat kannattaa olla kuitenkin tarpeeksi painavat, jotta treenatessa ne kehittävät myös tukilihaksia.

Ennen ostoa

Ennen kuin kahvakuula siirtyy ostoskoriin, kannattaa ottaa seuraavia asioita huomioon.

Malli

Kun olet valitsemassa kahvakuulaa ensimmäisenä on hyvä miettiä mihin tarkoitukseen se on tulossa. Käyttääkö sitä enimmäkseen kotitreeneissä, ryhmäliikunnassa vai kilpailuissa. Säädettävä voi olla parempi vaihtoehto kotitreeneihin, sen edullisuuden ja helpon painon vaihdon takia. Ryhmäliikuntaan tavallinen kahvakuula soveltuu paremmin, koska ei välttämättä tiedä minkälaisia liikkeitä tulee tekemään. Jos taas kyseessä on kilpailu, tarvitaan virallinen teräs kisakahvakuula joka on muotoiltu standardien mukaan.

kahvakuula-tarjousHinta

Kuulia on saatavilla monissa kaupoissa. Säädettävät kahvakuulat voivat vaikuttaa edullisemmilta vaihtoehdoilta, mutta laadukkaat tavalliset mallit ovat ikuisia. Löytääkseen edullisimman hinnan, on tuotteita helppo verrata verkkokauppojen kesken. Me tarjoamme kahvakuulat Suomen edullisimmalla hinnalla. Tarkista tarjoukset sivun ylhäältä.

Tilaa kahvakuulat Preeco:lta

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kahvakuulia. Kuulia löytyy eri mallisina ja painoisina, tarkista tuotteet löytääksesi itselle sopivan. Lue lisää kahvakuulista asiakkaidemme arvosteluista.

Tarjoamme joustavat maksutavat, kahvakuula voidaan maksaa pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje saadaksesi parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.