Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Leuanvetotanko

Leuanvetotanko löytyy nyt meidän valikoimasta. Katso tämän hetkiset tarjoukset. Tilaa leuanvetotanko nyt edulliseen hintaan.

Tuotteita yhteensä 22 kpl.

Näytetään 1-22 yht. 22 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Komean yläkropan saamiseksi leuanvetotanko

leuanvetotankoLeuanveto on varmasti kaikille tuttu haastava liike, jolla voi verrata yläkropan voimaa muiden kanssa. Mutta miksi hankkia leuanvetotanko kotiin? Niillä treenaamalla saa nopeasti treenattua yläkropan käyttämällä erilaisia variaatioita liikkeissä. Jos ei ole aikaa käydä salilla tai kuntoilla paljoa, kannattaa tehdä raskaita liikkeitä saadakseen tarpeellisen määrän liikuntaa. Tähän leuanveto soveltuu täydellisesti yläkropan osalta. 

Leuanvetotangot voidaan asentaa käytännössä minne vain. Ne soveltuvat jokaiseen huoneeseen, ja niiden näkeminen muistuttaa, että voisi tehdä muutamat leuat ohi kulkiessa. Saadaksesi täydelliset lihakset, olemme listanneet tietoa leuanvetotangoista, niiden kanssa treenaamisesta ja mistä niitä saa. Lue lisää alhaalta.

Erilaiset leuanvetotanko mallit

Leuanvetotankoja on saatavilla eri malleissa. Seuraavaksi olemme listanneet niitä, jotta voit löytää sopivan tangon itselle.

Oviaukkoon kiinnitettävä leuanvetotanko

Kotikäyttöön leuanvetotangoista suosituin on oviaukkoon asennettavat mallit. Nämä mallit on helppo kiinnittää ja poistaa karmeista treenin jälkeen. Niiden pienen koon takia ne on helppo säilyttää kaapissa tai vaikka sängyn alla. Leuanvetotanko oviaukkoon ostossa ota huomioon karmien leveyteen ja tarkista tuotetiedoista, että tanko on sopiva niihin. Meiltä löydät kapeisiin- ja leveisiin oviaukkoihin sopivat tangot.

Seinään tai kattoon kiinnitettävä leuanvetotanko

Seinään ja kattoon asennettavat leuanvetotelineet kiinnitetään pulteilla kiinni. Nämä mallit ovat tukevia ja kestävät enemmän painoa, kuin oviaukkoon asennettavat mallit. Jos leuanvetotankoa tullaan käyttämään crossfit leukoihin tai lisäpainojen kanssa, suositellaan näitä malleja.

leuanvetotanko-hinta

Leuanvetolaite

Leuanvetolaitteet ovat omilla jaloilla seisovia telineitä. Niitä ei tarvitse kiinnittää mihinkään kiinni ja ne voidaan sijoittaa minne tahansa huoneessa. Ne vievät enemmän tilaa joten tarkista, että tilaa on tarpeeksi laitteelle. Leuanvetolaitteissa on yleensä myös valmiit dippikahvat.

Leuanvetotangot on saatavilla myös erilaisilla kahvoilla, joiden kanssa voi tehdä leukoja eri asennoissa ja treenata monia lihaksia.

Leuanvetotanko eri lihaksille

Leuanvedot ovat tehokkain tapa treenata selkää. Liikkeen haasteen vuoksi se ottaa useamman osan selän lihaksista mukaan liikettä tehdessä. Selän lisäksi leuanvetotanko soveltuu muidenkin lihasten kehitykseen. Tekemällä leukoja säännöllisesti kehität samalla käsiä, olkapäitä ja puristusvoimaa. Näiden lihasten kehitys auttaa voiman lisäämisessä myös muissa liikkeissä.

Miten treenata leuanvetotangolla?

Leuanvedot ovat haastavia, joten tietämällä miten niitä voidaan tehdä, voi helpottaa treenaamista. Jos leukoja ei vielä mene yhtään omalla painolla, voi taakkaa avustaa vastusnauhoilla. Leuanvetotanko johon on kiinnitetty vastusnauhat, avustavaa kehoa nostamalla sitä samalla kun tekee liikkeitä. Tämä vähentää kehon painoa ja voit tehdä enemmän leukoja kuin ilman niitä. Toinen vaihtoehto aloittaa leuanvedot on hypätä vauhdilla yläasentoon ja laskea itsensä hitaasti alas.

Perinteisiä leuanvetoja kannattaa tehdä eri otteilla. Vaihtelemalla myötä- ja vasta otetta, kuin myös otteen leveyttä, kohdistat treeniä moniin lihaksiin. Kuin muitakin liikkeitä, leukojakin suositellaan tehdä eri toistomäärillä. Painoa voi lisätä kiinnittämällä levypainoja lisäpainovyöhön ja vähentää käyttämällä vastusnauhaa. 

leuanvetotanko-tarjousLeuanvetotanko käy myös vatsalihasten treenaamiseen. Roikkumalla tangosta ja tekemällä jalkojennostoja vahvistat alavatsalihaksia. Pelkällä roikkumiselle vahvistat puristusvoimaa ja venytät selkää. Kun tuotetta käytetään oikein, on se loistava ja turvallinen tapa treenata lihaksia.

Tilaa leuanvetotangot Preeco:lta

Meiltä löydät kaikki mahdolliset leuanvetotanko mallit seinään, kattoon, oviaukkoihin ja telineet. Tuotteidemme hinta on kilpailukykyinen, edullisimmat tuotteet alkavat 30 €. Ennen kuin leuanvetotangot siirtyvät ostoskoriin, on suositeltavaa kilpailuttaa ne verkkokauppojen kesken. 

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat maksutavat, leuanvetotangon voi maksaa pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. 

Tuotteistamme löydät asiakkaidemme arvostelut, helpottamaan ostopäätöstä. Jos leuanvetotanko ostosta heräsi kysymyksiä, asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.