Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Selkälaitteet

Selkälaite valikoima on meillä laaja. Katso tämän hetkiset tarjoukset. Tilaa selkälaite nyt, vielä kun tarjoukset ovat voimassa.

Tuotteita yhteensä 24 kpl.

Näytetään 1-24 yht. 24 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Selkälaite vahvistamaan yhtä kehon tärkeimmistä osista

selkälaiteSelän lihakset ovat toiminnassa tehtiin mitä tahansa liikettä keholla. Tästä syystä niiden vahvistaminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Erilaiset selkälaitteet avustavat kehittämään selän lihaksia ja tekemällä monipuolisesti niillä liikkeitä, voi kohdistaa treenin jokaiseen selän kohtaan.

Oli tavoitteena huonon selän kunnon parantaminen tai täydellisen selän rakentaminen, selkälaite on hyvä avustamaan tuloksiin pääsemisessä. Vaikka selkää pystyy treenaamaan pelkillä käsipainoilla, erilaisilla selkälaitteilla saa vaihtelua ja varsinkin ylhäältä kohdistetut liikkeet on helpompia tehdä. 

Selkälaitteet - Monet eri mallit

Markkinoilla on selkälaitteita tarjolla todella paljon. Jotta löytäisi itselleen sopivan, olemme listanneet muutamia suosituimpia laitteita.

Ylä- ja alatalja

Käsipainot ja tangot pois lukien, on ylä- ja alatalja ehdottomasti suosituin tapa treenata selkää ja hartioita. Nämä selkälaitteet ovat valmistettu tukevasta raudasta, joka varmistaa treenaamisen isoimmillakin painoilla. Laitteisiin on helppo laittaa levypainoja oman tarpeen mukaan. On kuitenkin olemassa malleja joissa tulee mukana valmis painopakka.

Selkäpenkki

Tämä selkälaite soveltuu täydellisesti keskikehon treenaamiseen. Selkäpenkillä tulee treenattua vatsa, alaselkä kuin myös jalkojen lihaksia. Penkkiä voi säätää sopimaan eri pituisille henkilöille ja eri liikkeisiin.

Leuanvetolaite

Leuanvedot haasteensa takia vahvistavat selkää loistavasti. Näitä selkälaitteita voi käyttää leukojenvetoon, kuin myös dippien ja vatsalihasten tekemiseen. Ne eivät vaadi erillistä kiinnitystä, tukevuutensa ansiosta.

selkälaite-hinta

Erilaisia selkälaite treenejä

Selkä voi jäädä kuntoilussa vähemmälle huomiolle, koska sitä tarvitsee treenata monilla eri liikkeillä ja se ei ole tekijälle yhtä näkyvillä, kuin muut lihakset. Esimerkiksi käsien ja hartioiden kehittymisen näkee helposti, mutta selkää ei yhden peilin kanssa näe yhtä selvästi. Tästä syystä voi selän kehitys jäädä vähemmälle. Erilaiset selkälaitteet ja niillä tehtävät liikkeet huolehtivat, että näin ei käy. Seuraavaksi olemme listanneet muutamia liikkeitä, millä jokainen treenaaja saa kehitystä koko selälle.

Maastaveto

Vaativa ja väärin tehtynä erittäin tapaturmaherkkä liike. Maastavedossa tärkeintä on oikea tekniikka, jolla vain selän ja jalan lihakset ottavat painetta. Maastavedon voi suorittaa millä vain nostettavalla painolla. Selkälaite voi helpottaa maastavedon tekemistä, koska esimerkiksi alataljalla tehdessä, eivät painot tule liikeradan eteen.

Leuanveto

Todella tehokas ja raskas liike. Leuanvedot voivat joillekin olla haastavaa, jolloin selkälaitteista voi olla apua. Ylätaljalla voi treenata samoja lihaksi, joita leuanvedossa tulee treenattua. Jos leukoja ei vielä saa tehtyä tai on aloittamassa kuntosaliharjoittelun, on tämä selkälaite loistava tapa johdattaa itseään leukojen vetoon.

Kulmasoutu

Kulmasoutu on hyvä liike tuomaan selkään paksuutta, ja myös siihenkin selkälaite soveltuu hyvin. Alataljalla istualteen kulmasoutu on helpompaa, kuin seisten tangon kanssa. Syynä tälle on se, että istualteen on helpompi pitää selkä oikeassa asennossa, kun taas seisten pitää kiinnittää enemmän huomiota selän asentoon.

Ennen ostoa 

Ennen kuin selkälaite siirtyy ostoskoriin, kannattaa ottaa seuraavia asioita huomioon.

Tarkoitus

Mitä selän osia on tarkoitus kehittää? Jos tarpeena on laite joka kehittää vain tiettyä selän osaa, ei välttämättä tarvitse monipuolista selkälaitetta. Jos taas on vasta aloittamassa kotisalin rakentamista, voi esimerkiksi monitoimitalja olla loistava laite kehittämään selkää monipuolisesti. Ennen selkälaite valintaa, kannattaa selvittää miten aikoo treenata selkäänsä, ja valita laitteet sen mukaan.

Tila

selkälaite-tarjousKuinka paljon tilaa löytyy laitteelle? Jos selkälaite on suunniteltu tulevan kotiin, kannattaa tuotekuvauksista tarkistaa laitteiden mitat. Osa selkälaitteista vie enemmän tilaa kuin taas toiset. Hankkimalla monitoimitaljan voit säästää tilaa, koska laitteella voi kehittää kaikkia selkälihaksia, etkä tarvitse montaa laitetta.

Hinta

Paljonko on valmis maksamaan laitteesta? Selkälaitteet voidaan ostaa monista urheilukaupoista. Verkkokauppojen kautta on helppo verrata hintoja, löytääkseen parhaan hinta-laatusuhteen. Meidän tuotteet ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä. Tarkista tarjoukset sivun ylhäältä.

Tilaa selkälaitteet Preeco:lta

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia selkälaitteita, jokaiseen selän lihaksiin sopivat. Saatavilla ristikkäistaljat, selkäpenkit, ala- ja ylätaljat ja paljon muuta. Katso valikoima läpi ja löydä omasi.

Toimitus alkaen 0€ ja 30 päivän palautusoikeus

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat maksutavat, selkälaite voidaan maksaa pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ sekä saatavilla toimitus myös suoraan kotiin ja 30 päivän palautusoikeus.

Tilaa uutiskirje

Tuotteista löytyy asiakkaiden arvosteluja helpottamaan ostopäätöstä. Jos selkälaite ostosta heräsi kysymyksiä, asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.