Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Vinopenkit

Vinopenkki löytyy meiltä edullisesti. Katso laaja valikoima läpi. Tilaa vinopenkki nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 27 kpl.

Näytetään 1-27 yht. 27 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Vinopenkki monipuoliseen vapaapaino harjoitteluun

vinopenkki Täydellisten rintalihasten saamiseksi on vinopenkki ollut yksi suosituimmista laitteista. Selkänojan säädettävyyden ansiosta on rintaa ja olkapäitä pystynyt treenaamaan monissa eri kulmissa. Vinopenkit soveltuvat kuitenkin koko kehon treenaamiseen, jos käyttää tarpeeksi mielikuvitusta. Säädettävät vinopenkit ovat tasapenkkejä kätevämpiä, koska ne toimivat tasassa, vinossa ja pystyasennossa.

Säädettävä vinopenkki on hyvälle kotisalille pakollinen hankinta. Sen monipuolisuuden ja jämäkkyyden takia se mahdollistaa todella monien liikkeiden tekemisen. Kulmaa säätämällä voi tehokkaita treenejä tehdä pienemmillä painoilla, turvallisesti ja oikeaoppisesti.

Säädettävä vinopenkki muiden laitteiden lisäksi

Pelkällä vinopenkillä ei vielä saa kovin kummoisia treenejä aikaiseksi ja ne käyvät tylsäksi nopeasti. Yhdistämällä vinopenkkiin vapaita painoja tai laitteita, saat jokaiselle lihakselle monta erilaista tyyliä treenata. Jos tavoitteena on kotikuntosalin rakentaminen, on säädettävä vinopenkki loistava lisä käsipainojen ja kyykkytelineen lisäksi. Vinopenkit soveltuvat kuitenkin monien eri laitteiden kanssa käytettäviksi. Kyykkyhäkkien, smith-laitteiden, taljojen ja monien muiden kanssa voi vinopenkkiä käyttää monipuolistamaan harjoituksia.

Jos vinopenkki tulee kotisaliin ja käytössä on raskaat painot, kannattaa penkin alle laittaa suojamatto. Suojamatolla lattia säilyy uutena, eikä siihen tule naarmuja tai kolhuja. Tarkista edulliset kuntosalimatot meiltä.

vinopenkki-hinta

Vinopenkki treenejä

Penkki- ja pystypunnerruksen tekemiseen vinopenkki on varmasti jokaiselle salilla käyvälle tuttu. Säätämällä penkin selkänojaa eri asentoihin, pystyy kohdistamaan eri rinnan ja olkapäiden kohtiin tehokkaasti ja turvallisesti. Nämä liikkeet onnistuvat niin tangolla kuin myös käsipainoilla. Käsipainoilla paino jakaantuu tasaisemmin, jolloin molemmat puolet saavat saman tehon ja toisen puolen suosiminen vähenee. Käsipainoilla voit myös suorittaa turvallisemmin liikkeet loppuun asti, eikä varmistajaa tarvita.

Selän treenaamiseksi selkänojaa säätämällä löytää hyvän asennon esimerkiksi soutuliikkeille ja käänteisille vipunostoille. Jalkojen treenaamiseen voi vinopenkkiä käyttää askelnousuun tai kyykyn alastulon tukemiseksi. Treenasi vinopenkillä miten vain, kannattaa aloittaa pienillä painoilla ja hioa liikkeiden tekniikat kuntoon, ennen kuin lähtee lisäämään painoja.

Hyödyt tasapenkkiin verrattuna

Säädettävien vinopenkkien hinta voi olla tasapenkkiin verrattuna isompi, mutta sen hyödyt ovat eroavaa summaa arvokkaampia. Pelkän tasapenkin hankkimalla treenaaminen käy tylsäksi nopeasti ja sillä ei pysty tehdä niin monipuolisesti liikkeitä, kuin vinopenkillä. Laadukas vinopenkki on yhtä jämäkkä tasaisena kuin tasapenkki, koska se on valmistettu tukevasta teräksestä. Kotisalille ei tarvita kuin yksi penkki, kun hankkii vinopenkin. Kulmasäädön ansiosta löydät itselle sopivan asennon jokaiseen penkillä tehtävään liikkeeseen. vinopenkki-tarjous

Tilaa vinopenkit Preeco:lta

Meiltä löydät vino- ja tasapenkit edullisesti. Vinopenkit soveltuvat koti- ja kuntosali käyttöön. Tuotteiden hinta on kilpailukykyinen, edullisimmat penkit alkavat 50 €. Ennen kuin vinopenkki siirtyy ostoskoriin, kannattaa hinnat kilpailuttaa verkkokauppojen kesken.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat maksutavat, tuotteet voi ostaa pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja kaikilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Jos penkeistä heräsi kysyttävää, asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00.