Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Hauispenkit

Hauispenkki löytyy nyt meiltä edullisesti. Katso laaja valikoima ja löydä omasi. Hauispenkki kannattaa tilata nyt, vielä kun tarjoukset ovat voimassa.

Tuotteita yhteensä 8 kpl.

Näytetään 1-8 yht. 8 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Hauispenkki täydellisten hauisten treenaamiseen

hauispenkkiKuntosalilla treenaavista suurimmalla osalla on tavoitteena suuret käsivarret, mutta eikö tuloksia näy vaikka kuinka tekisit hauiskääntöjä? Tuloksien puute voi johtua epäpuhtaasta liikkeestä. Hauispenkki varmistaa, että hauisten treenaaminen tapahtuu puhtaasti ja käsien koko jatkaa kasvuaan.

Käsitreeni ja varsinkin hauisten treenaaminen on salilla kävijöiden lempi treenejä. Lihasten kasvun jatkumiseksi on hyvä vaihdella miten niitä treenaa. Jos tuntuu, että tavallista hauiskäännöstä on tehty pelkästään, kannattaa kokeilla vaihtelua esimerkiksi scott hauispenkissä. Hauispenkissä ei tarvitse keskittyä kuin toistojen tekemiseen, sillä liikerata on varmasti puhdas.

Scott hauispenkki

Scott hauispenkki on suunniteltu puhtaan hauiskäännön suorittamiseen. Penkissä istuminen ja nojaaminen pitää vartalon lukitussa asennossa, minkä takia huijaaminen on lähes mahdotonta. Penkki koostuu istuinosasta, käsituesta ja tangon säilytyspidikkeestä. Penkki ja käsituki on säädettävissä kaiken kokoisten ja mallisten ihmisten käytettäväksi. Se on valmistettu tukevasta teräksestä, eikä heilu tai kaadu raskaimpiakin toistoja tehdessä.

Hauispenkki hyödyt

Muihin hauisliikkeisiin verrattuna hauispenkki on parempi, koska siinä tekeminen estää vauhdin muodostumisen, mikä tulee helposti ylävartaloa ja käsiä heilauttamalla. Treenaaminen ilman vauhdin ottoa/saamista tehostaa liikettä, mikä nopeuttaa tulosten saamisessa.

Hauispenkki eliminoi vääränlaisen liikkeen tekemisen. Tukevasti istumalla hauispenkissä, et pysty "huijaamaan" hauiskäännössä, vaikka haluaisit.

Koska kyynärpäät ovat hieman vartaloa edemmässä penkissä, liikkeen lopussa hauiksiin tulee venytys. Kuin muitakin lihaksia, on hauiksiakin hyvä venytellä. Hauispenkin avulla se onnistuu samalla kun tekee liikettä.

Näin treenaat hauispenkissä

hauispenkki-hintaHauiskäännön tekeminen scott penkissä on helppoa. Pitää vain ottaa huomioon muutamia asioita, seuraavaksi kerromme miten hauispenkissä voi hauista treenata.

- Yleisimmin hauispenkissä käytetään mutkatankoa tai ez-tankoa, kuitenkin liikkeissä voit käyttää myös käsipainoja tai alataljaa.
- Istu penkkiin niin, että rinta ja olkavarret ovat pehmusteissa kiinni.
- Hengitä ulos ja nosta painot noin olkapään korkeudelle. Purista tangosta hyvin.
- Kun hengität sisään, laske tanko kunnes käsi on ojentunut ja hauis on täysin venynyt.
- Tee liikkeet rauhallisella tahdilla. Toista liikettä tarvittavan määrän verran.

Hauiskääntö - hauispenkki vai ilman?

Kun keskustellaan kehityksen kannalta kumpi on parempi vaihtoehto, on vastaus täysin yksilöllistä. Vastaus riippuu täysin yksilön treeneistä, miten suorittaa liikkeet, minkälaisilla painoilla, millä toistomäärillä. Loppujen lopuksi molemmat liikkeet ovat tarkoitettu saman lihaksen treenaamiseen. Aloittelija voi mielummin haluta tehdä hauiskäännöt vapaasti, kun taas kokeneempi käyttää mielummin penkkiä. Maksimoidaksesi tulokset kannattaa ottaa molemmat liikkeet käyttöön hauistreeneissä.

Ennen hauispenkin ostoa

Ennen kuin penkki siirtyy ostoskoriin, kannattaa ottaa seuraavia asioita huomioon.

Tarve

Jos tavoitteena on täydelliset hauikset, on penkki lähes välttämättömyys. Penkillä tehdyt hauiskäännöt ottavat eri tavalla lihakseen, kuin vapaana liike tehtynä. Mikäli olet aloittelija ja rakentamassa kotikuntosalia, ei hauispenkit ole kannattava vaihtoehto vielä. 

Tila

Jos penkit ovat tulossa kotisalille, mitoita kuinka paljon laitteita sinne mahtuu. Mikäli tilaa ei ole paljoa, ei hauispenkit ole välttämättä tarvittava laite. Hauista pystyy treenaamaan todella monella tapaa, joten jos tarvitset muita laitteita enemmän, ei hauispenkki ole välttämätön vaihtoehto. Hauispenkit ovat yleensä kiva lisä suuriin saleihin.

Hinta

Koska hauispenkit ovat tarkoitettu vain hauisten treenaamiseen, ei pienen budjetin saliin semmoisen hankkiminen ole välttämättä kannattava valinta. Hauispenkillä kannattaa kokeilla treenaamista ennen ostoa, esimerkiksi julkisella kuntosalilla. Hinnat ovat helppo kilpailuttaa verkkokaupoissa, löytääkseen budjettiin sopivan hauispenkin.

Tilaa hauispenkit Preeco:lta - Ilmainen toimitus

hauispenkki-tarjousMeiltä löytyy hauispenkki täydellisten hauisten saamiseksi. Valikoimassamme on edulliset ja ergonomiset penkit. Hinnat alkaen 94,95€. Tuotteet soveltuvat koti- ja julkisen kuntosalin käyttöön. Tuotteilla on ilmainen toimitus ja 30 päivän palautusoikeus.

Hauispenkkien hinta kannattaa kilpailuttaa. Meiltä saat hauispenkit varmasti hyvällä hinta-laatu suhteella. Hauispenkin lisäksi tarkista vapaa paino valikoimamme. Saatavilla on levytangotlevypainot ja käsipainot.

Sivuiltamme löydät asiakkaiden tuotearvostelut helpottamaan päätöstä. Jos hauispenkeistä heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 9:00 - 17:00. Yhteystiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta. Tilaa uutiskirje ja saat tietoa tarjouksista suoraan sähköpostiin.

Yhteenveto

Täydellisten hauisten metsästykseen on hauispenkit loistava valinta. Hauiskääntö penkissä lisää vaihtelua lihasten treenaamiseen ja tulosten saamisen nopeutta. Hauispenkki estää huijaamisen liikettä suorittaessa. Hauiskääntö penkissä yhdistettynä vapaana tehtyyn hauiskääntöön, maksimoit tulokset. Penkit kannattaa kilpailuttaa verkkokauppojen kesken löytääkseen parhaan hinta-laatusuhteen.