Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Soutulaitteet

2 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Gorilla Sportsin soutulaitteet: Tehokkaaseen koko vartalon harjoitteluun

Jos etsin monipuolista kuntoilulaiteta kotikuntosalillesi kannattaa tutustua tarkemmin Gorilla Sportsin soutulaitteeseen. Soutulaitteella harjoitellessa koko tuki- ja liikuntelimistä työskentelee. Koko vartalon harjoiteuksen lisäksi kasvatat kestävyyttä ja yleiskuntoasi soutulaitteella harjoitellessasi. Lisäksi sinun on mahdollista kasvattaa lihasmassaa ja voimaa. 

Millaisia ominaisuuksia soutulaitteella on?

Soutulaite jäljitteee samoja liikkeitä kuin oikealla veneellä soudettaessa. Tehonsiirto tapahtuu t-kahvojen ja vauhtipyörällä varustetuilla kaapeleilla useimmissa soutulaitteissa. Laitteiden vastusta lisätään mm. ilman, magneetien ja veden avulla. Laadukkaat soutulaitteet yhdistävät magneettisen ja aerodynaamisen vedon edut, ja niille on ominaista erittäin tasainen soutu ja alhainen melutaso. Säädettävät vastukset mahdollistavat yksilöllisen harjoittelun ja harjoitustietokoneet mittaavat suorituskykyäsi. Ne näyttävät aikaa, matkaa, poltettuja kaloreita ja valvovat sykettäsi. Versiosta riippuen saat myös tietoa sydämen lyöntinopeudesta, harjoitusrataprofiilista ja tehosta.

Kenelle soutulaitteet sopivat?

Säännöllinen harjoittelu soutulaitteella hyödyttää sekä aloittelijoita että ammattilaisia. Soutulaitteella voit saavuttaa erilaisia harjoitustavoitteita. Nämä monipuoliset laitteet soveltuvat mm.:

Harjoitteluun verenkierron vilkastuttamiseksi ja istumisen vastapainoksi

Koko kehon harjoitteluun yleiskunnon parantamiseksi

Kestävyysharjoitteluun, joka lisää perusaineenvaihduntaa ja tehostaa aineenvaihduntaa

Voimaharjoitteluun lihasmassan rakentamiseksi

Mitkä ovat soutulaitteiden edut kotikuntosalilla?

Soutulaite koko kehon harjoitteluvälineenä on kannattava investointi kotisi kuntosalille. Voit harjoitella milloin tahansa ja joustavasti menettämättä arvokasta aikaa matkustamiseen. Näin voit käyttää tehokkaasti myös pieniä vapaita hetkiä harjoitteluun. Eri ohjelmat tekevät treenistä soutulaitteella vaihtelevan ja mahdollistavat yksilöllisen harjoitustason. Kompakti ja taitettava soutulaite tarvitsee vain vähän tilaa ja sitä voidaan siirtää helposti pyörien ansiosta. 

Mitä vaatimuksia asetat soutulaitteellesi?

Jotta voisit selvittää, mikä soutulaite on sinulle paras mahdollinen, on tärkeää määritellä harjoittelun tavoitteet. Soutulaitteita on saatavilla erilaisia erilaisilla toiminnoilla, jotka vaihtelevat yksinkertaisista monimutkaisiin tai monikäyttöisiin versioihin. Seuraavat kysymykset ovat hyödyllisiä valinnassa:

 Kuinka paljon on tilaa?

 Mitä harjoitustavoitteita noudatat?

 Haluatko monitoimilaitteen sekä voiman että kestävyyden harjoittamiseen?

 Tarvitsetko USB-portteja?

 Kuinka vaativa on harjoitustietokoneesi?

 Kuinka tärkeää on sujuva soutuliike?

Mitä soutulaitteita Gorilla Sports tarjoaa?

Gorilla Sportsissa löytyy soutulaitteita ja soutu-ergometrejä, joissa on korkealaatuinen viimeistely ja houkutteleva muotoilu, kotikuntosalille. Vankka teräsrunko, tukeva jalusta ja kestävä kaapeli ovat perusvaatimus kaikille soutulaitteille. Ergonomiset istuimet, liukumaton kulutuspinta ja turvalliset kiinnikkeet jaloille tarjoavat miellyttävän ja turvallisen harjoituksen.  Jarrujärjestelmä vaatii vähän huoltoa ja sen melutaso on alhainen. Tämä lisää harjoittelun iloa ja ympäristöstä nauttimista.

Mitä eroa on soutulaitteella ja kulmasoutulaitteella?

Pääasiallinen ero soutulaitteen ja kulmasoutulaitteen välillä on se, millaisia harjoitustavoitteita voit saavuttaa näiden avulla. 

Valkoisessa kulmasoutulaitteessa on kromatut ja kuvioidut kahvat ja se tarjoaa erinomaiset edellytykset koko kehon harjoittamiseen. Tankoon voidaan laittaa levypainot. Laite mahdollistaa todella tehokkaan käsi-, rinta- ja selkälihasten harjoittamisen. Gorilla Sportsilta löydät levypainoja eri painoluokissa.

Soutulaitteessa on yhdistetty kulumaton ilma- ja magneettijarrujärjestelmä, jolla on suuri tehokkuus ja pieni äänenvoimakkuus. Aloittelijoille ja edistyneille urheilijoille suunnattujen harjoitusohjelmien avulla voit mukauttaa harjoitteluasi. 16 vastusta mahdollistavat tehokkaan aerobisen harjoittelun. Jos et halua käyttää laitteen säätöjä, voit aloittaa harjoittelun välittömästi pikakäynnistystoiminnon ansiosta. Jos sinulla on rajoitetusti tilaa Gorilla Sportsin taitettava soutulaite on erinomainen valinta.

Mikä on tärkeää soutulaitteen valinnassa?

On tärkeää ottaa jokaisen soutulaitteen mitat huomioon. Pieneen tilaan sopii edellä mainittu soutulaite, joka voidaan taittaa kasaan ja siirtää helposti kuljetusrullien avulla. Muita kriteereitä ovat teknisten laitteiden lisäksi pituutesi ja laitteen maksimikuorma. Gorilla Sportsilta löytyy soutulaitteita, joiden enimmäispaino on 120, 150 ja 350 kg. 350 kg:n enimmäispaino on kulmasoutulaitteella, johon kuormaa voidaan lisätä levypainoilla.

Millaista on ihanteellinen harjoittelu soutulaitteella?

Sinun täytyy harjoitella säännöllisesti, jos haluat kasvattaa kestävyyskuntoasi soutulaitteella. Aloita ensin maltillisesti, kahdenkymmenen minuutin harjoitus kaksi tai kolme kertaa viikossa. Tämä aktivoi verenkiertoa ja stimuloi aineenvaihduntaa, samalla kun totuttelet harjoitteluun. Ajan myötä voit lisätä harjoitusten määrää ja kestoa sekä kasvattaa intensiteettiä muuttamalla vastusta. Jos olet päätynyt kulmasoutulaitteeseen, voit käyttää sitä samaan tapaan maltillisesti aloittaen.