Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Soutulaitteet

Soutulaite saatavilla meiltä nyt edullisesti. Katso laaja valikoima läpi. Tilaa soutulaite nyt, vielä kun tarjoukset ovat voimassa.

Tuotteita yhteensä 16 kpl.

Näytetään 1-16 yht. 16 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Soutulaite tehokkaaseen koko vartalon harjoitteluun

soutulaite Jos etsin monipuolista kuntoilulaitetta kotikuntosalille kannattaa tutustua tarkemmin soutulaitteisiin. Soutulaitteella harjoitellessa koko tuki- ja liikuntaelimistä työskentelee. Koko vartalon harjoituksen lisäksi kasvatat kestävyyttä ja yleiskuntoasi harjoitellessa. Soutulaitteet mahdollistavat myös lihasmassan ja voiman kasvattamisen.

Millaisia ominaisuuksia soutulaite sisältää?

Soutulaite jäljittelee samoja liikkeitä kuin oikealla veneellä soudettaessa. Tehonsiirto tapahtuu t-kahvojen ja vauhtipyörällä varustetuilla kaapeleilla useimmissa soutulaitteissa. Laitteiden vastusta lisätään mm. ilman, magneettien ja veden avulla. Laadukkaat soutulaitteet yhdistävät magneettisen ja aerodynaamisen vedon edut, ja niille on ominaista erittäin tasainen soutu ja alhainen melutaso. Säädettävät vastukset mahdollistavat yksilöllisen harjoittelun ja harjoitustietokoneet mittaavat suorituskykyäsi. Ne näyttävät aikaa, matkaa, poltettuja kaloreita ja valvovat sykettäsi. Versiosta riippuen saat myös tietoa sydämen lyöntinopeudesta, harjoitusrataprofiilista ja tehosta.

Soutulaite jokaiselle kuntoilijalle

Säännöllinen harjoittelu soutulaitteella hyödyttää sekä aloittelijoita että ammattilaisia. Laitteella voit saavuttaa erilaisia harjoitustavoitteita. Nämä monipuoliset laitteet soveltuvat mm.:

- Harjoitteluun verenkierron vilkastuttamiseksi ja istumisen vastapainoksi
- Koko kehon harjoitteluun yleiskunnon parantamiseksi
- Kestävyysharjoitteluun, joka lisää perusaineenvaihduntaa ja tehostaa aineenvaihduntaa
- Voimaharjoitteluun lihasmassan rakentamiseksi

soutulaite-hinta Soutulaitteet - Edut kotikuntosalissa

Soutulaite koko kehon harjoitteluvälineenä on kannattava investointi kodin kuntosalille. Voit harjoitella milloin tahansa ja joustavasti menettämättä arvokasta aikaa matkustamiseen. Näin voit käyttää tehokkaasti myös pieniä vapaita hetkiä harjoitteluun. Eri ohjelmat tekevät treenistä soutulaitteella vaihtelevan ja mahdollistavat yksilöllisen harjoitustason. Kompakti ja taitettava soutulaite tarvitsee vain vähän tilaa ja sitä voidaan siirtää helposti pyörien ansiosta.

Mitkä ovat soutulaitteen vaatimukset?

Jotta voisit selvittää, mikä soutulaite on itselle paras mahdollinen, on tärkeää määritellä harjoittelun tavoitteet. Soutulaitteet on saatavilla erilaisilla toiminnoilla, jotka vaihtelevat yksinkertaisista monimutkaisiin tai monikäyttöisiin versioihin. Seuraavat kysymykset ovat hyödyllisiä valinnassa:

- Kuinka paljon on tilaa laitteelle?
- Mitä harjoitustavoitteita noudatat?
- Haluatko monitoimilaitteen sekä voiman että kestävyyden harjoittamiseen?
- Tarvitsetko USB-portteja?
- Kuinka vaativa on harjoitustietokone?
- Kuinka tärkeää on sujuva soutuliike?

Millaista on ihanteellinen harjoittelu soutulaitteella?

soutulaite-tarjous On harjoiteltava säännöllisesti, jos haluaa kasvattaa kestävyyskuntoa soutulaitteella. Aloita ensin maltillisesti, kahdenkymmenen minuutin harjoitus kaksi tai kolme kertaa viikossa. Tämä aktivoi verenkiertoa ja stimuloi aineenvaihduntaa, samalla kun totuttelet harjoitteluun. Ajan myötä voi lisätä harjoitusten määrää ja kestoa sekä kasvattaa intensiteettiä muuttamalla vastusta. Jos olet päätynyt kulmasoutulaitteeseen, voit käyttää sitä samaan tapaan maltillisesti aloittaen.

Tilaa soutulaitteet Preeco:lta - Edullinen hinta

Meiltä löytyy jokaiselle sopiva soutulaite. Soutulaitteet soveltuvat koti- ja julkiseen kuntosali käyttöön. Soutulaitteiden laatu on loistava ja hinta edullinen. Katso tarjoukset sivun ylhäältä. Toimitukset alkaen 0€ ja kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus.

Verkkokaupastamme löydät asiakkaiden soutulaite arvosteluita. Jos tarvitset lisää tietoa laitteen ostosta, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.