Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Säädettävät käsipainot

Tilaa säädettävä käsipaino meiltä. Säädettävät käsipainot tarjous nyt -25%.

Tuotteita yhteensä 39 kpl.

Näytetään 1-39 yht. 39 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Säädettävä käsipaino on kätevä työkalu treenata kaikki lihakset kotona

Kotona kuntoilu on nyt suositumpaa kuin koskaan. Suurimpana kysymyksenä sen aloittelevalle on varmasti, minkälaisia välineitä tarvitsen? Tähän kysymykseen ratkaisuksi on, aluksi ei mitään muuta kuin säädettävä käsipainosarja. Sen avulla pystyt aiheuttamaan ärsykettä kehon jokaiseen lihakseen. Niillä onnistut lihasten kasvatuksessa, painon pudotuksessa, kuin myös voiman lisäyksessä.

Mutta jos tarpeena onkin jotain muuta ja kuntosalilaitteet houkuttelevat, kannattaa jatkaa lukemista. Olemme keränneet muutamia pointteja painoista tähän oppaaseen, jolloin oikean tuotteen valinta olisi helpompaa. Muista näiden lisäksi käydä läpi vielä kategoriat: levytangotkuntoiluvälineet ja kuntosalilaitteet.

Säädettävä käsipaino - Hyödyt

Monipuolisuus - Verrattuna kuntosalilaitteisiin, käsipainot ovat loistava investointi niiden monipuolisuuden takia. Niillä voi treenata kaikkia kehon lihaksia, hieman mielikuvitusta käyttämällä. Hauiskäännöistä on helppo vaihtaa suoraan ojentajiin, vaihtamalla kehon asentoa. Joten ei tarvitse ostaa montaa eri laitetta, saadakseen loistavan treenin aikaiseksi.

Edullisuus - Kotikuntosalin rakentaminen voi tuntua tyyriiltä. Useamman laitteen tai käsipainon hankinta voi maksaa tuhansia euroja. Säädettävillä käsipainoilla voit helposti vaihtaa painoa liikkeiden välissä, joten et tarvitse montaa eri käsipainoa ja laitetta. Perus säädettävät painot 20 kiloon asti löytyy noin 50 eurolla.

Helppo painon säätö - Tämä on juuri se mikä tekee säädettävistä käsipainoista loistavia ja miten ne eroavat tavallisista käsipainoista. Vain nopea lukon avaus ja levyjä voi säätää tarvittavaksi painoksi. Niiden säätö on yhtä helppoa, kuin painonnostopakan tapin siirtäminen.

Tilan säästö - Koska et tarvitse kuin yhdet tangot ja kasan levypainoja, säädettävät käsipainot vievät vähemmän tilaa, kuin että ostaisi kiinteät käsipainot jokaiselle lihakselle sopivalle painolle. Käsipainot ovat helppo säilyttää esimerkiksi sängyn alla.

Lihasten kasvu - Koska käsipainoilla treenaaminen aktivoi apulihaksia, niillä treenaaminen on haastavampaa ja tehokkaampaa. Esimerkiksi penkkipunnerruksessa kädet ovat käsipainoilla suuremmassa ärsykkeessä, koska ne joutuvat pitämään yksittäin painoja tasapainossa.

Säädettävä käsipaino - Huonot puolet

Kuten kaikessa, on tässäkin tuotteessa muutamia miinus puolia. Säädettävien käsipainojen lukitus väljenee ajan myötä, jolloin ne voivat löystyä kesken sarjan. Väljenemiseen menee kuitenkin normaalissa käytössä vuosia. Säädettävät painot ovat myös hitaampia tiputtaa painoa pudotussarjoissa, kuin kiinteät käsipainot. Lihas ei tunne minkälaisella välineellä sitä treenataan, joten käsipainot eivät välttämättä ole jokaisiin liikkeisiin sinulle sopivia.

säädettävä-käsipainosäädettävä-käsipaino-hintasäädettävä-käsipaino-tarjous

Ennen tuotteen ostoskoriin siirtämistä - huomioi seuraavaa

Tarve - Minkälaiseen tarkoitukseen käsipainot ovat tulossa? Jos tarvitset tilaa säästävät ja edulliset painot, on säädettävä käsipaino sopiva sinulle. Jos taas suunnitelmissa on rakentaa suurempi kotisali jota käyttää useampi henkilö, voi useat kiinteät painot olla parempi ratkaisu.

Hinta - Käsipainoja on saatavilla monissa kuntokaupoissa. Tuotteiden vertaaminen on helppoa verkkokauppojen kesken, löytääkseen parhaan hinta-laatusuhteen. Meiltä hinnat alkaen 40€.

Tilaa säädettävät käsipainot Preeco:lta

Osta säädettävä käsipaino meiltä. Katso laaja valikoima läpi löytääksesi itselle sopivan tuotteen. Tuotteet soveltuvat koti- ja julkiseen kuntosaliin. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.