Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Aerobic käsipainot

Tilaa aerobic käsipaino meiltä. Aerobic käsipainot tarjous nyt -25%.

Tuotteita yhteensä 10 kpl.

Näytetään 1-10 yht. 10 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Aerobic käsipaino tehostamaan aerobista kuntoilua

Aerobic käsipainot ovat todella kevyitä käsipainoja. Niiden käyttötarkoitus on yleisesti suurempien toistomäärien tekeminen ja aerobisen urheilun lisäpainona toimiminen. Niitä voi käyttää aerobic-tunneilla, jolloin ne toimivat tehon lisääjinä, ja näin saat paremmin aikaan tuloksia. Jos tarkoituksena on kunnon kohotus tai kiinteytys, loistavaksi lisäksi tehon lisäämiseen soveltuvat aerobic käsipainot. Aerobic käsipainot keveytensä ansiosta vähentävät niveliin kohdistuvaa rasitusta aerobisessa liikunnassa. On tärkeää muistaa käyttää tarpeeksi kevyitä painoja aerobisessa kuntoilussa. Aerobisen kuntoiluun suositellaan 0,5 - 1,5 kg painoisia käsipainoja.

Jos aerobic käsipainot ovat liian kevyitä tarkoitettuun harjoituksiin, kannattaa tarkistaa meidän kiinteät käsipainot ja säädettävät käsipainot kategoriat. Nämä käsipainot soveltuvat paremmin lihasten ja voiman hankkimiseen.

Aerobic käsipaino - Hyödyt

Monipuolisuus - Käsipainojen monipuolisuuden ansiosta niitä voi käyttää monissa aerobisissa liikkeissä. Esimerkiksi kävelyyn, haarahyppyihin tai portaiden kiipeämiseen. Käsipainoilla kasvatat kestävyyttä moniin eri lihasryhmiin.

Edullisuus - Aerobic käsipainot ovat edullinen vaihtoehto tuoda lisätehoa jumppaamiseen ja kestävyysharjoitteluun. Jo muutamalla kymmenellä eurolla saat lisä tehoa treeneihin.

Tilan säästö - Käsipainoja on helppo säilyttää. Ne saadaan piiloon esimerkiksi kaappiin tai sängyn alle. Jos hankinnassa on monet painot, voit niiden lisäksi ostaa painotelineen helpottamaan säilytystä. Painotelineellä painot pysyvät siististi yhdessä paikka ja ovat helposti käyttöön otettavia.

Huolto - Käsipainot ovat helppo huoltaa ja puhdistaa. Ei tarvitse muuta kuin kostean rätin jolla pyyhkii liat ja pölyt pois. Käsiosan voit myös desinfioida, mikäli painoja käyttää useampi henkilö.

Aerobic käsipaino - Huonot puolet

Aerobic käsipainot eivät sovellu kaikkiin aerobisiin harjoituksiin. Käsipainojen käyttäminen voi myös kasvattaa verenpainetta jos niitä puristaa liikaa harjoitusten aikana, pidä painoista kiinni kevyesti. Liian painavat painot voivat aiheuttaa vaurioita niveliin, aloita tarpeeksi kevyistä painoista. Aerobic käsipaino on myös liian kevyt lihasten- ja voiman kasvattamiseen.

Jos haluaa säästää niveliä tai muuten haluaa tarkistaa vaihtoehtoja, kannattaa katsoa painoliivejä, painohanskoja ja rannepainoja. Painoliivit ovat nivelystävällisiä ja ne ovat tutkimusten mukaan parhain vaihtoehto lisäpainoiksi kestävyys kuntoiluun.

Materiaali

Suurin osa on valmistettu muovista sen keveyden ja edullisuuden takia. Niitä on myös saatavilla vinyyli päällysteisinä, ne suojaavat lattiaa ja seiniä vahingoilta joita voi treenatessa tapahtua. Toinen päälyste materiaali on neopreeni. Neopreenipintaiset valurauta painot eivät naarmuta lattiaa ja niiden loistavan pidon ansiosta ne eivät pääse lipsahtamaan otteesta.

aerobic-käsipainoaerobic-käsipaino-hintaaerobic-käsipaino-tarjous

Ennen tuotteen ostoa

Tarve - Ennen kuin aerobic käsipainot siirtyvät ostoskoriin, kannattaa miettiä ovatko ne omiin tarpeisiin sopivat. Jos tarpeena on tuoda lisätehoa erilaisiin aerobisiin liikkeisiin, ovat ne oikea vaihtoehto. Jos taas tarkoituksena on kasvattaa voimaa ja lihasta, kannattaa hankkia mieluummin kiinteät- tai säädettävät käsipainot.

Tila - Tilan säästämiseksi nämä painot ovat hyvä vaihtoehto. Ei ole tarvetta suurelle huoneelle tai tilalle, jotta voi suorittaa tehokkaan treenin ja säilyttää tuotteet piilossa.

Väri - Painojen materiaalin takia niitä on saatavilla käytännössä ihan minkä värisinä tahansa. Valitse itselle ja sisustukseen sopiva väri.

Hinta - Aerobisia käsipainoja myydään lähes kaikissa kuntokaupoissa. Jotta löydät parhaimman hinta-laatusuhteisen tuotteen itselle, hinnat ovat helppo tarkistaa verkkokauppojen kesken. Meillä hinta alkaen 24,95€.

Tilaa Preeco:lta käsipainot - Aerobic, kiinteät ja säädettävät mallit

Meiltä löydät edulliset aerobic käsipainot. Tuotetta on saatavilla eri painoisina, 1 - 5 kg. Painot soveltuvat koti- ja julkisen kuntosalin käyttöön. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä ja valitse sopiva tuote. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat paino tarjoukset suoraan sähköpostiin. Tiedot tuotteista ja ostosta saat asiakaspalvelultamme. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00.