Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Käsipainosarjat

Preecolta saatavana nyt myös käsipainosarjat! Osta omasi, hyödynnä tarjous ja säästä jopa yli 500€! Tutustu tuotteisiin ja lue lisää!

Tuotteita yhteensä 10 kpl.

Näytetään 1-10 yht. 10 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Esittelyssä käsipainosarja

Käsipainot tarjoavat laajat mahdollisuudet yläkehon ja käsilihasten harjoitteluun. Käsipainosarja ja käsipainosetti on saatavilla monissa väreissä, painoissa, muodoissa ja materiaaleissa, ja tässä esittelyoppaassa perehdymme näiden eroihin ja yhtäläisyyksin. Koska käsipainoja on niin monia erilaisia, toivomme tämän kirjoituksen antavan selvyyden siihen sopiiko käsipainosarja esimerkiksi omaan kotiisi tai kuntosalillesi, vai olisivatko yksittäiset käsipainot kenties parempia. Laatu-käsipainosarja on materiaaleiltaan saatavana seteissä kromisena ja kumisena tai erillisinä käsipainoina (valurauta), valurautaisena (hopeanharmaa) tai kumisena Olympiakäsipainot. Erillisinä saatavat kumipäällysteiset Olympia käsipainojen tanko on saatavilla 30mm ja 50mm, kun taas muissa käsipainoissa on vain yksi tuotteen tangon leveysvaihtoehto. Säädettäviä käsipainoja vоi käyttää useissa painoissa samalla säästäen tilaasi ja rahaasi, ja levypainot muodostavat lukuisia painoyhdistelmiä esim. 2 x 1,25 kg + 2 kpl x 5 kg.

Käsipainosetti-tarjous-hinta

Säädettävä käsipaino ja kiinteä käsipaino - mikä ero?

Kiinteitä käsipainoja löytyy useassa erilaisessa mallissa ja niiden painoa ei voi siis itse säätää. Kromiset käsipainot on perinteisesti tehty teräksestä ja viimeistelty kromilla ja tuovat kuntosaleilla Schwarzeneggerin ajan nostalgian. Hexagon eli kuusikulmaiset käsipainot ovat tukevia ja eivät vieri kaltevalla lattialla. Kumikäsipainot (saatavana 2,5 kg, 5 kg, 7,5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 15 kg, 17,5 kg, 20 kg, 22,5 kg, 25 kg, 27,5 kg, 30 kg, 32,5 kg) ovat käsipainоt joiden avulla lattioiden naarmuuntimiselle tulee vihdoin loppu. Kumiset käsipainot saattavat kuitenkin vieriä, kuten kromiset. Kaikkien Preecon käsipainojen laatu on taattu kestämään kovaakin liftailua.

Säädettävä käsipainosarja - jopa 10, 20, 40 kg käsipainot ja enemmänkin!

Säädettävä käsipaino koostuu kädensijasta, jonka molempiin päihin voit päättää kuinka paljon painoa haluat laittaa. Usein tällaiseen käsipainoon saa kerralla monta painoa samaan aikaan, joten sen voi koota pienemmistä (x 1,25 kg, 2,5 kg) tai jopa suurista painoista.

Todella painavien käsipainojen lisäksi meillä on valikoima kevyempiä käsipainoja, joita usein kutsutaan aerobic käsipainoiksi tai kuntoilukäsipainoiksi aloittelijoille tai kaupallisten kuntosalien ja aerobic -tuntien käyttöön.

käsipainosarja-hinta-20kg

Kysymys kuuluukin, kiinteät vai säädettävät käsipainot vai säädettävä käsipainosarja?

  • Kiinteät käsipainot ovat yksinkertaisimmat ja helpoimmat käyttää
  • Kiinteät käsipainot maksavat kokonaisuudessaan enemmän, koska sinun täytyy ostaa useampi pari
  • Säädettävät käsipainot ovat hieman monimutkaisemmat, erityisesti jos sinun täytyy vaihtaa painoa.

Jos päätät hankkia säädettävät painot tai jopa koko käsipainosarja, suosittelemme hankkimaan enemmän kuin yhden parin tankoja. Näin sinulla on kaikki tarvitsemasi painot valmiina ennen treenin alkamista. Jos päätät hankkia kiinteät käsipainоt kannattaa sinun hankkia käsipainosarja.

Käsipainojen tangot

Käsipainojen tankoja on saatavana kahdessa koossa: 1 tuuman standardit tangot (keskimäärin 30mm) ja 2 tuuman olympiatangot, (keskimäärin 50mm). 30mm ja 50mm koot käsipainojen tangoissa liittyvät tankojen paksuuteen. Löydät tiettyjä painolevyjä, jotka sopivat tiettyihin tankoihin. Jos hankit tangon yksinään, tarvitset renkaita pitämään painot paikoillaan turvallisuuden varmistamiseksi.

30mm sekä 50mm Olympia käsipainotangot myydään pareittain painojen kanssa sekä yksittäin. Käsipainoja myydään myös paketteina, joita kutsutaan käsipainosarjoiksi. Käsipainosarjat koostuvat valikoimasta 2 x tietyn painoisia levypainoja, käsipainotankoja ja 2 x lukkoja. Yleensä käsipainot ovat kiinteät, joita on monia kappaleita eri koissa aina kaksi (2) kpl pari yhtä painoa.

Treenit käsipainoilla

On yli 200 erilaista harjoitusta, joita voit tehdä käsipainoilla. Pyysimme muutamia fitness-asiantuntijoita valitsemaan ja selittämään harjoituksia, joista on eniten hyötyä lihaksillesi ja jotka on suunniteltu kehittämään käsivarsien sekä ylävartalon voimaa ja fysiikkaa.

Selkä ja rinta

käsipaino-40kgPullover.

Makaa kasvot ylöspäin harjoituspenkillä niin, että pääsi on osin penkin päädyn yli. Jalkojesi tulisi olla tasaisesti lattiaa vasten. 

Pidä yhtä käsipainoa rintasi yläpuolella pystysuorasti ja ylälevy on mukavasti kämmeniesi päällä, peukalot kahvan ympärillä. Tämä on aloitusasento. 

Laske paino hitaasti pääsi taakse puoliympyrämäisellä liikkeellä, tuoden paino niin alas kuin pystyt ilman rasitusta. 

Pidä hetki ja nosta sitten paino alkuasentoon. 

Tee 8 - 12 toistoa.

käsipainoyhdistelmä

Hauislihas

Keskitetty hauiskääntö

Istu harjoituspenkillä tai tuolilla niin että polvesi ovat hieman enemmän erillään kuin hartianmitan. Jalkojen tulisi olla tasaisesti lattiaa vasten.

Tartu käsipainoon oikealla kädelläsi, kämmen ylöspäin ja nojaa oikea yläkäsivartesi oikeaa reittäsi vasten. 

Laita vasen kätesi vasemman polvesi päälle tueksi ja käännä painoa ylöspäin hartaasi kohden. Pidä oikea yläkäsivartesi ja kyynärpääsi sisäreittäsi vasten koko ajan. 

Tee 8 - 12 toistoa ja vaihda sitten puolta ja toista harjoitus vasemmalla kädelläsi.

Ojentajat

Ojentajien ojennus istuen.  

Istu tuolissa tai harjoituspenkissä selkä suorana, aseta jalkasi tiukasti lattiaa vasten ja ota yksi käsipaino, josta pidät kiinni molemmilla käsilläsi. 

Kohota painoa pääsi yli, käännä sitä niin että se on pystysuorasti ja ylälevy on mukavasti kämmeniesi päällä, peukalot kahvan ympärillä. Tämä on alkuasento.

Laske nyt hitaasti painoa pääsi taakse kunnes kyynärvartesi koskettavat hauislihaksiasi. Palaa alkuasentoon. 

Tee 8 - 12 toistoa.

Yleisiä treenivinkkejä

Yleisesti, mitä sulavammin pystyt tekemään liikkeesi, sitä enemmän stimuloit vartaloasi kasvattamaan massaa. Mitä eristetymmin teet liikkeesi, juuri sitä enemmän muotoilet lihasmassaasi. Esimerkiksi kyykyt stimuloivat enemmän vartaloasi kuin kierrot. Sama koskee käsipaino maastavetoa ja seisoen tehtyjä ylipään vetoja. Voit tehdä liikkeet yksipuolisesti, vaihtaen aina puolta, mikä vahvistaa keskivartaloasi ja vakauttaa lihaksia samalla kun treenaat muita lihasryhmiä.

On parasta aloittaa erittäin kevyillä painoilla, jotta voit keskittyä tekniikkaan. Suunnittele säännöllisesti painojen lisäämistä kehityssuunnitelmaasi. Se ratkaisee kysymyksen ”kehitynkö vai en?” ja estää kehityksen taantumista, sillä vartalosi tottuu samoihin painoihin. Jos et saa kaikkia haluamiasi toistoja painavimmilla painoilla, tai toistot ovat hyvin vaivalloisia, toista painoa seuraavaan kierrokseen. Tavoite on tulla vahvemmaksi ja vahvemmaksi. Näytä kaikille, että hetken huilin jälkeen menee kyllä vielä yksi kierros.

Sinulla kannattaa olla lukuisia eripainoisia käsipainoja, jotta vоit treenata käsipainoilla montaa eri liikettä. Tämän takia käsipainosarja on paras valinta, koska samalla säästät rahaa ja voit tehdä monipuolisen treenin!

Tilaa oma käsipainosarjasi nyt Preecolta!

Preeco on suomalainen verkkokauppa, josta löydät kestäviä laatutuotteita kilpailijoitamme halvemmilla hinnoilla. Meiltä mm. Suomen laadukkaimmat urheilutuotteet ja Suomen laajimpia valikoima tuotteita urheilutarpeisiisi. Tutustu rauhassa tuotteen nimi, paino, tanko leveys, tiedot, arvostelu, mitä pakkaus sisältää ja muihin ominaisuuksiin ja lisää tuote ostoskoriin, josta löydät sen helposti. Jos tuotteet ovat säädettävät käsipаinot, älä unohdu ostaa tuotteen mukaan levypainot. Jos tuotetta katsellessa heräsi kysymyksiä, lähetä rohkeasti viesti tai sähköposti ja asiakaspalvelumme pyrkii vastaamaan mahdollisimman nopeasti, arkisin alkaen klo 9-17. Tilaa myös ilmainen uutiskirjeemme. Tarvitsemme vain sähköpostiosoitteesi ja saat tietää uusimmat tuote-info ja tarjoukset. Voit peruuttaa tilauksen aina halutessasi.

käsipaino-tarjous   säädettävät-käsipainot-alennus       säädettävä-käsipainosarja