Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Kuntosalilaitteet

Kuntosalilaitteet

Huippukuntoon kotona

monipuolisen kuntosalilaitevalikoiman avulla. Tuotteillamme pystyt rakentamaan itsellesi täydellisen kotikuntosalin. Enää sinun ei tarvitse ostaa kalliita kuntosalikortteja, vaan pystyt treenaamaan kotona juuri silloin kuin sinä haluat ja saat päättää mitä musiikkia sinun salillasi soitetaan. Katso vinkit alhaalta.

Monipuolisen kuntosalilaitevalikoiman avullamme pystyt rakentamaan itsellesi täydellisen kotikuntosalin. Enää sinun ei tarvitse ostaa kalliita kuntosalikortteja, vaan pystyt treenaamaan kotona juuri silloin kuin sinä haluat ja saat päättää mitä musiikkia sinun salillasi soitetaan.

Kuntosalilaitteet

Kylmät, pimeät illat ovat saapumassa ja useimmat meistä eivät ota kaikkea irti kuntosalijäsenyydestä tähän vuoden aikaan. Tai vastaavasti kotona treenaaminen olisi mielyttävämpää ainkain joinakin päivinä. Mikä ikinä onkaan syysi hankkia kotin kuntosalilaitteita, hyvät uutiset ovat siinä ettei sinun tarvitse maksaa niistä maltaita aloittaaksesi kotikuntosalin.

Nämä kymmenen pääasiallista kuntosalilaitetta eivät vie paljoa tilaa kotoasi ja ovat edullisia. Tämä tarkoittaa, että voit kehittää kuntoasi milloin tahansa omassa olohuoneessasi: ei enää kuntosalijäsenyyttä!

#1. Leuanvetotanko

Leuanvetotanko on mahdollista kiinnittää useimpiin ovikuiluihin ja ne ovat yllättävän edullisia. Ne ovat mahtava tapa treenata käsiä, rintaa, hartioita ja vatsalihaksia. Useimmassa leuanvetotangoissa on vaahtopehmusteet, jotta sen käyttö olisi mukavaa. Jos harkitset aloittavasi esimerkiksi nyrkkeilyharrastuksen tai muun kamppailulajin, tämä kuntosalilaite on hyvä tapa vahvistaa yläkehosi voimia. Pelkän leuanvetotangon käyttö treenissä on jo täysi ylävartalon harjoitus itsessään.

#2. Nyrkkeilysäkki

Nyrkkeilysäkki on hyödyllinen kuntosalilaite nyrkkeilyn, potkunyrkkeilyn ja muiden kamppailulajien harjoittamiseen. Sen avulla on mahdollista harjoittaa myös yksinkertaisesti cardio-harjoituksia. Nyrkkeilysäkkiä voidaan käyttää myös mielenkohentamiseen – treenaa ulos työpäivän turhautumiset helpolla tavalla! Jos kotonasi on tilaa, kannattaa hankkia täysikokoinen seinään kiinnitettävä nyrkkeilysäkki. Jos tilaa ei ole, on saatavilla myös vapaastiseisovia säkkejä. Tälläiset nyrkkeilysäkit voidaan asentaa mihin tahansa kodissasi, muista jättää vain paljon tilaa treenaamiselle säkin ympärille. Tälläiset säkit ovat usein myös korkeussäädettävissä, joten ne ovat ideaaleja sekä miehille että naisille. 

#3. Säädettävät käsipainot

Kotona treenatessa, tilaa on vain vähän ja useat eri kokoiset painot eivät ole kovin käteviä. Vaikka tilaa olisikin enemmän, täyteen käsipainosettiin investoiminen voi olla melko kallista. Tässä mielessä säädettävät käsipainot ovat hyvä valinta. Helppo käyttöisiin painoihin valitaan haluamasi painomäärä ja se kiinnitetään kiertokiinnityksellä. Painoilla treenaaminen ei ole ainoastaan lihasmassan kasvattamista varten – myös naisten kannattaa nostella panoja kiinteytymisen ja ylävartalon voimien kehittämiseen. Säädettävät käsipainot ovat ideaalit pieneen tilaan ja ne harjoittavat voimaasi tehokkaasti.

#4. Hyppynaru

Hyppynarulla treenaaminen on hyvää cardiota ja se saa sykkeen nousemaan ja endorfiinit virtaamaan. Tämän vuoksi useat ammattilaisnyrkkeilijät ja muut kamppailulajien harrastajat ottavat hyppynarun osaksi treeniään. Hyppynarutreenaaminen kehittää jalkojesi voimaa ja koordinaatiota. Kuitenkaan treenissä ei tulisi tyytyä kaikista halvimpaan hyppynarumalliin. Kannattaa sijoittaa kuntoharjoitukseen tarkoitettuun naruun, joka on kestävä. Yllätyt varmasti siitä miten intensiivistä hyppynarulla treenaaminen voikaan olla: se ei ole niin helppoa, miltä näyttää. 

#5. Vastusnauha

Vastusnauhat ovat kuntosalilaitteena kuin suuria elastisia nauhoja: niitä on saatavissa useissa pituuksissa ja eri vastuksilla. Vastusnarut ovat pienikokoisia ja kokoontaitettavia, jolloin voit ottaa ne mukaan esimerkiksi lomamatkalle tai toimistolle. Nauhat ovat myös hyvin edullisia, joten kannattaa sijoittaa useampaan naruun eri vastuksilla. Vastusnauhat ovat täydellisiä esimerkiksi kuntotukseen tai käsien alapuolen lihaksien harjoittamiseen.

#6. Jumppapallot

Jumppapallot ovat hyvä vaihtoehto useisiin harjoituksiin. Ne auttavat sinua harjoittamaan tasapainoa ja koordinaatiota. Ne eivät sovellu ainostaan perus vatsalihasten treenaamiseen: käytä niitä esimerkiksi pilates-treeneihin tai punnerruksien tekemiseen. Jumppapallot antavat sinulle koko vartalon treenin, joka lisää kehon voimaa ja auttaa estämään selkävammat.

#7. TRX

TRX –nauhat olivat alunperin suunniteltu laivaston käyttöön pitämään sotilaat hyvässä kunnossa ja valmiudessa. Nyt niitä pystyy käyttämään kotona samaan tarkoitukseen! Tämäntapaisessa treenissä kehon omaa painoa käytetään vastuksena kehittääksesi taipuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Nauhoilla pystyy harjoittamaan koko vartaloa kaikilla eri kuntotasoilla. TRX-nauhoja voidaan käyttää missä vain ja yleensä ne voidaan kiinnittää oven karmeihin, jolloin seinäkiinnitys ei ole tarpeen. Tämä kuntosalilaite on edullinen tapa harjoitella kotona. 

#8. Jumppamatto

Jumppamatot ovat tarpeellisia kotitreenaamiseen, mutta myös kuntosalitreeneihin tai jumppatunneille. Hyvä laatuista mattoa voidaan käyttää esimerkiksi pilateksen tai joogan parissa. Sen päällä voi tehdä vatsalihaksia, punnerruksia tai muita harjoituksia. Jos kotonasi on puinen lattia, tästä tulee todella tarpeellinen väline!

#9. Painopallo

Pehmeä pintainen painopallo on täydellinen kotitreeneihin ja sitä voidaan käyttää yleiskunnon parantamiseen. Kannattaa valita mahdollisimman kevyt painoinen pallo, sillä monet treenit sisältävät pallon heittelyä ja kiinni ottamista. Painopalloja voidaan käyttää lihasten kiinteyttämiseen: osta itsellesi heti yksi muutoksen aloittamiseksi.

Muista myös lisäravinteet!

Kovan treenin lisäksi, sinun tulee muistaa syödä proteiineja ja nukkua.

 kuntosalilaitteet