Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Nilkkapainot ja rannepainot

Tilaa edulliset nilkkapainot ja rannepainot meiltä. Tarjous nyt jopa -25%. Katso valikoima.

Tuotteita yhteensä 2 kpl.

Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Nilkkapainot ja rannepainot tuomaan lisää tehoa treeneihin

Kun olet tekemässä treenaus rutiiniasi ja haluat lisätä tehoa, kehoon lisättävät painot ovat simppeli tapa tehdä treenistä vaativampaa. Niiden käyttö on helppoa, kiinnitä ne nilkkoihin tai ranteisiin ja jatka treenausta, kuten kävelyä, hölkkäystä, juoksua tai hyppimistä. Nämä painot ovat hyvin suosittuja, varsinkin aerobic urheilussa.

Nilkka- ja rannepainot ovat nimensä mukaisesti lisäpainoja mitä laitetaan joko nilkkoihin tai ranteisiin. Niiden pääsääntöinen tavoite on lisätä kokonaisvaltaista voimaa ja kestävyyttä. Lisäpainot pakottaa kehon käyttämään enemmän energiaa kuin mihin se on tottunut, joka taas toimii kestävyyden kasvattajana kun painot otetaan pois. Nilkkapainot vaikuttavat pakara- reisi- ja pohjelihaksiin, kun taas rannepainot olkapää-, hauis-, ojentaja- ja rannelihaksiin.

Nilkkapainot ja rannepainot - Hyödyt

Jotta ranne- ja nilkkapainoista saisi eniten hyötyä irti, täytyy niitä osata käyttää oikein. Väärin käytettynä lisäpainoista voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Nivelet voivat rasittua liikaa, aiheuttaen pidemmällä aikavälillä pysyviä vaurioita. Oikein käytettynä nilkka- & rannepainot ovat loistava tapa lisätä tehoa kuntoiluun.

Nilkkapainojen hyötynä on sen lisätehon tuominen liikkeisiin, jossa jalkoja nostetaan. Koska nilkkapainot ovat tukevasti nilkassa kiinni, ne eliminoivat kömpelyyden käsipainojen pidättelystä jalkatreeneissä. Niitä voi käyttää myös kestävyysharjoittelussa, tehden esimerkiksi juoksusta haastavampaa.

Rannepainot loistavat jos ei pysty tarttumaan käsipainosta. Esimerkiksi jos on sairaudesta johtuvaa, ettei pysty pitämään käsipainoa kädessä, toimii rannepainot loistavana tehon lisääjänä treeniin. Rannepainoja voi käyttää kaikissa käsillä tehtävissä liikkeissä, kuten hauiskääntö, pystypunnerrus tai vaikka soutu.

Nilkkapainot ja rannepainot - Haitat ja huomiot

Lisäpainoista tulevien hyötyjen lisäksi on pakko myös listata niistä mahdollisesti tulevia haittoja. Ranne- ja nilkkapainot ovat työkalu, joiden liiallinen käyttö voi aiheuttaa pahojakin vaurioita. Tästä syystä niitä suositellaan käytettäväksi kohtuudella. Lisäpainot voivat aiheuttaa helposti painetta niveliin jos niitä käytetään koko ajan. Tästä syystä ei suositella kävelemistä tai juoksemista painoilla kovin useasti, koska ne voivat aiheuttaa väärin astumista, lihasten epätasapainoa tai nivelten venähtämistä, samalla tavalla kuin ylipaino. Lihaksen, jänteet ja nivelet vaativat lepoa. Käyttämällä lisäpainoja jatkuvasti voi olla ylikuormittavaa, jolloin ne vaativat pidemmän lepoajan.

Henkilöille ketkä etsivät vaihtelua monipuoliseen treeniinsä, on ranne- ja nilkkapainot hyvä treeniväline. Nilkka- ja rannepainojen avulla lisäät tehoa treeniin kaikkien lihasten osalta. Kunhan muistaa, ettei käytä niitä jatkuvasti ja antaa nivelten levätä palautua tarpeeksi treenien välissä.

Ennen tuotteen ostoa

Tarve - Jos hankinnassa on kuntoiluväline monipuolistamaan treeniä, voi lisäpainot olla oikea ratkaisu. Jos kuitenkin mietit välinettä jolla tehdä useammin treenejä, suosittelemme käsipainoja niiden monipuolisuuden ja turvallisuuden takia.

Malli - Ranne- ja nilkkapainoja löytyy monissa eri malleissa ja väreissä. Tarkista valikoima ja tuotetiedot löytääksesi itselle parhaiten sopivat tuotteet.

Hinta - Ranne ja nilkkapainot voit löytää monista eri kuntoilukaupoista. Jotta löytäisit parhaimman hinta-laatu suhteen, hintoja kannattaa verrata verkkokaupoissa. Meiltä löydät varmasti kilpailukykyiset tuotteet niin hinnalla, kuin myös laadulla.

Tilaa nilkka- & rannepainot Preeco:lta

Osta meiltä edulliset harjoitteluun soveltuvat ranne- ja nilkkapainot. Valikoimasta löytyy jokaiselle sopivia tuotteita. Katso tuotteiden hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Preeco tarjoaa monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja toimitukset alkaen 0€. Voit myös valita tuotteille toimituksen kotiovelle asti. Jos tuotteesta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.

nilkkapainot-ja-rannepainot-hintanilkkapainot-ja-rannepainotnilkkapainot-ja-rannepainot-tarjous