Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Crosstrainer

Crosstrainer nyt Preecolta. Meiltä löydät edulliset crosstrainerit laadusta tinkimättä.

Tuotteita yhteensä 13 kpl.

Näytetään 1-13 yht. 13 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Mikä on cross trainer?

Crosstrainer on ellipsilaite, jonka avulla voit kohottaa kuntoa ja kestävyyttä. Crosstrainer saa yhdistettyä kuntopyörän, stepperin sekä juoksumaton parhaat puolet, sillä se työstää monia kehon eri lihaksia. Usein crosstrainer on osana itse päätreeniä, mutta sopii myös lämmittelyyn ennen varsinaista treenin alkua. Crosstrainereita on kahta päätyyppiä: etuvetoiset ja takavetoiset. Etuvetoisissa vauhtipyörä ja voimansiirto sijaitsevat laitteen etuosassa, ja takavetoisissa vauhtipyörä ja voimansiirto puolestaan sijaitsevat takaosassa. Harjoittelun aikana eroa ei paljon huomaa, mutta takavetoisissa crosstrainereissa on hieman elliptisempi, eli laajempi ja samalla pyöreämpi liikerata verrattuna etuvetoisiin malleihin. Crosstrainerit ovat vastukseltaan on joko sähkömagneettisia, magneettisia tai vastusvyöllä toimivia vauhtipyörän kanssa. Vauhtipyörän sijainti suhteessa magneettiosaan määrittää, kuinka suuri laitteen vastus on. Vauhtipyörän sijainti kannattaa siis ottaa huomioon tuotetta valitessa.

crosstrainer

Crosstrainerin avulla voi...

Koko kehon kunnonkohotuksen lisäksi crosstrainerin avulla voi parantaa tasapainoaan sekä polttaa rasvaa kuitenkin niveliä rasittamatta. Crosstrainereissa on useita eri asetuksia, joista esimerkiksi liikerata ja vastus pystytään määrittämään kullekin kuntoilijalle sopivaksi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan crosstrainerit vahvistavat erityisesti sydäntä, mutta ne vahvistavat myös jalkojen lihaksia kuten taka- ja etureisiä, kiinteyttävät kaikki käden lihakset ja myös selkälihakset. Ei ole olemassa lihasta, johon crosstrainerilla ei olisi vaikutusta, ja crosstrainerit voidaan luokitellakin yhdeksi parhaista ellei parhaaksi treenilaitteeksi.

Miksi crosstrainer-laite kannattaa omistaa?

crosstrainer-hintaCrosstrainereita on saatavilla useassa eri koossa, ne eivät vaadi paljon tilaa, ja ne mahtuvat varmasti myös pieneen kotikuntosaliin tai esimerkiksi olohuoneeseen ja mahdollistaa myös kävelemisen ja juoksun simuloinnin talviaikaan - ja mikä parasta: laitteita on mahdoton käyttää väärin ja lihakset kiittävät. Crosstrainerilla voi taata ettei harjoittelu jää yksipuoleiseksi, sillä kädet tekevät yhteistyötä jalkojen kanssa tasapainon ylläpitämiseksi ja yhtäaikainen kehittyminen lihasryhmien välillä on varmaa. Crosstrainerin hinta tulee usein pitkällä tähtäimellä halvemmaksi, kuin pitkän ajan kuntosalijäsenyydet. Crosstrainer-laitteet ovat tyypillisesti varsin jykevää tekoa ja myös laitteen käyttöikä on pitkä. Kaikki Preecon crosstrainerit kestävät laatunsa ansiosta vähintään 130 Kg:n painolastin; enimmillään jopa 180 Kg! Laitteen yksityiskohtaiset painorajoitukset on listattu tuotteiden teknisissä tiedoissa. 

Sopivan crosstrainerin löytäminen

Itselle parhaan crosstrainerin löytäminen on helppoa, sillä crosstrainereissa perustavanlaatuinen ero on askelpituus. Ominaisuuksien ja ohjelmien välillä on toki usein eroja, ja edistyneemmällä crosstrainerilla voidaan mitata käyttäjän syke. Kun vastusta lisätään lisää, kaloreita ja rasvaa kuluu enemmän, sekä syke nousee. Koska askelpituus on käytännössä ainoa ominaisuus, jota crosstrainerissa ei voi muuttaa, kannattaa askelpituus valita kerralla oikein. Kaikissa Preecolla myytävissä MAXXUS:en crosstrainereissa askelpituus-väli on tyypillisesti 50 cm - 60 cm. Näyttö ja ohjelmat ovat yksinkertaisia, ja crosstrainer on hyvin helppo käyttää, joten laite sopii myös aloittelijoille. crosstrainer-tarjous

Crosstrainer sopii kuntoilijalle...

...joka haluaa parhaan mahdollisen harjoittelu-tuloksen, eikä tuotteen koko valloita koko treeni-tilaa. Koska laitetta on mahdoton käyttää väärin, urheiluvammojen riski vähenee, kunto kohenee, ja esimerkiksi talven käytön jälkeen voit vaihtaa crosstraining:ista kevyesti sauvakävelyyn, kävelyyn tai juoksuun. Treenaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa, eikä tarvitse treenata maitohapon maku suussa.

Katso Preecon edullisia crosstrainer-laitteita ja varmista lihaksillesi paras liikerata crosstrainerilla ostamalla crosstrainer jo tänään. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut työstämään vain tiettyä osaa kehostasi, tutustu myös juoksumattoihimme, kuntopyöriimme ja kuntosalilaitteisiimme! Osa tuotteista keskimäärin 1-2 päivässä ja saat vielä lisäksi 30 päivän palautusoikeuden.