Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 59,00 € - 930,00 €

Väri

Väri

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Materiaali

Materiaali

Istuinmäärä

Istuinmäärä

Tyyppi

Tyyppi

Keinut

Tuotteita yhteensä 32 kpl.

Näytetään 1-32 yht. 32 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Tervetuloa keinujen maailmaan – löydä täydellinen lisä pihalle!

Keinut tarjoavat lapsille loputtomasti iloa ja aktiivista ulkoilua, samalla kun ne tuovat perheen yhteisiin hetkiin hauskuutta ja yhdessäoloa. Meidän valikoimastamme löydät laajan kirjon keinuja, jotka sopivat niin pienille seikkailijoille kuin isommillekin lapsille, taaten turvallisen ja kestävän ratkaisun ulkoleikkeihin.

Valikoimamme sisältää perinteisiä yksittäisiä keinuja, jotka ovat helppoja asentaa ja sopivat pienempäänkin tilaan. Monipuolisempiin tarpeisiin tarjoamme kaksipaikkaisia keinuja, joissa lapsesi voi jakaa ilon hetket ystävän tai sisaruksen kanssa. Lisäksi valikoimaamme kuuluu myös erilaisia kiikkuja ja keinutelineitä, jotka tuovat pihaasi lisää leikin mahdollisuuksia.

Asennuksessa on tärkeää huomioida keinun sijoittaminen turvalliselle alustalle, kuten nurmikolle tai pehmeälle hiekalle, jotta mahdolliset kaatumiset eivät aiheuta vahinkoa. Keinun kiinnitys tulee tehdä huolellisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti, jotta se kestää käytössä turvallisesti vuodesta toiseen. Suosittelemme myös tarkistamaan keinun kunnon säännöllisesti, erityisesti kiinnityskohdat ja istuinosat.

Materiaalivalikoimamme kattaa kestävät ja säänkestävät vaihtoehdot, kuten laadukkaan puun, metallin ja kestomuovin. Puukeinut tuovat pihaasi luonnollista kauneutta ja ne voidaan käsitellä erilaisilla suoja-aineilla pitkäikäisyyden takaamiseksi. Metallikeinut ovat puolestaan erittäin kestäviä ja vaativat vähemmän huoltoa, kun taas kestomuoviset keinut tarjoavat värikkäitä ja helppohoitoisia vaihtoehtoja perheen pienimmille.

Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri teidän perheellenne sopiva keinuratkaisu, joka tuo iloa ja aktiivista tekemistä pihan leikkeihin. Olipa valintasi mikä tahansa, keinumme tarjoavat lapsillesi turvallisen ja kestävän tavan nauttia ulkoilusta ja vauhdin hurmasta.