Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Paineilmatyökalut

Paineilmatyökalut tuovat tehoa

ja nopeutta autojen huoltamiseen. Esimerkiksi renkaitten vaihto mutterivääntimellä on on erittän helppoa. Tuotteen valinnassa kannattaa huomioida sen sopivuus juuri sinun autotalliisi.

Tuotteita yhteensä 14 kpl.

Näytetään 1-14 yht. 14 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Paineilmatyökalut Paineilmatyökalut

Päivitä tallisi paineilmatyökaluilla

Kun autojen korjaaminen on vakavampaa, on aika hankkia autotalliisi hyvä setti paineilmatyökaluja.

Paineilmatyökalujen nopeus ja voima tekee autojen kanssa työskentelystä helpompaa ja pystyt tekemään enemmän itse. Oikeankokoisella setillä monet työt kuten, leikkaaminen, kiilottaminen, maalaaminen, hiekkaaminen, ilmatäyttö ja jopa peseminen on helmpompaa. Tässä on opas paineilmatyökalujen perusteisiin ja neuvoja, millaisia työkaluja sinä tarvitset.

Ilmakompressori

Kompressoreja on saatavissa eri kokoisina, mikä vaikuttaa siihen paljonko ilmaa tuote pystyy toimittamaan. On olemassa kahta eri tyyppiä: yksivaiheiset ovat pienempiä ja äänekkäämpiä ja tarjovat paljon painetta. Myös painetankin koko on yksi muuttuja. Isommissa tankeissa on enemmään ilmaa, joten kompressori ei ole yhtä tehokas, mutta pienemmät ovat kannettavissa. Jos haluat suuremman käyttökapaitettin, voit yhdistää tankkeja kumisella letkulla.

Putket, letkut ja helat

Suunnittele oma systeemisi budjetin, autotallin koon ja sen mukaan, kuinka usein laitteita käytät. Taittuva kuminen ilmaletku on edullinen ja helppo säilyttää pienessä autotallissa satunnaisen käytön varalle. Isompaan talliin, kannattaa harkita pysyvästi asennettavaa kiinteää ilmaputkea. Vaihtoehtoja on yksinkertaisesta teräsputkesta moniin muihin.

Letkut ja työkalut kiinnitetään nopealla kiinnikkeellä. Tämä standardisoitu kiinnike on letkun tai putken päässä, josta se edelleen kiinnitetään laitteeseen. Muista käyttää esimerkiksi ilmastointiteippiä varmistaaksesi kiinikkeiden pysyvyyden.

Ilmakompressosin ostajan opas

Työskentelet sitten kotona tai korjaamolla, löydät varmasti sopivat työkalut. Tämä opas tajotaa arvokkaita vinkkejä ja näkökulmia valoittamaan kompressorien käyttöä.

Ilmakompressorien ja paineilmatyökalujen hyödyt

  • Paineilmatyökalut ovat tehokkaampia kuin perinteiset sähköiset työkalut
  • Paineilmatyökalut tarjoavat korkeamman tehon saadaksesi työn valmiiksi nopeammin
  • Paineilmatyökalut ovat monikäyttöisiä ja helppoa yhdistellä muihin
  • Paineilmatyökalut ovat turvallinen vaihtoehto verrattuna muihin
  •  

Ilmakompressorin asennus

Kotikäyttö

Paineilmatyöklaujen käyttö projekteissa voi vähentää työhön käytettävää aikaa huomattavasti. Monet kotikäyttäjät tarvitsevat usein vain pienempiä ja kannettavia malleja, joita on helppo siirellä autotallista taloon, tai pihalta katolle. Perinteiset paineilmatyökalut kuten naulaajat, porat ja muut vaativat noin 0-5 kuutiomettiä per minuutti. On tärkeä tietää, että työkalu jonka ostamista harkitset, sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Yrityskäyttö

Ammattimaiseen käyttöön tarkoitetut työkalut on usein luokiteltu teolliseen käyttöön. Niissä on useita eri piirteitä ja hevosvoimia. Vaikkakin jotkin ammattikäyttöiset työkalut ovat kannettavia, monet ovat kiinteästi kiinniettäviä.