Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki

Tarjous voimassa31.3.saakka
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
  • AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki
search
Normaalisti: 219,95 € Säästä 70€!
Nyt vain: 149,95 €

Osamaksulla alkaen 8.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 149,95 €.
Sisältää alv:n

• 300 x 100 cm AirTrack
• Ilmatäytteinen AirTrack kotiin
• AirTrack kolmessa eri värissä

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

AirTrack 3 x 1m

Valtavan suosion saavuttanut AirTrack on monipuolinen treeni- ja leikkialusta kotiin. Ilmatäytteinen AirTrack mahdollistaa voimistelun, volttien tekemisen ja paljon muuta helposti myös sisätiloissa. Kestävästä materiaalista valmistettua AirTrack ilmavolttirataa voidaan käyttää myös ulkona, kunhan tarkastaa ettei maassa ole teräviä pintoja jotka voisivat vahingoittaa tuotetta. 

AirTrack on turvallinen alusta jonka päällä voidaan harjoitella erilaisten voimistelu, cheerleading ja parkour temppujen tekemistä. Se toimii permannon tavoin antaen joustavan ja pehmeän alustan. Ilmatäytteisen AirTrack volttiradan joustavuutta voidaan säätää helposti lisäämällä tai vähentämällä ilmamäärää. Hurjien temppujen lisäksi alustaa voidaan käyttää myös venyttelyyn ja jumppaamiseen, sekä mukavana alustana lasten leikeille. Sisällä käytettäessä alusta myös vähentää hyppimisestä aiheutuvaa meteliä.

Volttiradan saa käyttöön hetkessä sisällä ja ulkona. Myös sen tyhjentäminen sujuu nopeasti, ja tyhjennettynä se vie todella vähän tilaa, ja varastoituu pieneenkin tilaan. Tuotteessa on 4 kantokahvaa, joten sitä on helppo siirtää myös täytettynä.

Airtrack ilmavolttirata

Ominaisuudet

✔ MONIPUOLINEN AIRTRACK ILMAVOLTTIRATA: AirTrack volttirataa voidaan käyttää esimerkiksi cheerleadingin, parkourin ja voimistelun harjoitteluun, mutta se toimii myös tukevana venyttely alustana.

✔ AIRTRACK SISÄ- JA ULKOKÄYTTÖÖN: Laadukkaista materiaaleista valmistettua AirTrack ilmavolttirataa voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkonakin. Kantokahvojen ansiosta paikkaa on helppo vaihtaa lennosta.

✔ NOPEA OTTAA KÄYTTÖÖN:  Ilmatäytteinen ilmavolttirata on todella nopea täyttää ja tyhjentää. Radan joustavuutta voidaan säätää lisäämällä tai vähentämällä ilmaa.

✔ TÄYDELLINEN AIRTRACK-SETTI:  Toimitukseen kuuluu AirTrack ilmavolttiradan lisäksi jalkapumppu, jolla volttirata on helppo täyttää.

Tekniset tiedot
Mitat 300 x 100 cm (P x L)
Paksuus 10 cm
Paino n. 9,8 kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia AirTrack Ilmavolttipatja 3 x 1m, Pinkki

4.5 /5


Yhteensä 11 tuotearvostelua

5 tähteä8 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

5 tähteä. Air track on tosi hyvä, nopea täyttää. Meillä se säilytetään täytettynä, jotta nopea vetäistä käyttöön ettei jää kaappiin makaamaan. Ostimme lapsille temppukäyttöön ja hyvin pehmentää voltti yms. harjoituksia.

Hauska ja helppo! Monet tiktokit tanssittu tässä

Juuri sellainen mitä piti tullakin.

2 tähteä. Ilma ei pysy patjassa.. Miten kauan on takuuta. Varmaan jokin vika valmistuksessa.

Kauppiaan vastaus 2021-05-19
Olemme erittäin pahoillamme, että sinulle on osunut maanantaikappale! Katsoin juuri tilastoistamme niin tämä on ensimmäinen airtrack, jossa tällaist on ilmennyt! Voisitteko ottaa heti yhteyttä asiakaspalveluumme(info@preeco.fi) niin hoidetaan asia kuntoon :) Suuret pahoittelut vielä ja mukavaa kevään jatkoa!

4 tähteä, ollut aktiivisessa käytössä tytöllä niin sisällä kuin ulkona!

4 tähteä helppo ja nopea täyttää ja tyhjentää. Lapset käyttävät päivittäin tehden akrobatiatemppuja. Nyt myös etä-tunnit omalla air-trackilla sujuivat helposti. Ainoa miinus meillä on, että vaikea saada minnekkään nostettua pystyyn koska on niin pitkä ja koti pieni. Vaatii siis aina täytön ja tyhjennyksen.

Hyvä oli 4 pistettä

Ostamamme 3 x 1m Airtrack on ollut nyt ollut kolmisen kuukautta kahden perheemme taitoluistelijan päivittäisessä käytössä hyppyjen harjoitteluun, eikä minkäänlaisia ongelmia ole ilmennyt. Riittää, kun patjaa hieman täyttää n. kuukauden välein, niin hyvin toimii. Hinta-laatusuhteeltaan edullinen ostos. Ehkä puoli metriä leveämpi patja olisi vielä parempi, jotta patjalta tippumisilta voitaisiin hyppytreeneissä kokonaan välttyä.

Nopea toimitus, tuote on hyvä.

Ehdottomasti 5 tähteä. Nopea toimitus ja tuote juuri sitä mitä pitikin. Hinta-laatusuhde erinomainen. Hyvin on kestänyt kahden 10v lapsen pomput sisällä sekä ulkona ja äiti voi käyttää airtrackia auringonottoon :) Voin lämpimästi suositella tuotetta!

Kyl on tykätty et iha 5 tähden arvonen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: