Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Valencia aurinkovuode, ruskea

Hinta voimassa6.12.saakka
Normaalisti: 599,95 € Säästä 150€!
Nyt vain: 449,95 €

Alkaen 19.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

VALENCIA aurinkovuode

Todellinen monitoimikaluste puutarhaan, parvekkeella ja terassille! VALENCIA aurinkovuode toimii aurinkovuoteena, sohvana ja jopa varastona minne ikinä sen päätätkään sijoittaa. Täydessä tällingissä 165cm leveä ja 150cm syvä aurinkovuode tarjoaa sinulle todella mukavan ja auringolta suojatun köllöttely paikan, ja tilaa riittää kaverillekkin! Alastaitettavan aurinkovarjon ansiosta auringon ottaminen onnistuu kuitenkin todella helposti. Varjo suojaa hyvin myös tuulenpuuskilta. Mukana myös neljä heittotyynyä.

Aurinkovuoteesta voidaan näppäristä muodostaa myös sohva illanviettoon. 

Polyrottingista valmistettu aurinkovuode on paitsi upean näköinen, myös helppohoitoinen. Polyrottinki on hyvin säänkestävää ja se on helppo putsata. 

Ominaisuudet

  •     Polyrottinkinen aurinkovuode
  •     Reilusti tilaa!
  •     Taittuvan lisäosan ansiosta voidaan käyttää myös sohvana
  •     Aurinkovarjo voidaan taittaa alas
  •     Säänkestävää polyrottinki
  •     Helppohoitoinen
  •     4 heittotyynyä

Tekniset tiedot

Mitat 165 x 150 (taitettuna 80) x 143 (taitettuna 74)cm (L x S x K)
Väri Ruskea polyrottinki, harmaa kangas
Rungon materiaali Alumiini ja polyrottinki
Kangas materiaali Tumman harmaa polyesteri
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

3.4 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Inkeri 17.09.2020

Irtopäällisten saumat purkautuivat alle viikossa. Alla olevia pehmusteita kasassa pitävät "harsot" tuhoutuivat yhdessä kesässä ja tyynyjen sisällä oli pelkkää vanua. Katosta ei saa irti. Joka puolelta roikkui langanpätkiä. Mitään hyvitystä tästä sotkusta ei saanut, yhden kesän jälkeen saa heittää kaatopaikalle. Otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.

Kirjoittaja: Satu 24.08.2020

Kaunishan tämä on:) mutta keskelle jää kova kohta joka makoillessa tuntuu patjojen läpi. Ilmoitettu leveys 165 mutta meidän aurinkovuoteessa se on alle 160 vaikka mistä kohtaa mittaisi. Ilmoituksessa ostettaessa mainittiin kätevästä säilytystilasta jota ei ole, nyt se teksti onkin ilmoituksesta poistettu. Asiakaspalveluun otettu yhteyttä, luvattiin palata asiaan mutta mitään ei ole kuulunut.

Kirjoittaja: Katja 14.07.2020

Aurinkovuode on oikein kaunis ja toimiva.

Kirjoittaja: Pettynyt kauan tämmöisestä hasveillut 23.06.2020

Patjojen välissä oleva alaosan ja itse sohvan liitoskohta tuntuu erittäin kovalle. Sänkyyn ei voi vain pujahtaa ilman et saat julmettomat kivut

Kirjoittaja: Jantzec 11.06.2020

Varsinaisen sohvan reunus tuntuu kovana kahden patjan välistä. Patjat ei ilman viritystä pysy kovin hyvin kiinni toisissaan, jolloin edellä mainittu asia häiritsee erityisesti. Katoksella ei ole kuin kaksi asentoa, täysin ylhäällä tai alhaalla. Lisäosan patjaa runtataan rakenteen kehikon läpi, jos sen haluaa säilöön tähän sänkyyn. Mitään varsinaista helppoa ja nopeaa koteloa ei siis ole.

Kirjoittaja: Sari 10.06.2020

5 tähteä

Kirjoittaja: Mia 10.06.2020

Juuri sopivan kokoinen aurinkopesä 2,5 metrin levyiselle kuumalle terassille tarvittaessa varjoa antamaan. <br /> Laadukkaat pehmuste- ja tyyny kankaat, jotka hylkivät vettä ja likaa

Kirjoittaja: Terhi 22.02.2019

Tilasin viime viikon perjantaina ja nyt kasattuna käytössä. Mies kasasi noin tunnissa ja nyt talvitakit päällä loikoillaan sängyllä. Asiakaspalvelunin vastasi 2 päivän päästä kyselyyni, mikä vie yhden tähden pois!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: