Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

ROYAL Aurinkovuode polyrottinki 200cm, Harmaa

Ale voimassa2.2saakka
Normaalisti: 944,95 € Säästä 385€!
Nyt vain: 559,95 €

Alkaen 23.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 3. helmi
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

2020 ROYAL Aurinkovuode 200cm

Todella tilava polyrottinkinen aurinkovuode johon mahtuu useampikin makoilija! Alas taittuvan varjon ansiosta voit nauttia auringosta täysin siemauksin, tai karata viileään varjoon hellettä pakoon. Aurinkotuoli voidaan jakaa myös useampaan erilliseen istuimeen! Erinomainen vaihtoehto esimerkiksi illanviettoon. 8cm paksuisilla tyynyillä makoilee mukavasti pitemmänkin aikaa. Aurinkovuoteen mukana tulee myös kolme tyynyä. 

Laadukas ja huoleton antiikkiharjattu polyrottinkipunos on paitsi upean näköinen, myös helppohoitoinen. Polyrottinki on hyvin säänkestävää ja se on helppo putsata ilman erillisiä putsausaineita. 

Ominaisuudet

  • 2019 uutuus! ROYAL aurinkovuode on entistä parempi! Teimme rungosta tukevamman sekä lisäsimme mukaan kiinnikkeet, joilla istuimen irtopalat voidaan liittää yhteen. Näin istuinpalat eivät pääsee liikkumaan tahattomasti. Lisäsimme istuintyynyihin myös uuden teknologian, jonka avulla se kuivuu nopeammin kastuessaan.
  • Huoleton polyrottinkirunko: Laadukas ja huoleton antiikkiharjattu polyrottinkipunos. Helppo puhdistaa vaikka pelkällä saippuavedellä. Kestää hyvin hellettä ja pakkasta. Suositellaan varastoimaan vasta kovimmilla pakkasilla.

  • Luxus tason aurinkotuoli: Kuninkaallinen istuin on paitsi näyttävä, myös osiltaan erittäin laadukas. Paransimme rungon tukevuutta lisäämällä tukirautojen määrää.

  • Panostimme istuinmukavuuteen: Aurinkotuolissa on uusitut 8cm paksut ja mukavan jämäkät pehmusteet, joilla kelpaa istuskella ja pötköttää vaikka koko päivän.
  • Avattava varjo: ROYAL aurinkovuoteen varjoa voidaan laskea ja nostaa tarpeen vaatiessa. Voit siis nauttia auringosta täysin siemauksin, tai tehdä itsellesi mukavan varjoisan paikan.

Tekniset tiedot

Mitat 200 x 200 x 155/78/31 cm
Tyynyjen mitat 40 x 40 cm
Väri Harmaa
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: