Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

ROYAL Aurinkovuode pöydällä, harmaa

Hinta voimassa24.1.saakka
Normaalisti: 744,95 € Säästä 245€!
Nyt vain: 499,95 €

Alkaen 21.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

ROYAL Aurinkovuode pöydällä, harmaa

ROYAL aurinkovuode perheen uutuus! Kätevä aurinkovuode taittuu näppärästi lokoisasta aurinkovuoteesta kahdeksi erilliseksi polyrottinkisohvaksi, joiden väliin on helppo asettaa kalusteryhmään kuuluva puutarhapöytä. Puutarhapöytä lasilevyllä voidaan helposti kätkeä aurinkovuoteen sisään kun sitä ei tarvita! Aurinkovarjon alta löytyy aina mukava varjoisa paikka. Aurinkovarjo voidaan nostaa tai laskea tarvittaessa helposti. 

Säänkestävä aurinkovuode on helppo sijoittaa parvekkeelle, terassille sekä puutarhaan. Kalusteissa on alumiinirunko, joka on erittäin säänkestävä. Alumiinirungon ansiosta sohvaryhmän paino on saatu pidettyä minimissään, mutta se takaa aurinkovuoteelle erittäin tukevan rungon.

Alumiinirungon päällä on polyrottinkipunos joka kestää erinomaisesti pihalla lähes ympäri vuoden. Kovimmilla pakkasilla tuotteet kannattaa suojata. Auringon paisteen ja sateen kestävä polyrottinki on myös erittäin helppo puhdistaa pelkällä vedellä. 

Tilavan puutarhapöydän päällä on kestävä lasilevy, joka antaa koko sohvaryhmällä viimeisen päälle tyylikkään ulkonäön. Puutarhapöytä voidaan piilottaa aurinkovuoteen sisään kun sitä ei tarvita. Näin se säästää tilaa puutarhassa sekä varastoidessa. 

Toimitukseen kuuluu kaikki pehmusteet sekä heittotyynyt.

Ominaisuudet

✔ AURINKOVUODE PÖYDÄLLÄ:  Tilava aurinkovuode voidaan jakaa kahdeksi erilliseksi sohvaksi. Ryhmään kuuluu myös puutarhapöytä, joka voidaan tarvittaessa piilottaa aurinkovuoteen sisälle. Mukana toimitetaan kaikki pehmusteet sekä heittotyynyt.

✔ TUKEVA ALUMIINIRUNKO: Alumiinirunko teräksisellä tuella takaa hyvän tukevuuden, ja pitää samalla aurinkovuoteen painon minimissään.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ POLYROTTINKIPUONOS:  Polyrottinki on säänkestävä materiaali, ja siitä tehdyt kalusteet voidaan huoletta sijoittaa lähes minne tahansa. 

✔ SÄÄDETTÄVÄ AURINKOVARJO:  Aurinkovarjo voidaan tarvittaessa laskea tai nostaa nopeasti ja helposti.

✔ PÖYTÄ TURVALASILLA: Kätevän polyrottinkipöydän päällä on lasilevy karkaistusta lasista, joka on moninkertaisesti tavallista lasia kestävämpää.

Tekniset tiedot

Kokonaismitat 156 x 150 x 75 cm (PxLxK)
Pöydän mitat 86 x 50 x 28 cm (PxLxK)
Istuinkorkeus 33cm (ilman pehmusteita)
Tyynyjen mitat 40 x 40 cm
Väri Harmaa
Materiaali Polyrottinki
Rungon materiaali Alumiini, teräs
Pakettien lukumäärä 3
Runko: Alumiini
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Pesäilijä 04.08.2020

Täydellinen pesä kesäpäivien viettoon. Yksi tähti pois, kun tilasin toisen (isomman) pedin, mutta tuote ehti loppumaan.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: