Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Preeco LED Aurinkovarjo Ø 3M tummansininen

Hinta voimassa12.7.saakka
Normaalisti: 149,95 € Säästä 50€!
Nyt vain: 99,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

AURINKOVARJO LED-VALAISTUKSELLA

Preeco LED Aurinkovarjo tarjoaa suojan auringolta, mutta luo iltaisin myös mahtavan tunnelman. 3 metriä halkaisijaltaan oleva aurinkovarjo kattaa hieman suuremmankin sohva- tai pöytäryhmän, ja sen alle mahtuu varmasti kaikki. Helppokäyttöinen aurinko varjo voidaan tietenkin myös sulkea näppärästi kätevän veivin avulla. Pieni sadekkaan ei haittaa, sillä aurinkovarjon kangas on valmistettu 160g polyesteristä, joka on vedenpitävä!

Aurinkovarjo takaa myös että juhlat voivat jatkua iltamyöhään saakka. Aurinkovarjossa on yhteensä 18 LED-valoa, jotka tuovat valoa ja tunnelmaa pimenevään iltaan. Valot laututuvat päivällä aurinkopaneelin avulla ja syttyvät hämärän tullessa. Aurinkovarjon LED-valot voidaan myös kytkeä pois pältä halutessa. LED-valot ovat energiatehokkaita ja turvallisia käyttää.

Aurinkovarjossa on tukeva teräsrunko, joka on viimeistelty ruosteenestolla. Sitä voi siis pitää ulkona huoletta koko kesän. Aurinkovarjolle voidaan antaa lisää tukevuutta aurinkovarjon jalustalla.

Ominaisuudet

✔ 3M AURINKOVARJO: 3 metrin halkaisijan aurinkovarjo suojaa sinua tehokkaasti auringolta. Aurinkovarjo on helppo avata ja sulkea veivin avulla.

✔ 18 LED-VALOA: Aurinkovarjossa on yhteensä 18 LED-valoa jotka tuovat valoa ja tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Valot toimivat aurinkopaneelin avulla, ja ne voidaan myös kytkeä pois.

✔ TUKEVA TERÄSRUNKO: Aurinkovarjossa on tukeva teräsrunko, joka on viimeistely ruosteenestolla. Sitä voi siis huoletta pitää pihalla koko kesän.

✔ VEDENPITÄVÄ KANGAS: 160g polysteri kangas on vedenpitävä, joten aurinkovarjo tarjoaa myös suojaa sinulle ja kalusteille sateelta.

✔ HELPPO KASATA: Aurinkovarjo on helppo kasata mukana toimitettavien ohjeiden avulla.

Tekniset tiedot

Mitat 300 x 225cm (HxK)
Materiaali (runko) Teräs (ruostesuojattu 48mm)
Materiaali (kangas) 160g polyesteri (vedenpitävä)
Tukivarsien lukumäärä 6
LED-valojen lukumäärä 18
Paino n. 15kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Missä tuote on nähtävänä?

    Toimimme ainoastaan verkkokauppana. Meillä ei ole kivijalkamyymälää, jossa voisi tutustua tuotteisiin etukäteen.

    Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus niiden vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja uudenveroisia.

    Toimitus on ilmainen lähimpään Postiin ja maksullisen kotiinkuljetuksen hinta on vain 9,95 euroa. Halutessaan tilauksensa voi noutaa myös Lahden noutovarastolta, jos kysymyksessä ns. pikatoimitustuote.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Risto 09.07.2020

Toimii siinä tarkoituksessa hyvin johon sen ostin.

Kirjoittaja: Tero 02.06.2020

Täydellinen

Kirjoittaja: Jerry 17.03.2020

Nopea toimitus + tuote semmoinen mitä halusinkin, kasaus tosin vie hetken. SUOSITUS

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: