Tiedot

 • 0458413355
 • info@preeco.fi
 • Ilmainen toimitus
 • 14 pv:n palautusoikeus
 • Vinkkejä sisäliikuntaan - Kun sää ulkona alkaa muuttua, voi olla vaikeaa motivoida itseään lähtemään ulos, erityisesti talvikuukausien aikana. Sää voi olla sateinen tai kylmä ja usein ulkona on myös jo pimeää töistä päästessäsi. Joten mitä tulisi tehdä jotta saisit treenisi tehtyä, varsinkin jos sinulla ei ole salikorttia, mutta haluat pysyä terveenä ja fyysisesti aktiivisena. Tässä muutamia vinkkejä aktiiviseen treenaamiseen kotioloissa.
  Meillä on sinulle 24 yksinkertaista ja luonnollista niksiä kotiin. Ne toimivat aina valkosipulin hajun karkottamisesta tahrojen hävittämiseen ja nappien pysymiseen vaatteissa.
  Tässä muutamia vinkkejä siihen, kuinka kasvattaa terve ja runsas perunasato.
  Katso kaikki puutarhavinkit ja hoida puutarhaasi entistä tehokkaammin! Näillä viidellä vinkillä saat puutarhasi näyttämään entistä paremmalta ja voit säästää monia tunteja kun karsit turhia työtehtäviä.
  Jos sinulla on riittävästi tilaa – jota ei tarvita todellakaan paljoa – kotikuntosali voi olla varteenotettava sijoitus. Kiireisen elämän keskellä on usein helppo löytää syitä jäädä kotiin työpäivän jälkeen sen sijaan, että lähtisi kuntosalille. Vaikka alkuperäinen sijoitus olisikin suurempi, mutta saa sinut oikeasti treenaaman säännöllisesti, on kotikuntosalin hankinta loppupeleissä paljon järkevämpi vaihtoehto kuin kortti salille, jossa et käy!