Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

POP-UP 3x3m Alumiiniteltta, musta

Normaalisti: 289,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 229,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta perjantai, 23. elo
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

POP-UP 3x3 ALU

2019 uutuus pop-up teltta on erittäin helppo koota jopa minuutissa! Sen alumiinirunko ja laadukkaat PU-kankaat saadaan kasaan voin muutaman vaiheen kautta, ja korkeutta voidaan säätää neljään eri vaihtoehtoon teleskooppijalkojen avulla. Tukevasta teltasta on saatu kevyempi alumiinirungon avulla. Alumiini ei ruostu, sillä sen pinnalle muodostuu suojaava oksidikerros. 1030D ja 210D kankaat ovat 100% vedenkestäviä ja suojaavat sinut täysin sateelta. Lisäksi niissä on hyvä UV-suojaus.

 Teltan kuljetat paikasta toiseen kätevästi kantokassin avulla!

Ominaisuudet

  • Helppo ja nopea kasaus: Pop-up runko on todella helppo kasata yksin tai kaverin kanssa ilman työkaluja, ja onnistuu jopa 60 sekunnissa! Runko on valmistettu alumiinista, joten se ei ruostu ja on helppo kuljettaa kevyen painonsa ansiosta.

  • Korkeudensäätö: Voit säädellä pop-up teltan korkeutta teleskooppijalkojen avulla. Teltta voidaan säätää 4 eri korkeuteen.

  • 100% vedenkestävä kangas: 1030D kattokangas sekä 210D seinäkankaat suojaavat sinut täysin sateelta. Se on myös suojattu UV-säteilyä vastaan. Mukana toimitetaan 3 irrotettavaa sivuseinää.

  • Kestävä kantokassi: Toimituksen mukana saat laadukkaan kantokassin jonka avulla teltan kuljettaminen on entistä helpompaa. Kantokassissa teltta pysyy myös paremmassa suojassa sitä varastoitaessa, eikä osat häviä. 
  • Soveltuu kaikkiin tapahtumiin: Pop-up teltta on varma valinta kaikkiin tilanteisiin. Voit käyttää sitä markkinoilla, urheilutapahtumissa, hääjuhlissa tai ihan vaan grillibileissä!

Tekniset tiedot

Väri Valkoinen
Mitat 3 x 3 x 2,80m (L x S x K)
Runkomateriaali Alumiini, paksuus 1,0mm
Kangasmateriaali Katto: 1030D polyesteri PU-päällysteellä, seinät: 210D polyesteri PU-päällysteellä
Runko: Alumiini
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: