Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

NIKO 3x4m Paviljonki, ruskeanharmaa

BLACK FRIDAYTARJOUS!
Normaalisti: 229,95 € Säästä 80€!
Nyt vain: 149,95 €

Alkaen 8.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Preeco Paviljonki suojaa sinua ja kalusteitasi auringolta, tuulelta sekä esimerkiksi puista tippuvalta lialta. Vahva teräsrunko on jauhemaalattu. Kestävä 180g/m2 polyesterikangas on PA päällystetty, ja helposti puhdistettavissa. Sivuseinien kangas on 140g/m2 polyesteriä. Sivut voidaan sulkea yksitellen, jolloin saat täydellisen suojan säältä ja katseilta. Sopii erinomaisesti niin kotipuutarhaan kuin ravintola ja kahvila käyttöönkin.

Ominaisuudet

  • TUKEVA TERÄSRUNKO: Paviljongin tukeva runko on valmistettu teräksestä joka on viimeistelty tyylikkäällä pulverimaalauksella.
  • SUOJAA PAISTEELTA JA TUULELTA: Polyesteri katos suojaa sinua sateelta sekä puista tippuvalta lialta. Se on myös helppo puhdistaa!
  • SULJETTAVAT SIVUSEINÄT: Polyesteristä valmisetut seinät voidaan sulkea yksitellen, jolloin saat täydellisen suojan säältä.

Tekniset tiedot

Mitat 400 x 300 x 275cm (PxLxK)
Materiaali (runko) Jauhemaalattu teräs
Materiaali (kangas) 180g/m2 PA päällystetty polyesteri (seinät 140g/m2), ruskeanharmaa
Paino n. 25kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

2 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä3 kpl

Kirjoittaja: Satu 30.06.2020

Heti ensimmäinen pieni tuuli repi katon lenkit osin rikki, katto on tehty yli suureksi ... lepattaa kuin lentoon lähtisi ja pieni vesi tulee sukkana " tuuletus" aukosta sisään.Nyt n.2kk myöhemmin koko katos paskana!!! Ei kestä vettä yhtään ... sinne meni rahat !! Onneksi lasipöytä säilyi ehjänä alapuolella juuri ja juuri

Kirjoittaja: Niko-paviljonki, ihan sekundaa myyvät siellä :( 12.06.2020

Tässä ei ole muuta hyvää kuin hinta :( <br /> - älkää ketään erehtykö ostamaan täältä mitään, sutta ja sekundaa on.<br /> - koko 3x4 harhaanjohtavaa tietoa, ei tosiaankaan ollut, vaan se oli katon koko.<br /> - eli hiukan lisää niin saa jo laatuakin <br /> - ala-arvoista tekoa jossain Kiinassa tehty<br /> - ei koskaan enään täältä mitään

Kirjoittaja: Pia 08.06.2020

On kyllä ollut pettymys! Koko ei tosiaan ole 4mx3m, vaan 3,5mx2,5m. Kattokankaan pidikkeet on jo osittain rikkoutuneet, kepit tulevat vain kankaaseen tehtyyn "huppuun", ja tuleehan metalli nyt kankaan läpi melko lailla nopeesti. Tuolla hinnalla olisi kyllä odottanut kuitenkin vähän parempaa laatua.

Kirjoittaja: kuraa, loskaa ja p***aa 15.05.2020

Aivan luokatonta kuraa laadultaan. 2 päivää oli kasauksen jälkeen ehjä. "tuuli"(puhallan lujempaa) rikkoi saumat ja venytti katon muodottomaksi. Osat eivät sovi kunnolla yhteen ja olivat jo valmiiksi vääntyilleet. Asiakaspalvelu aivan luokattoman surkeaa. Vastauksen saamisessa kesti yli viikon ja silloinkin jouduin useampaan otteeseen sanomaan että seuraavaksi otan yhteyttä kuluttajansuojaan jos ei vastausta kuulu. Älkää hyvät ihmiset ostako tätä "laatu"tuotetta vaan sijoittakaa muutama kymppi enemmän ja hakekaa jostain paikallisesta myymälästä missä pääsette toteamaan kyseisen tuotteen laadun.

Kirjoittaja: Jenni J 13.05.2020

Helppo kasata. Väri ehkä enemmän violettiin taittuva. Hitsaussaumat vähän niin ja näin, mutta vaikuttaa silti ihan tukevalta. Koko yllätti, oli pienempi mitä tuotetiedoissa. Katon koko on se 3x4 metriä. Edullisuuden vuoksi jää nyt kuitenkin pihaan.

Kirjoittaja: Mk 06.05.2020

Vaurioita ohuessa postipaketissa, mutta kuitenkin ehjä toimitus. Maalaus ja teräkset hitsattu vauhdilla. Yllättävän tukeva kun ruuvaa terassin kaiteisiin. Hinta laatu huippua (149e). Suomessa tehtynä olisi varmasti moninkertainen hinta. Mitat oli harhaanjohtavat. Runko olikin 2.5x3.5, katto oli sen 3x4.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: