Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

PIKATOIMITUS! LEGEND hyönteisverkko - ASIAKASPALAUTUS

Tarjous voimassa24.10.saakka
Normaalisti: 119,95 € Säästä 30€!
Nyt vain: 89,95 €

Tai osamaksulla alkaen 8 €/kk

close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

Huom! Tuote on asiakaspalautus, tuote on kuitenkin uudenveroinen. Pikatoimitustuotteiden toimitusaika 1-5 päivää.

Hyönteisverkot LEGEND paviljongille 3x4m.

Häiritsevätkö inisijät sinua LEGEND-paviljongissasi? Ei syytä huoleen sillä tällä hyönteisverkko-lisäosalla pidät niin hyttyset kuin muutkin lentävät kiusankappaleet loitolla.

Tämän verkon avulla voit nauttia ulkoilmasta rauhassa ilman paukamia jaloissa ja ininää korvanjuuressa joten tee kesästä juuri sellainen kuin haluat ilman pörrinkäisiä!

Hyönteisverkot 3x4m LEGEND paviljongille suojaavat paviljonkiasi kutsumattomilta vierailta kaikista neljästä ilmansuunnasta, ja verkossa oleva vetoketju mahdollistaa kuitenkin sen, että kulkemisen kanssa ei tarvitse kikkailla. Koska verkko on ohutta, ilma pääsee vaihtumaan tuulen puhaltaessa läpi, vaikkakin tuuli saattaa olla hiukan heikompaa. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että tarkenet paviljongissasi paremmin myös tuulisella säällä jolloin tuulenpuuskat saattavat yllättää. Lisäksi sateella veden läpitulon pitäisi olla pienempää, paitsi jos vettä tulee kaatamalla vaakasuorassa, ja myöskin pienien lentävien roskien pitäisi pysähtyä verkkoon.

Verkon saa taiteltua kasaan tilan säästämiseksi silloin kun sitä ei tarvita.

Väreiltään hyönteisverkko käy yhteen paviljongin kanssa täydellisesti, eikä sitä erota erilliseksi lisäosaksi kuin tarkka silmä. Laadultaan hyönteisverkko on vertaansa vailla, ja ostamalla Preecolta saatkin markkinoiden parhaan hintalaatusuhteen jokaisessa tuotteessa. Ostamme kerralla suuren määrän paviljonkeja ja niiden oheistuotteita, joten meille riittää pienempikin kate. Saat tällöin esimerkiksi hyönteisverkon meiltä tukkuhintaan, kun rahaa ei valu lukuisille välikäsille. Lisäksi, koska emme myy jälleenmyyjille, meidän ei tarvitse suojata katteitamme, saat halvan hinnan tänään, huomenna ja pidemmällä tulevaisuudessa. Tarjouksemme kuitenkin vaihtuvat usein, joten pidä kiirettä ja hyödynnä tarjous vielä kun se on voimassa!

Huom! Paviljonki myydään erikseen, eikä kuulu tilaukseen.

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Voisit pitää myös näistä

Kokemuksia PIKATOIMITUS! LEGEND hyönteisverkko - ASIAKASPALAUTUS

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: