Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Kaasugrilli 3 poltinta

Ale voimassa5.4saakka
Normaalisti: 249,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 149,95 €

Alkaen 8.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta perjantai, 3. huhti
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

Kaasugrilli 3 poltinta

Kaasugrilli 3 polttimella on näppärän kokoinen grilli, jonka ominaisuuksissa ei ole tingitty koosta huolimatta. 140 cm leveä grilli sopii erinomaisesti jokaisella pihalle ja terassille, ja tilaa jää muillekkin kalusteille. 63,5 cm leveälle paistopinnalle mahtuu reilusti erilaista grillattavaa samanaikaisesti.

Kaasugrillin runko on almistettu pulverimaalatusta teräksestä. Teräs on runkomateriaalina erittäin kestävä ja tukeva, ja se kestää vuosia oikein säilytettynä. Myös paistopinnat on viimeisen päälle laadukkaita ja valuraudasta valmistettuja. Valurautaiset paistopinnat on ainoa oikea tapa grillata! Myönnämme tälle laatugrillille 2 vuoden takuun!

Kolmen polttimen avulla grillissä valmistuu helposti, nopeasti ja vauhdilla kaikki kesän maistuvimmat herkut. Grillin lämpötilaa on helppo säätää kestävien säätimien avulla, ja lämpötilaa voidaan seurata kannessa olevan lämpötilamittarin avulla. Saat aina oikean paistolämpötilan.

Grillissä on molemmin puolin kätevät laskutasot, joille on turvallista laskea ruoat odottamaan grillin lämpenemistä. Toisella puolella myös kätevä tanko johon voi ripustaa kokkausvälineet. Kaksiovinen säilytystila grillin alaosassa tarjoaa reilusti tilaa säilytykseen.

Näyttävä kaasugrilli kesän kokkailuhetkiin. Grilli on tukeva ja valmistettu vain laadukkaista osista. Siinä on kätevät renkaat, joiden avulla voit siirtää grilliä helposti paikasta toiseen.

Grilli täyttää kaikki Suomen turvallisuusvaatimukset ja se on CE-hyväksytty. Näin ollen sitä on turvallista käyttää Suomen vaativissa oloissa.

Ominaisuudet

✔ VALURAUTAISET PAISTOPINNAT: Laadukas grilli vaatii laadukkaat paistopinnat. Valurautaiset grilliritilät ovat pitkäikäiset, ja kestävät kovempaakin kokkaamista.

✔ POLTTIMET RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ: Grillissä on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin. Ruostumattomien polttimien lisäksi grillin runko on pulverimaalattua jykevää terästä.

✔ HELPPO LIIKUTTAA: Kaasugrilli on helppo siirtää tarvittaessa renkaiden ansiosta.

✔ 2 VUODEN TAKUU: Myönnämme tälle grillille 2 vuoden takuun!

✔ TÄYTTÄÄ TURVALLISUUSVAATIMUKSET: Grilli täyttää kaikki Suomen turvallisuusvaatimukset ja se on CE-hyväksytty.

Tekniset tiedot

Mitat

Leveys: 140 cm

Syvyys: 55 cm

Korkeus: 114 cm

Paistoala

Leveys: 63,5 cm

Syvyys: 40,6 cm

Materiaali

Pulverimaalattu teräsrunko

Valurautaiset paistopinnat

Paino 34 kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Blondi 18.03.2020

Halpa ja hyvä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: