Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Ooni Koda pizzauuni

Hinta voimassa4.10.saakka
Normaalisti: 349,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 249,95 €

Alkaen 11.95 €/kk

ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 30.11.2020
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Ooni Koda kaasukäyttöinen pizzauuni

Ooni pizzauunit soveltuvat erinomaisesti paitsi pizzojen, myös monien muiden ruokalajien kuten pihvien, kasvisten ja kalan valmistukseen!

Aikasi on arvokasta, joten käytä se tehokkaasti! Pizzauunin käyttö ei ole koskaan ollut helpompaa, valmistat pizzat jopa 60 sekunnissa. Ei kokoamista eikä häsläystä. Ooni Koda on todella helppo ottaa käyttöön suoraan paketista. Ruoanlaitto ulkona ei ole koskaan ollut näin helppoa, tai hyvännäköistä. Pizzauuni Koda on helppo ottaa käyttöön sekunneissa suoraan paketista. Sinun ei tarvitse kuin taittaa pizzauunin jalat auki ja laittaa pizzakivi sekä kaasupullo paikoilleen. Koda on helppo ottaa myös mukaan juhliin ja vaikka mökille. 

Ooni Koda pizzauuni lämpenee käyttövalmiiksi noin 15 minuutissa, ja saavuttaa jopa 500°C paistolämpötilan! Täydellisen pizzan valmistukseen tarvitaan korkea lämpötila ja laadukas paistokivi. Oonin pizzauuneilla voidaan saavuttaa jopa 2x korkeampi lämpötila kuin tavallisella uunilla, jolloin myös paistoajat tippuvat dramaattisesti.

Ooni Koda sopii yhteen isojen propaani tankkien kanssa, kuten normaalit kaasugrillit. Voidaan käyttää myös pienien propaanitankkien kanssa oikeanlaisella adaptorilla. 

HUOM! Mukana ei tule kaasuletkua tai paineensäädintä.

Ominaisuudet

✔ KÄYTTÖÖNOTTO SEKUNNEISSA: Ooni Koda on entistä nopeampi ottaa käyttöön! Poista paketista, avaa jalat ja aseta paistokivi ja kaasupullo - valmista!

✔ JOPA 500°C PAISTOLÄMPÖTILA: Ooni pizzauunit saavuttavat nopeasti jopa 2x suuremmat paistolämpötilat kuin tavallinen uuni jopa 15 minuutissa.

✔ SOPII USEILLE RUOKALAJEILLE: Ooni pizzauuni on täydellinen mahtavan pizzan valmistukseen. Säädettävän lämpötilan ansiosta se sopii kuitenkin monipuolisesti kaikille ruokalajeille kuten pihveille, kasviksille ja kalalle.

✔ HELPPO OTTAA MYÖS MUKAAN: Kokonsa ansiosta pizzauuni Koda on todella helppo ottaa mukaan juhliin tai vaikka mökille!

✔ TURVALLINEN KÄYTTÖ: Ooni Koda katkaisee automaattisesti kaasunsyötön jos tuli sammuu kaasun ollessa päällä.

✔ PAKKAUS SISÄLTÄÄ: Ooni Koda pizzauunin, paistokiven ja käyttöohjeet.

Tekniset tiedot

Mitat (K x L x P) 40 x 29,5 x 63 cm
Paistoala 33,7 x 33,7 cm
Teho n. 4kWh
Materiaali Korkealaatuinen hiiliteräs
Paino 9,25 kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.8 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Altinbas 19.05.2020

Kiitos olen tyytyväinen. <br />

Kirjoittaja: Marko 19.05.2020

Todella tyytyväinen Ooni Kodaan. Täydet viisi pistettä. Pizzanpaistokokemus hyppäsi kerralla uudelle tasolle, vaikka olenkin kovan luokan italialaistyylisen pizzan kotikokkaaja. Lämmön säätäminen on kaasulla helppoa ja säädöillä saa reagoitua nopeasti paistolämpötilaan. Tuote toimitettiin nopeasti.<br /> <br /> Muistakaa ostaa samalla myös kaasuletku! Ei kuulunut toimitussisältöön. Mukana ostin kuljetuspussin, joka osoittautui erittäin hyväksi hankinnaksi myös.

Kirjoittaja: Pekka 14.05.2020

Todella hyvä tuote. Kannattaa katsoa YouTubesta vinkkejä kuinka käyttää. Niiden avulla säästyy muutamalta hajonneelta ja palanneelta pizzalta. Muutaman kerran jälkeen käyttöä on helppoa. Viides tähti tulisi, jos olisi hieman tilavampi. Nyt jo mietin suuremman ostoa. Suuremmassa voi tehdä isonkin pizzan ja lisätila antaa pizzakokille hieman rauhallisemman paiston.<br /> Ooni-sivuilla löytyy hyvät ohjeet kunnon pizzan tekoon. Kannattaa käyttää.

Kirjoittaja: Sazami 18.03.2020

Saa tehtyä ihan samanlaista pizzaa mitä pizzeriassa

Kirjoittaja: Pekka 30.12.2019

Toimi hyvin ja pohja oli erittäin rapea. Taikinan tekoon kannattaa panostaa. Todella helppoa pitsan tekoa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: