Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kasvihuone 6,5m2 + sokkeli

Hinta voimassa23.5.saakka
Normaalisti: 544,95 € Säästä 70€!
Nyt vain: 474,95 €

Alkaen 20.95 €/kk

ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 26.05.2021
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

Preecon vuoden 2021 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone 6,5m²

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset, jotta pääset kasvattamaan kasveja puutarhaan! Pakettiin kuuluu: laadukas alumiinirunko, UV suojatut kennolevyt (4mm, 610g/m² entistä 30% painavemmat ja tukevammat), sokkeli maa-ankkureilla(mahdollista tehdä korkeammatkin esim. harkoista tai puusta perustukset ja kiinnittää kasvihuoneen sokkelin korkeampaan perustukseen), rännit sadevesin ohjaamiseen ja tuuletusikkuna. Tämän lisäksi voit hankkia juuri tätä kasvihuonetta varten suunnitellun automaattisen ikkunan avaajan

Kasvihuone on suunniteltu helposti koottavalla alumiinirungolla, jossa kennot liu'utetaan uriin, jolloin kennojen kiinnitys on erittäin helppoa. Alumiinirunko voidaan koota helposti pitkistä alumiinipaloista. Pidemmät alumiiniset rungonosat takaavat tukevamman rungon ja näin se kestää paremmin. Lisäksi se on entistä nopeampi koota.

Seinä- ja kattopaneelit on valmistettu 4mm ( 610g/m²) ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneen kattoon on suunniteltu kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuonepaketti sisältää valmiiksi sadevesille ränniputket, joten voit ohjata sadet vedet sinne minne haluat! 

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Päivitys 2021 - lisäpalkki tuomaan lisätukevuutta kennoille.

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Kasvihuoneen asentaminen on entistä helpompaa interaktiivisten ohjeiden avulla. Video-ohjeista voit valita erikseen eri osien kasaamisen, tai katsoa koko kasvihuoneen asennuksen alusta loppuun. Videon voi tarvittaessa pysäyttää, ja voit ohjailla näkymää hiirelläsi.

KATSO INTERAKTIIVISET KASAUSOHJEET


Ikkunanavaaja

Kiinteä ikkunan avajaa


Ominaisuudet

  • Kestävä alumiinirunko
  • Helposti säädettävä tuuletusikkuna
  • Räystäskourut + sadevesiputket
  • Vahvat kulmaliittimet
  • UV-suojaus
  • Helposti koottava!
  • 2 ikkunaa

Preeco Kasvihuoneen kokoaminen

Tekniset tiedot

Pinta-ala: 6,5
Tilavuus: 12,38 m³
Mitat: 180 x 362 cm ( leveys rännien kanssa 190cm)
Paneelit: 4mm - polykarbonaatti
Harjakorkeus: 195 cm
Laidan korkeus: 140 cm
Runko: Alumiini
Ikkunoiden määrä: 2

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.24M)
Runko: Alumiini
Tyyppi: Kennolevylliset kasvihuoneet
Koko: 7m²
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Kasvihuone 6,5m2 + sokkeli

3.2 /5


Yhteensä 9 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä2 kpl

Kirjoittaja: Anna-Riikka 14.07.2020

Erittäin hyvä tuote..

Kauppiaan vastaus 20.04.2021
Hei Anna-Riikka, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa ja mukavia hetkiä kasvihuoneen kanssa:) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Pirkko 14.07.2020

Valmis tuote on ihan ok , mutta kasaaminen oli aika haastava

Kirjoittaja: Aino-Liisa 29.06.2020

Tosi huonot kokoamisohjeet. Kennot eivät pysy tuulessa, kannattaa liimata silikonilla. Kattoikkunan kiinnitys ei pysy, on nyt autom avaajan varassa. Varmaan pitää teipataan.

Kauppiaan vastaus 20.04.2021
Hei Aino-Liisa, kiitos arvostelustasi ja ikävä kuulla että sinulla on ollut ongelmia tuotteen kanssa. Laitan heti eteenpäin viestiä tuotteen huonoista ohjeista ja kennoista. Lisäksi voit ottaa yheyttä asiakspalveluun ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä. Mukavaa kesän jatkoa sinne:) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Tiina 07.06.2020

Katon levyt eivät pysy kovemmalla tuulella paikoillaan ainakaan pienemmässä mallissa. Vahvistin liitokset ilmastointiteipillä.

Kauppiaan vastaus 21.04.2021
Hei Tiina, kiitos arvostelustasi ja ikävä kuulla että sinulla on ollut ongelmia tuotteen kanssa. Laitan heti eteenpäin viestiä tuotteen kestävyydestä. Lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä. Mukavaa kesän jatkoa sinne:) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Olli 28.05.2020

Toimitus oli nopea. Kokoamisohje on surkeasti tehty, ei kerro olennaista. Hunot kuvat joten niistäkään ei ole apua. Kennolevyt vajaamittaiset. Runko-osien valmistus laatu surkea, paljon vääntyneitä reunoja.

Kauppiaan vastaus 21.04.2021
Hei Olli, kiitos arvostelustasi ja harmi kuulla että sinulla on ollut ongelmia kasaamisen kanssa. Laitan heti viestiä eteenpäin huonoista ohjeista :) Mukavaa kevään jatkoa! yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Jari 25.06.2019

Toimitus oli nopea, mutta puuttuneita osia saikin odottaa sitten senkin edestä. Asiakaspalvelu ei vastaa puhelimeen, eikä sähköpostiinn. Lisäksi kokoamisohje on surkea, kuvat huonoja, eikä kerro olennaista. Kasaan saa kokeile ja erehdy menetelmällä. Hiukan heppoisen oloinen, nähtäväksi jää, kestääkö talven. Kuten aikaisempikin ehdotti, kennolevyjen mittatarkkuutta voisi myös parantaa.

Kirjoittaja: Matami 09.06.2019

Kennolevyt saisivat olla 1-2 mm isompia molempiin suuntiin. Tuuli taivuttaa ja irrottaa niitä helposti. Joiltain osin kokoamisohjeet vähän puutteelliset, mutta myös joiltain osin helppo koota.

Kirjoittaja: Matami 09.06.2019

Kennolevyt saisivat olla 1-2 mm isompia molempiin suuntiin. Tuuli taivuttaa ja irrottaa niitä helposti. Joiltain osin kokoamisohjeet vähän puutteelliset, mutta myös joiltain osin helppo koota.

Kirjoittaja: Jukka 23.05.2016

Nopea ja vaivaton toimitus kohteeseen. Kaikki osat mukana. Kokoamisohjeessa voisi olla vähän kehitettävää tai sitten osat oli numeroitu väärin, aiheutti vähän hämmennystä. Kennolevyt vähän niin ja näin, saapi olla lumikuorman kanssa tarkkana. Pelkkä tuulikin painoi niitä jo luokille.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: