Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kasvihuone seinää vasten 130 x 55cm ( huonot ohjeet ) POISTO

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 194,95 € Säästä 95€!
Nyt vain: 99,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta perjantai, 25. syys
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Huom! Olemme saaneet palautetta, että tässä tuotteessa on huonot ohjeet, joten siitä syystä erittäin edullinen hinta! Myös kasauksessa kestää kauan aikaa(kuulemma noin 3 tuntia)

Preecon vuoden 2020 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone seinää vasten 130 x 55cm

Kasvihuone seinää vasten on oiva tapa kasvattaa kasveja, jossa tila on rajallista. Pakettiin kuuluu kasvihuone, tuuletusikkuna, sekä ovet.

Ovellinen kasvihuone alumiinirungolla. 

Paneelit on valmistettu 4mm 610g/m2 ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys.. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneessa on kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

      

Ominaisuudet

✔ KESTÄVÄ ALUMIINIRUNKO: Alumiininen runko kestää erittäin hyvin erilaisia säitä. Runko on todella helppo kasata!

✔ HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄ TUULETUSIKKUNA: Tuuletusikkuna on kasvihuoneen tärkeimpiä ominaisuuksia. Sen avulla voidaan säädellä lämpötilaa sekä kosteutta, ja ehkäistä sienitauteja.

✔ LAADUKKAAT POLYKARBONAATTILEVYT: 610g/m2 polykarbonaattilevy tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen! 4mm paneelit ovat myös kestäviä erilaisia kolhuja vastaan.

✔ PIENI KASVIHUONE SEINÄÄ VASTEN: Näppärän kokoinen kasvihuone on helppo sijoittaa pienempäänkin puutarhaan, ja se voidaan sijoittaa tukevasti seinää vasten.

✔ ERITTÄIN HELPPO KASATA: Olemme vuosien kokemuksella suunnitelleet kasvihuoneet mahdollisimman helpoiksi ottaa käyttöön. Kasaaminen käy nopeasti.

Tekniset tiedot

Pinta-ala 0,75 m²
Tilavuus 1,05 m³
Mitat 130 x 55 cm
Paneelit 4 mm-polykarbonaatti
Korkeus 140 cm
Materiaali Runko: Alumiini
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

2.1 /5


Yhteensä 9 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä5 kpl

Kirjoittaja: Juha 11.07.2020

Viisi tuntia meni. Lopputulos hyvä. Musta haskat, vasara ja veitsi. tarkista että pysytolpissa kolot samalla korkeudella. Katolla yhdistä ensin katto 13 ja takaseinä 8 toisiinsa. Paukuttele hitaasti mutta älä suoraan metalliosiin tai kokoaminen vaikutuu. Älä paukuta heti ihan kasaan tai ruuvaa loppuun niin purkaminen on helppoa. Lasitetulle parvekkeelle kaunis ja hyvä tuote. Arvokkaan näköinen. Preeco myy myös huutokaupat.com sivuilla, josta voi saada hyvään hintaan. TYÖVOITTO!

Kirjoittaja: Ei ikinä enää 10.07.2020

Ai kasvihuoneeton on helppo kasata. Hahaha. Ei mitään tietoa miten nurkkapalat tulee, kattoluukku viimeisenä, juu ei onnistu. Joku turha ura takalevylle ulkoreunassa. Kun kolme kertaa kääntänyt Taka ylä tukea, luukun uraa osui oikein. Eihän se ota kun pari lausetta ohjeeseen, kuvat kunnolliset ja v..u oikeassa järjestyksessä osien kasaaminen edes.

Kirjoittaja: Jaska 31.05.2020

Ohjeet ovat suorastaan surkeat. <br /> Kuvat on piirretty etäisesti muistuttamaan tuotetta ja asennusjärjestys ei ole selvin mahdollinen.<br /> Tuuletusluukun aukeamismekanismissa ei ole saranoita, vaan luukun kehys pitää liu’uttaa kasvihuoneen harjaprofiilin uraan. Sitä ennen on syytä tajuta olla asentamatta harjaosan kulmaliitospaloja. Profiilit valmiiksi vääntyneitä.<br /> Ohjeissa mainittu asennusaika 240min ei ollut mikään vitsi. Tähän oikeasti menee 4 tuntia! Bonuksena sai vielä ihan itse korjata tuuletusluukun kehyksen kulmien huonot niittaukset, kaksi kulmaa valmiiksi rikki.

Kirjoittaja: Tanja 27.05.2020

Ohjeet puutteelliset ja osat valmiiksi vääntyneet! Jos ette pysty myymään edes kohtuullista tavaraa, pitäisi olla myymättä! Täysi susi koko laitos!! 0/5 !!!

Kirjoittaja: Tyhmä 20.05.2020

Se kattolevy on laitettava jos hyvissä ajoin. Ei viimeisenä kuin ohjeissa. Sain kuin sainkin kasaan, ohjeet ovat ala-arvoiset.

Kirjoittaja: Tyhmä 14.05.2020

Kuinka sen kattolevyn saa kiinni?

Kirjoittaja: Raimo 08.04.2020

ok kasvihuone kun osaat kiinita parveen seinälle sitten tuuli ei vie mihinkaan.Sitten kun osaat voit rakenna lattia kasvihuone sisellä.

Kirjoittaja: Tarhaaja 25.03.2020

Sopii tee se itse-henkilölle, osat väärän kokoisia ja huonot ohjeet. Kevythän tämä on, ensimmäinen kunnon tuuli vei kasvihuoneen mennessään ja kolhuja kestävä kennolevyovi halkesi. Tomaatit eivät tässä viihtyneet, liian kuuma ja ei ilmanvaihtoa. Porattiin rasiaporalla ilma-aukkoja, mikä rumensi ulkonäköä. Katon tuuletusluukkua ei pysty pitää auki oikeassa elämässä, tuuli tarttuu siihen ja vääntää kasvihuoneen mutkalle.

Kirjoittaja: Tyytymätön 14.01.2020

Virheelliset osat, puutteelliset kasausohjeet. Ilman mattopuukkoa ei kasaus onnistunut.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: