Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kasvihuone seinää vasten 130 x 55cm ( huonot ohjeet )

Normaalisti: 194,95 € Säästä 85€!
Nyt vain: 109,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 1. kesä
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Preecon vuoden 2020 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone seinää vasten 130 x 55cm

Kasvihuone seinää vasten on oiva tapa kasvattaa kasveja, jossa tila on rajallista. Pakettiin kuuluu kasvihuone, tuuletusikkuna, sekä ovet.

Ovellinen kasvihuone alumiinirungolla. 

Paneelit on valmistettu 4mm 610g/m2 ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys.. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneessa on kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Huom! Olemme saaneet palautetta, että tässä tuotteessa on huonot ohjeet, joten siitä syystä erittäin edullinen hinta!

      

Ominaisuudet

✔ KESTÄVÄ ALUMIINIRUNKO: Alumiininen runko kestää erittäin hyvin erilaisia säitä. Runko on todella helppo kasata!

✔ HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄ TUULETUSIKKUNA: Tuuletusikkuna on kasvihuoneen tärkeimpiä ominaisuuksia. Sen avulla voidaan säädellä lämpötilaa sekä kosteutta, ja ehkäistä sienitauteja.

✔ LAADUKKAAT POLYKARBONAATTILEVYT: 610g/m2 polykarbonaattilevy tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen! 4mm paneelit ovat myös kestäviä erilaisia kolhuja vastaan.

✔ PIENI KASVIHUONE SEINÄÄ VASTEN: Näppärän kokoinen kasvihuone on helppo sijoittaa pienempäänkin puutarhaan, ja se voidaan sijoittaa tukevasti seinää vasten.

✔ ERITTÄIN HELPPO KASATA: Olemme vuosien kokemuksella suunnitelleet kasvihuoneet mahdollisimman helpoiksi ottaa käyttöön. Kasaaminen käy nopeasti.

Tekniset tiedot

Pinta-ala 0,75 m²
Tilavuus 1,05 m³
Mitat 130 x 55 cm
Paneelit 4 mm-polykarbonaatti
Korkeus 140 cm
Materiaali Runko: Alumiini
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

2.2 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä3 kpl

Kirjoittaja: Tanja 27.05.2020

Ohjeet puutteelliset ja osat valmiiksi vääntyneet! Jos ette pysty myymään edes kohtuullista tavaraa, pitäisi olla myymättä! Täysi susi koko laitos!! 0/5 !!!

Kirjoittaja: Tyhmä 20.05.2020

Se kattolevy on laitettava jos hyvissä ajoin. Ei viimeisenä kuin ohjeissa. Sain kuin sainkin kasaan, ohjeet ovat ala-arvoiset.

Kirjoittaja: Tyhmä 14.05.2020

Kuinka sen kattolevyn saa kiinni?

Kirjoittaja: Raimo 08.04.2020

ok kasvihuone kun osaat kiinita parveen seinälle sitten tuuli ei vie mihinkaan.Sitten kun osaat voit rakenna lattia kasvihuone sisellä.

Kirjoittaja: Tarhaaja 25.03.2020

Sopii tee se itse-henkilölle, osat väärän kokoisia ja huonot ohjeet. Kevythän tämä on, ensimmäinen kunnon tuuli vei kasvihuoneen mennessään ja kolhuja kestävä kennolevyovi halkesi. Tomaatit eivät tässä viihtyneet, liian kuuma ja ei ilmanvaihtoa. Porattiin rasiaporalla ilma-aukkoja, mikä rumensi ulkonäköä. Katon tuuletusluukkua ei pysty pitää auki oikeassa elämässä, tuuli tarttuu siihen ja vääntää kasvihuoneen mutkalle.

Kirjoittaja: Tyytymätön 14.01.2020

Virheelliset osat, puutteelliset kasausohjeet. Ilman mattopuukkoa ei kasaus onnistunut.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: