Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kasvihuone 4,4m² KIRKAS + sokkeli

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 529,95 € Säästä 130€!
Nyt vain: 399,95 €

Alkaen 17.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

Preecon vuoden 2020 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone 4,4m²

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset, jotta pääset kasvattamaan kasveja puutarhaan! Pakettiin kuuluu: laadukas alumiinirunko, UV suojatut kirkkaat levyt (1,1mm, 910g/m² entistä 50% painavemmat ja tukevammat), perustukset maa-ankkureilla(mahdollista tehdä korkeammatkin esim. harkoista tai puusta perustukset ja kiinnittää kasvihuoneen perustukset korkeampaan perustukseen), rännit sadevesin ohjaamiseen ja tuuletusikkuna. Tämän lisäksi voit hankkia juuri tätä kasvihuonetta varten suunnitellun automaattisen ikkunan avaajan

Kasvihuone on suunniteltu helposti koottavalla alumiinirungolla, jossa kennot liu'utetaan uriin, jolloin kennojen kiinnitys on erittäin helppoa. Alumiinirunko voidaan koota helposti pitkistä alumiinipaloista. Pidemmät alumiiniset rungonosat takaavat tukevamman rungon ja näin se kestää paremmin. Lisäksi se on entistä nopeampi koota.

Seinä- ja kattopaneelit on valmistettu 1,1mm 910g/m2 kirkkaasta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys sekä loistava valonläpäisy! Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneen kattoon on suunniteltu kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuonepaketti sisältää valmiiksi sadevesille ränniputket, joten voit ohjata sadet vedet sinne minne haluat! 

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Ominaisuudet

  • Kestävä sekä huoltovapaa alumiinirunko
  • Säädettävä tuuletusikkuna
  • Räystäskourut sekä putket sadevesille
  • Tukevat sivuuttais- ja ristikkäistuet
  • UV-suojaus

Tekniset tiedot

Materiaali Alumiini, polykarbonaatti
Pinta-ala Pinta-ala: 4,4m²
Tilavuus Tilavuus: 8,4 m³
Mitat 190 x 232 cm ( leveys rännien kanssa 242)
Paneelit 1,1mm 910g/m2 kirkas polykarbonaatti
Harjakorkeus 195 cm
Laidan korkeus 140 cm
Laidan korkeus: 124 cm
Ikkunoiden määrä: 1

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.08M)
Runko: Alumiini
Tyyppi: Kennolevylliset kasvihuoneet
Koko: 4,75m²
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

2 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Kotipuutarhuri 27.04.2020

Hienon näköinen. Tukeva runko, mutta paneelit aivan liian ohuet. Aivan tuskaa saada paneelit paikalleen. Koottunakin paneelit väljät paikallaan. Jos osuu pallo, varmasti muljahtaa paikaltaan. Kokoamisohjeet huonot. Ruuveja jäi yli valtavasti kun ohjeen mukaan niitä ei kuulunut laittaa mihinkään. Lisäksi ihmettelimme, mihin kokoamiseen tarvittiin silikoniruiskua (kokoamisohjeen etusivulla kehotettiin ottamaan esiin) kun silikonista ei puhuttu mitään kokoamisohjeessa. Hieno mutta huono. En suosittele.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: