Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kasvihuone 5,75m2 KIRKAS + sokkeli

Hinta voimassa16.8.saakka
Normaalisti: 599,95 € Säästä 70€!
Nyt vain: 529,95 €

Alkaen 22.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

Preecon vuoden 2020 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone 5,75m² KIRKAS

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset, jotta pääset kasvattamaan kasveja puutarhaan! Pakettiin kuuluu: laadukas alumiinirunko, UV suojatut kirkkaat paneelit (1,1mm, 900g/m² entistä 50% painavemmat ja tukevammat), sokkeli maa-ankkureilla(mahdollista tehdä korkeammatkin esim. harkoista tai puusta perustukset ja kiinnittää kasvihuoneen sokkelin korkeampaan perustukseen), rännit sadevesin ohjaamiseen ja tuuletusikkuna. Tämän lisäksi voit hankkia juuri tätä kasvihuonetta varten suunnitellun automaattisen ikkunan avaajan

Kasvihuone on suunniteltu helposti koottavalla alumiinirungolla, jossa kennot liu'utetaan uriin, jolloin kennojen kiinnitys on erittäin helppoa. Alumiinirunko voidaan koota helposti pitkistä alumiinipaloista. Pidemmät alumiiniset rungonosat takaavat tukevamman rungon ja näin se kestää paremmin. Lisäksi se on entistä nopeampi koota.

Seinä- ja kattopaneelit on valmistettu kirkaasta ja läpinäkyvästä 1,1mm (900g/m²) polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys sekä loistava valon läpäisy! Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneen kattoon on suunniteltu kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuonepaketti sisältää valmiiksi sadevesille ränniputket, joten voit ohjata sadet vedet sinne minne haluat!

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.


Ominaisuudet

  • Kestävä alumiinirunko
  • Helposti säädettävä tuuletusikkuna
  • Räystäskourut sekä putket sadevesille
  • UV-suojaus
  • Helposti koottava!

Tekniset tiedot

Pinta-ala: 5,75m²
Tilavuus: 10,9 m³
Mitat: 242 x 238 cm ( leveys rännien kanssa 250cm)
Paneelit: 1,1mm 910g/m2 - KIRKAS polykarbonaatti
Harjakorkeus: 195 cm
Laidan korkeus: 122 cm
Runko: Alumiini
Ikkunoiden määrä: 1

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.64M)
Runko: Alumiini
Tyyppi: Kennolevylliset kasvihuoneet
Koko: 6m²
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

1 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Hermoraunio 18.04.2020

Todella hankala kasata, osat eivä tahdo sopia yhteen. Kun saat toisen päädyn kasaan, irtoaa toinen puoli tai alkaa ainakin repsottamaan. Seinä ja katto levyt täysin letkuja ja lentelevätkin tuulen mukana naapuriin. Osa levyistä hajosi asennuksen aikana, ilman suurempaa voiman käyttöä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: