Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

POHJOLA GARDEN Seinäkasvihuone 180 x 55cm, 4mm 610g/m2 Kennolevyt, harmaa

Tarjous voimassa31.3.saakka
  • POHJOLA GARDEN Seinäkasvihuone 180 x 55cm, 4mm 610g/m2 Kennolevyt, harmaa
POHJOLA GARDEN Seinäkasvihuone 180 x 55cm, 4mm 610g/m2 Kennolevyt, harmaa
search
Normaalisti: 429,95 € Säästä 180€!
Nyt vain: 249,95 €

Osamaksulla alkaen 11.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 249,95 €.
Sisältää alv:n

• Kestävä alumiinirunko
• Helposti säädettävä tuuletusikkuna
• UV-suojaus

calendar_today ENNAKKOTILAUS

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
ENNAKKOTILAUS - lähetämme tuotteen arviolta 01.04.
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Preecon vuoden 2024 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone seinää vasten 180 x 55 x 190 cm ( L x S x K )

Kasvihuone seinää vasten on oiva tapa kasvattaa kasveja, jossa tila on rajallista. Pakettiin kuuluu kasvihuone, tuuletusikkuna, sekä ovet.

Ovellinen kasvihuone koottavalla alumiinirungolla.

Paneelit on valmistettu 4mm 610g/m2 ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys.. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneessa on kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Kasvata Unelmiesi Puutarha Pohjolan Gardenin Kasvihuoneessa – Suunniteltu Suomessa

Pohjolan Gardenin kasvihuone on suunniteltu huolella Suomen olosuhteisiin, yhdistäen yli kymmenen vuoden asiantuntemuksen ja innovatiivisen suunnittelun. Meidän kasvihuoneemme tarjoavat optimaalisen ympäristön monipuoliseen kasvatukseen, oli kyseessä sitten vihannekset, yrtit tai kukat.

Asiakkaamme ympäri Suomea ovat antaneet tuotteillemme positiivista palautetta niiden kestävyydestä, toimivuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Pohjolan Gardenin missio on luoda laadukkaita, kestäviä ja hinnaltaan edullisia kasvihuoneita, jotka kestävät käytössä vuosia, tarjoten samalla iloa ja tyydytystä puutarhanhoidosta.

Kutsumme sinut tutustumaan tarkemmin valikoimaamme verkkosivustollamme www.pohjolagarden.fi. Pohjolan Gardenin kasvihuoneen avulla voit nauttia puutarhanhoidon iloista, riippumatta säästä, ja tuoda pienen palan suomalaista luontoa omaan pihaasi.

      

Ominaisuudet

✔ KESTÄVÄ ALUMIINIRUNKO: Alumiininen runko kestää erittäin hyvin erilaisia säitä. Runko on todella helppo kasata!

✔ HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄ TUULETUSIKKUNA: Tuuletusikkuna on kasvihuoneen tärkeimpiä ominaisuuksia. Sen avulla voidaan säädellä lämpötilaa sekä kosteutta, ja ehkäistä sienitauteja.

✔ LAADUKKAAT POLYKARBONAATTILEVYT: 610g/m2 polykarbonaattilevy tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen! 4mm paneelit ovat myös kestäviä erilaisia kolhuja vastaan.

✔ TILAVA KASVIHUONE SEINÄÄ VASTEN: Näppärän kokoinen kasvihuone on helppo sijoittaa pienempäänkin puutarhaan, ja se voidaan sijoittaa tukevasti seinää vasten.

✔ ERITTÄIN HELPPO KASATA: Olemme vuosien kokemuksella suunnitelleet kasvihuoneet mahdollisimman helpoiksi ottaa käyttöön. Kasaaminen käy nopeasti.

Tekniset tiedot
Pinta-ala 0,99 m²
Tilavuus 1,88 m³
Mitat 180 x 55 cm
Paneelit 4 mm-polykarbonaatti
Korkeus 190 cm
Materiaali Runko: Alumiini
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia POHJOLA GARDEN Seinäkasvihuone 180 x 55cm, 4mm 610g/m2 Kennolevyt, harmaa

2.8 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä2 kpl

Osat oli selkeästi numeroitu, mutta "laseista" oli merkitty vain pakan päällimmäinen, joten tarkkana sai olla. Takaseinän "lasit" olivat 1cm liian korkeita, joten niitä piti leikata. Takaseinän yksi poikkipuola oli 5mm liian pitkä, joten piti lyhentää, että sopi paikoilleen. Katto ei istunut kunnolla nurkkatolppiin, piti runnoa väkisin ja vähän rikkoa. Liekö johtunut em. säädöistä? Mutta kasassa on lopulta ja ajanee asiansa.

Osa profiileista väärinpäin ("lasi" ei mahdu uraan), osa riuvinreijistä väärissä paikoissa, "lasit" väärän kokoisia, ylimmäisistä piti leikata osa pois, 1 osa vääränlainen. Katsotaan kuinka kestää talven

Hankala kasata,reijät ei ollu kohdalla. tuli samankätisiä osia joten uuttaosaa joutui odottamaan. Toinen ovi ei viläkään pysy kunnolla kkiin

Ei mennyt minunkaan ostoksen putkeen, Osa 10 2 cm liian lyhyt, takapaneelit jäivät liian pitkiksi ja osa 5A oli tehty kokonaan väärin, Jäi kasaamatta. Toivottavasti saan oikeat osat ennen syksyä.

Kauppiaan vastaus 2021-09-09
Hei Memmu! Pahoittelut, että sait vääriä osia toimituksen yhteydessä. Toivottavasti olet nyt jo saanut uudet osat tilalle ja kasvihuone on kasassa. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme oheisella lomakkeella https://preeco.fi/yhteyslomake - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Huonot ohjeet, mutta muuten pätevä peli hintaisekseen. En itse ymmärrä muita arvostelijoita

Aion olla yhteydessä asiakaspalveluun, mutta varoituksen sanana muille - älä osta! Osat väärän kokoiset, vääntyneet, ruuvien reiät väärissä paikoissa jne.. Panelit pitäisi jokainen kiinnittää ruuveilla ja vain 3 koko kasvihuoneessa oli mahdollista kiinnittää koska reiät ihan väärissä paikoissa. Harmittaa ja kaduttaa!

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Pahoittelut, että kasvihuoneen kanssa on ilmennyt ongelmia. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme pikimmiten oheisella lomakkeella niin hoidetaan asia kuntoon. https://preeco.fi/yhteyslomake -Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Firman tuotteet aivan kauheaa sontaa, ohjeet ei pidä paikkaansa, palaset eivät yhteensopivia, posti kuljettaa vääriä osia edestakaisin. Kukakohan näitä tekee/pakkaa. Sana "helppo" ei päde Preecolla, käsittämätöntä tavaraa on kyllä myynnissä. Aspa on kyllä ok.

Kauppiaan vastaus 2021-04-19
Hei Janne, kiitos arvostelustasi ja harmin paikka että olet tuota mieltä yrityksestämme. Ikävä kuulla että olet joutunut pettymään tuotteisiimme. Meidän tuotteemme pakataan joko tavarantoimittajalla tai meidän omalla varastolla. Laitan heti eteenpäin viestiä ohjeista, palojen yhteensopivuudesta ja vääristä osista ettei näin enään tapahtuisi. Lisäksi voit ottaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun ja katsotaan mitä voidaan asialle tehdä :) Mukavaa kevään jatkoa sinne! yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Valitettavasti tuote ei vastannut odotuksia. Ohjeet todella huonot, eivät vastaa kuviltaan lainkaan osia. Monen osan ruuvipaikat päin honkia, joutui itse tekemään uusia paikkoja, Muutamaa osaa emme käyttäneet ollenkaa koska emme saaneet ohjeista selvää, miten ne tulisi asettaa/ne eivät menneet paikalleen. Korvasimme ne omilla osilla. Momen monen tunnin jälkeen suunnilleen valmis. Tosi kurjaa, kun halusin tuotteen olevan toimiva.

Kauppiaan vastaus 2021-04-16
Hei Veera! Pahoittelut, että kasvihuoneen kasauksessa on ollut ongelmia. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asian tiimoilta niin voidaan korjata asiat kuntoon. Mukavaa kevään jatkoa! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: