Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Suuri kissan raapimispuu 185cm

Ale voimassa12.12saakka
Normaalisti: 124,95 € Säästä 55€!
Nyt vain: 69,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta torstai, 13. joulu
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Kuva on tosiaan otettu varjossa, eli tuote on täysin valkoinen :) Tämä huomioitu myös edullisempana hintana ja tietenkin, jos tuote ei miellytä sen voi aina palauttaa.

Suuri kissan raapimispuu 185cm

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan, vaikka olohuoneesi sisustukseen unohtamatta tyylikästä sisustusta. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla ja näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Tämän kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempää! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys, mutta samalla se on todella kestävä ja laadukas kangas, johon kissasi tulee tykästymään! Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa  ovat raapimisputket pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kynsiä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää neljä pitkää sekä viisi lyhempää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman!  Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat tykkäävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä, joten voit olla varma, että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Raskas massiivipuu alusta, joka on 50% aiempaa painavempi,  pitää puun pystyssä rajummissakin leikeissä ja useamman kissan leikkeissä. Voit siis olla huoletta - tämä kissan raapimispuu ei kaadu! Paksut 9cm putket, joita on paksunnettu 30%,  vahvistavat entisestää raapimispuun rakennetta ja tukevuus sekä kestävyys on siis taattu.

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- / tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa, joten jos on vain mahdollista suuntaa makuu/tarkkailualustat auringonvaloa kohden!

Leikkiä unohtamatta! 185cm puusta löytyy  leikkihiiri kenen kanssa kissasi tai kissat voi mitellä raapimapuun herruudesta sekä sisalköysi mitä pitkin voi kiipeillä!

Ominaisuudet

  • Useita näköalapaikkoja
  • Erittäin vahvaa ja kestävää narua
  • Useita kynnenteroituspaikkoja
  • Paljon luolia
  • Pehmeät osat, ilman teräviä osia

Tekniset tiedot

Väri Valkoinen
Mitat 60 X 40 X 185 cm
Tolpan paksuus 9 cm
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Ninnu 09.12.2018

Kissat tykkäsi jo kokoamisvaiheessa. Hyvänä lisänä todella nopea saapuminen postiin (tilasin keskiviikkona, lauantaina noudin postista!)!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: