Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Kissan raapimispuu 160cm

Normaalisti: 109,95 € Säästä 40€!
Nyt vain: 69,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta perjantai, 23. marras
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Luksus kiipeilypuu 160cm

Tämän pieneen tilaan menevän raapimapuun saat  upeasti sopimaan, vaikka olohuoneesi sisustukseen unohtamatta tyylikästä sisustusta. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä  raapimispuulla ja näin säästät huonekalut raapimimiselta sekä tilaa!

Tämän kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempää! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys, mutta samalla se on todella kestävä ja laadukas kangas, johon kissasi tulee tykästymään! Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria

Tämä keskikokoinen raapimispuu on 160cm korkea ja alatasolta löytyvät pitkät raapimiputkien avulla kissasi  saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kynsiä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää seitsemän raapimisputkea. Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat tykkäävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä, joten voit olla varma, että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Asiakaspalautteen perusteella tästä 160cm kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Raskas massiivipuu alusta, joka on 50% aiempaa painavempi,  pitää puun pystyssä rajummissakin leikeissä ja useamman kissan leikkeissä. Voit siis olla huoletta - tämä kissan raapimispuu ei kaadu! Paksut 9cm putket, joita on paksunnettu 30%,  vahvistavat entisestää raapimispuun rakennetta ja tukevuus sekä kestävyys on siis taattu.

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu 160cm raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- / tarkkailualusta auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa, joten jos on vain mahdollista suuntaa makuu/tarkkailualusta auringonvaloa kohden!

Leikkiä unohtamatta! 160cm puusta löytyy paksu sisalköysi mitä vastaan kissasi voi käydä läpsyttelyottelun ja voi mitellä raapimapuun herruudesta!

Ominaisuudet

  • Useita näköalapaikkoja
  • Erittäin vahvaa ja kestävää narua
  • Useita kynnenteroituspaikkoja
  • Paljon luolia
  • Pehmeät osat, ilman teräviä osia

Tekniset tiedot

Väri Valkoinen
Mitat 60 X 40 X 60 cm
Tolpan paksuus 9 cm
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: