Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Kissan raapimispuu 215-235cm

Normaalisti: 159,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 99,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta perjantai, 23. marras
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Korkea raapimispuu 215-235cm

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan vaikka olohuoneesi sisustukseen. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla ja näin säästät huonekalut raapimimiselta! Kissoille on myös tärkeää päästä tutkailemaan ympäristöä johon kiipeilypuun useat tasanteet antavat ihanteellisen mahdollisuuden.

Tämän kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys, mutta samalla se on todella kestävä ja laadukas kangas, johon kissasi tulee tykästymään! Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Kiipeilypuun raapimisputket ovat pitkät, joten kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kynsiä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Raapimispuussa on viisitoista raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman!  Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat tykkäävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä, joten voit olla varma että sohva ei ole enää ensimmäinen johon kynnet teroitetaan.

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Raskas massiivipuu alusta, joka on 50% aiempaa painavampi, pitää puun pystyssä rajummissakin leikeissä, vaikka kissoja olisi useampikin. Voit siis olla huoletta - tämä kissan raapimispuu ei kaadu! 30% paksummat 9cm halkaisijan putket vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta. Tukevuus sekä kestävyys on siis taattu. Lisäksi tämän mallin voi kiilata kattoon, jolloin puu ei pääse heilumaan tai liikkumaan esim. kissan hypätessä siitä pois.

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- / tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Kissat tykkäävät lämmitellä auringossa, ja auringonottopaikkoja tässä kiipeilypuussa riittää!

Ominaisuudet

  • Useita näköalapaikkoja
  • Erittäin vahvaa ja kestävää narua
  • Useita kynnenteroituspaikkoja
  • Paljon luolia
  • Pehmeät osat, ilman teräviä osia

Tekniset tiedot

Väri Valkoinen
Mitat 70 X 50 X 215-235 cm
Tolpan paksuus 9 cm
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: