Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan raapimispuu 215-235cm

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 169,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 149,95 €

Alkaen 8.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 28. syys
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

kiipeilypuu

Valkoinen 215cm-235cm pitkä kissan raapimispuu on oiva vaihtoehto koteihin kun haluat erittäin tukevan puun. Sen leveys 70cm ja syvyys 50cm, joten se ei vie liikaa tilaa, mutta samalla se pitää kuitenkin vankan alustansa johdosta raapimapuun tukevasti paikallaan ilman kattoon tukemistakin.

Kissallasi ei tule tylsää!

Tässä mallissa on yhteensä 7 tasoa, joten kissa voi valita vaikka jokaiselle viikonpäivälle oman tasonsa. Tässä mallissa on kaksi luolaa, mikä takaa kissallesi myös turvallisen lepopaikan leikkien jälkeen unohtamatta valinnanvapautta.

”Sopii myös useammalle kissalle” T: Tiuku ja Mauku Helsingistä

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla. Näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Tee tästä vieläkin tukevampi

Voit tukea kissan raapimapuun kattoon, kunhan kattosi korkeus on 215cm - 235cm välillä, jolloin siitä tulee entistä tukevampi. Tuenta on helppoa ja se tapahtuu vain kääntämällä kissanraapimapuun pisintä putkea ylöspäin samalla sen kasvattaessa pituuttaan. Näin saat kissan raapimapuun tukevasti lattian ja katon väliin. Tätä mallia ei kuitenkaan ole pakko kiinnittää kattoon ja se on tukeva myös ilman sitä.

Mukava TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää yhdeksän pitkää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Raskas alusta, joka on 50% aiempaa painavampi, pitää puun pystyssä rajummissakin leikeissä vaikka leikkijöitä olisi useampikin. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 7cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu.

Lukuisia köllimispaikkoja

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- ja tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa! Joten jos on vain mahdollista suuntaa makuualustat auringonvaloa kohden!

185cm puusta löytyy leikkihiiri jonka kanssa kissasi voi mitellä raapimapuun herruudesta!

HUOM!

Ostamalla tämän tuotteen ja ottamalla siitä 10 kuvaa eri kulmista saat extra alennuksen -10%, joka hyvitetään sinulle kuvien saamisen jälkeen.
Kännykkäkameralla otetut kuvat riittävät. Etu on käytettävissä vain siihen asti, kunnes saamme tuotteesta hyvät kuvat! :)

Muutama vaatimus kuville:
- Saamme täyden käyttöoikeuden kuville
- Kuvat eivät saa olla tärähtäneitä
- Kuvat mielellään eri kulmista
- Tuote aseteltu tuotteen käyttöpaikkaan.

Lähetä kuvat j-m@ptg.fi niin laitamme teille sitten hyvityksen tulemaan!

Ominaisuudet

✔ SOPII TÄYDELLISESTI USEAMMAN KISSAN TALOUKSIIN:  Raapimispuussa on paljon eri tasoja ja koloja, jotka tarjoavat tilaa ja aktivointia useammallekin kissalle.

✔ KESTÄVÄ SISAL-KÖYSI: Entisestään tukevampi 7cm rungon ympärille on kääritty sisal-köysi, jota vasten kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään

✔ TUKEVA RAKENNE:  Kiipeilypuu ei kaadu villimmässäkään tiimellyksessä, sillä se seisoo vankasti leveän pohjan päällä. Raapimispuu voidaan tukea kattoa vasten.

✔ KORKEA RAAPIMISPUU: 215 - 235 cm raapimispuu tarjoaa todella paljon kiipeilytilaa! Korkeudestaan huolimatta se ei täytä koko asuntoa, ja sopii kaiken kokoisiin huoneisiin.

✔ 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU: Olemme varmoja, että tykkäät kissan raapimapuusta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden

Tekniset tiedot

Väri Valkoinen
Mitat 70 X 50 X 215-235 cm
Tolpan paksuus 7 cm

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (401.3k)
Koko: 220-260 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Laura 22.05.2020

Annan puulle 3 tähteä. Olisin antanut täydet viisi tähteä, mutta valitettavasti puun pesät ja kolot ovat aivan liian pienet meidän isolle 7 kiloiselle kissalle. Tuntuu, että ne on tehty hyvin pienille kissoille. Koloihin meidän kissa ei edes mahdu, ne ovat niin pieniä. Roikkuviin pesiin mahtuu joten kuten, mutta ei niin hyvin kuten vanhaan puuhunsa. Muuten tykkäsin kovasti puun vaaleasta välistä ja siitä, että se on vankkarakenteinen. Jos pesät ja kolot olisivat isommat, olisin ehdottomasti antanut viisi tähteä. Tässä kehitysideaa!

Kirjoittaja: Ninni 21.03.2019

Oikein tukeva vaikka ei kiinnitä kattoon. Ainoa miinus on melko pienet riippumattopesät, jotka isoille kolleille ahtaat.

Kirjoittaja: Henrik 03.12.2018

Pakko sanoa, että yllättävän jämäkkä ja laadukkaan tuntuinen. Pysyy hyvin pystyssä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: