Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan raapimispuu 185cm 4 (harmaa)

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 159,95 € Säästä 40€!
Nyt vain: 119,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 28. syys
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

kiipeilypuu

Harmaa 185cm pitkä kissan raapimispuu on oiva vaihtoehto koteihin, joissa on tilaa korkeussuunnassa. Sen leveys 60cm ja syvyys 50cm, joten se ei vie liikaa tilaa, mutta samalla se pitää kuitenkin vankan alustansa johdosta raapimapuun tukevasti paikallaan.

Kissallasi ei tule tylsää!

Tässä mallissa on yhteensä 8 tasoa, joten kissa voi valita vaikka jokaiselle viikonpäivälle oman tasonsa. Lisäksi kissaasi on viihdyttämässä oma leikkipallero toiseksi ylimmällä tasolla ja leikkinaru kolmannella tasolla. Tilava luola takaa kissallesi myös turvallisen lepopaikan leikkien jälkeen.

”Hiiri ärsyttää minua suuresti ja haluaisin syödä sen” T: Luru Keravalta

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla. Näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Mukava TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää yhdeksän pitkää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Raskas alusta, joka on 50% aiempaa painavampi, pitää puun pystyssä rajummissakin leikeissä vaikka leikkijöitä olisi useampikin. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 9cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu.

Lukuisia köllimispaikkoja

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- ja tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa! Joten jos on vain mahdollista suuntaa makuualustat auringonvaloa kohden!

185cm puusta löytyy leikkihiiri jonka kanssa kissasi voi mitellä raapimapuun herruudesta!

Ominaisuudet

✔ SOPII MYÖS USEAMMAN KISSAN TALOUKSIIN:  Raapimispuussa on paljon eri tasoja ja koloja, jotka tarjoavat tilaa ja aktivointia useammallekin kissalle.

✔ KESTÄVÄ SISAL-KÖYSI: Entisestään tukevampi 9cm rungon ympärille on kääritty sisal-köysi, jota vasten kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään

✔ TUKEVA RAKENNE:  Kiipeilypuu ei kaadu villimmässäkään tiimellyksessä, sillä se seisoo vankasti leveän pohjan päällä.

✔ LAATUA VAATIVILLE KISSOILLE: Tämänkin hinnasta on karsittu välikäsikustannukset pois! 100% laatua edullisempaan hintaan.

✔ 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU: Olemme varmoja, että tykkäät kissan raapimapuusta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden

Tekniset tiedot

Väri Harmaa
Mitat 60 X 50 X 185 cm
Tolpan paksuus 9 cm

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (149.55k)
Koko: 161-190 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.7 /5


Yhteensä 7 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Ella 16.12.2019

Hyvä kiipeilyteline

Kirjoittaja: Päivi 09.12.2019

Kissan raapimapuu oli juuri niin kuin pitikin, hyvä ostos. Tilaus oli helppo tehdä ja paketti saapui ovelle parissa päivässä.

Kirjoittaja: Natasha 26.11.2019

Tuote (kissan raapimispuu) saapui nopeasti (vaikka postilakkokin oli) ja tuote oli pakattu todella siististi ja kasaus oli helppoa. <br /> Mikä parasta kissamme rakastaa sitä :)

Kirjoittaja: ** 23.05.2019

Erittäin nopea toimitus. Helposti kasattava ja tukeva raapimispuu. Iso suositus tälle!

Kirjoittaja: Tyytyväinen kissa ja minä! 22.02.2019

Kiipeily/raapimapuu saapui hyvissä ajoin, oli helppo ja nopea koota, kaikki ruuvit oli mukana, jopa kaksi ylimääräistä. Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen ja niin on kissakin, joka on iso ja painaa melkein yhdeksän kiloa, mutta puu kestää eikä edes heilu! Todella turvallinen ja hyvin tehty puu! Kiitos siitä! Sen lisäksi tuntuu hyvältä tukea hienoa Suomalaista työtä!

Kirjoittaja: Iloinen minä ja kissa! 21.02.2019

Olemme, minä ja kissa, erittäin tyytyväisiä tähän kippeily/raapimapuuhun! Saapui aikataulussa, oli helppo ja nopea koota, kaikki ruuvit mukana. Ja mikä myös erittäin hienoa: oli todella tukeva ja turvallinen. Meidön kissa on nimittäin iso ja painava, melkein 9 kiloinen, mutta kiipeilypuu ei edes heilunut! Sen lisäksi tuen mielelläni Suomalaista hienoa työtä!

Kirjoittaja: Siska 02.11.2018

Kissojen lemppari paikka :) Oli nopea kasata

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: