Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Kissan raapimispuu 185cm 5 (harmaa)

Ale voimassa12.12saakka
Normaalisti: 109,95 € Säästä 36€!
Nyt vain: 73,45 €

Osamaksulla alk. €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 17. joulu
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Luksus raapimispuu 185cm 5 (harmaa)

Nyt on tyyliä raapimispuussa! Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan, vaikka olohuoneesi sisustukseen unohtamatta tyylikästä sisustusta. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla ja näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Tämän kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempää! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys, mutta samalla se on todella kestävä ja laadukas kangas, johon kissasi tulee tykästymään! Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa  ovat raapimisputket pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kynsiä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää kymmenen raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman!  Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat tykkäävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä, joten voit olla varma, että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Raskas massiivipuu alusta, joka on 50% aiempaa painavempi,  pitää puun pystyssä rajummissakin leikeissä ja useamman kissan leikkeissä. Voit siis olla huoletta - tämä kissan raapimispuu ei kaadu! Paksut 9cm putket, joita on paksunnettu 30%,  vahvistavat entisestää raapimispuun rakennetta ja tukevuus sekä kestävyys on siis taattu.

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- / tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa, joten jos on vain mahdollista suuntaa makuu/tarkkailualustat auringonvaloa kohden!

Ominaisuudet

  • Useita näköalapaikkoja
  • Erittäin vahva ja kestävä naru
  • Useita kynnenteroituspaikkoja
  • Paljon luolia
  • Pehmeät osat, ilman teräviä osia

Tekniset tiedot

Väri Harmaa
Mitat 50 X 60 X 185 cm
Tolpan paksuus 9 cm
Tuotearvostelut

3.7 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Surkeaa 12.12.2018

Aivan surkeaa laatua. Mökissä sormen mentävä aukko.

Kirjoittaja: Laura 12.10.2018

5 tähteä: Tuote oli tosi hyvä ja tukeva. Tuote tuli todella nopeasti, josta olen todella tyytyväinen. Suosittelen tuotetta kaikille kissa perheille.

Kirjoittaja: Mari 11.09.2018

Ihana! Kisut tykkää kovasti!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: