Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan raapimispuu 120cm (harmaa)

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 89,95 € Säästä 12€!
Nyt vain: 77,12 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

”En vielä ole uskaltanut mennä ylimmälle tasolle, mutta ehkä ensi viikolla” T: Rommi Helsingistä

Tämän pieneen tilaan menevän raapimapuun saat  upeasti sopimaan, vaikka olohuoneesi sisustukseen unohtamatta tyylikästä sisustusta. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä nurkkaan menevällä raapimispuulla ja näin säästät huonekalut raapimimiselta sekä tilaa!

Tämän kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempää! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys, mutta samalla se on todella kestävä ja laadukas kangas, johon kissasi tulee tykästymään! Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria

Vaikkakin tämä puu on vain 120cm korkea, ovat raapimisputket pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kynsiä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää kaksi pitempää ja kaksi lyhyempää raapimisputkea. Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat tykkäävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä, joten voit olla varma, että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Asiakaspalautteen perusteella tästä 120cm kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Raskas alusta, joka on 50% aiempaa painavempi,  pitää puun pystyssä rajummissakin leikeissä ja useamman kissan leikkeissä. Voit siis olla huoletta - tämä kissan raapimispuu ei kaadu! Paksut 9cm putket, joita on paksunnettu 30%,  vahvistavat entisestää raapimispuun rakennetta ja tukevuus sekä kestävyys on siis taattu.

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu 120cm raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- / tarkkailualusta auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa, joten jos on vain mahdollista suuntaa makuu/tarkkailualusta auringonvaloa kohden!

Leikkiä unohtamatta! 120cm puusta löytyy paksu sisalköysi mitä vastaan kissasi voi käydä läpsyttelyottelun sekä lisäksi löytyy leikkihiiri kenen kanssa kissasi voi mitellä raapimapuun herruudesta!

HUOM!

Ostamalla tämän tuotteen ja ottamalla siitä 10 kuvaa eri kulmista saat extra alennuksen -10%, joka hyvitetään sinulle kuvien saamisen jälkeen.
Kännykkäkameralla otetut kuvat riittävät. Etu on käytettävissä vain siihen asti, kunnes saamme tuotteesta hyvät kuvat! :)

Muutama vaatimus kuville:
- Saamme täyden käyttöoikeuden kuville
- Kuvat eivät saa olla tärähtäneitä
- Kuvat mielellään eri kulmista
- Tuote aseteltu tuotteen käyttöpaikkaan.

Lähetä kuvat j-m@ptg.fi niin laitamme teille sitten hyvityksen tulemaan!

Ominaisuudet

  • Luxusta kissallesi: Myös kissat tarvitsevat viihtyisän kodin, jossa ne voivat leikkiä, nukkua tai hyppiä: tämä raapimapuu vastaa myös luxusta vaativan kissan tarpeisiin!
  • Monitasoinen: Kissasi voi levätä luolassa tai muhkealla reunustetulla tasolla, mistä on helppo tarkkailla taloa
  • Tukevuus on tärkein: Vankka alusta pitää raapimapuun tukevasti paikallaan kissasi leikkiessä sillä
  • Luonnonmukainen Sisal-köysi: Entisestään tukevampi 9cm rungon ympärille on kääritty sisal-köysi, jota vasten kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään
  • 100% tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että tykkäät kissan raapimapuusta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden

Tekniset tiedot

Väri Harmaa
Mitat 50 X 50 X 120 cm
Tolpan paksuus 9 cm

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (322.86k)
Koko: 101-130 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.8 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: pikkukolllin omistaja 28.12.2018

Todella hyvä ja mukava kiipeilypuu! Kissa tykännyt aivan alusta asti ja kestää kovaakin käyttöä. Keskimmäiseen piilottelupaikkaan ei kissamme ole mennyt kertaakaan mutta pehmustettu lokottelupaikka ylempänä on ollut paras kaikista. On sekä kissan että perheen suosikki!<br /> Aiemmassa kuvauksessa oli mainittu riippumatto, jota ei tuotteessa kuitenkaan ollut ja jota jäimme miehen kanssa ihmettelemään.

Kirjoittaja: Sakari 30.11.2018

Hyvä tuote, kannattaa ostaa!<br />

Kirjoittaja: Eveliina 10.11.2018

Tilasin tuotteen sunnuntaina ja hain sen jo tiistaina postista! Raapimispuu on ollut käytössä nyt kuukauden ja se on tukeva ja kestää isonkin kissan. Tolpat ovat paksut ja nyöritys kestävää. Suosittelen!

Kirjoittaja: SH 16.06.2018

Erittäin tukeva kiipeilypuu ja todella helppo koota.

Kirjoittaja: TM 05.06.2018

Todella vakaa ja luja kiipeilypuu. Helppo koota.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: