Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Kissan Raapimispuu 166cm (Valkoinen)

Ale voimassa2.2saakka
Normaalisti: 89,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 69,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta perjantai, 31. tammi
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Kissan Raapimispuu 166cm (Valkoinen)

Kissallasi ei tule tylsää!

Tässä mallissa on yhteensä 8 tasoa, joten kissa voi valita vaikka jokaiselle viikonpäivälle oman tasonsa. 2 tilavaa luolaa takaa kissallesi myös turvallisen lepopaikan leikkien jälkeen. Tasoilta ja luolista kissa voi turvallisesti tutkia myös ympäristöään.

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan mihin tahansa sisustukseen. 166 cm kissan raapimispuu on keskikokoinen, joten se ei vie valtavasti tilaa. Se on siis helppo sijoittaa myös pienempään asuntoon. Näppärästä koostaan huolimatta se tarjoaa kaiken reilusti tekemistä ja tutkimista kissallesi. 

Laadukas TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää yhdeksän pitkää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 9cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu.

Lukuisia köllimispaikkoja

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- ja tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa! Joten jos on vain mahdollista suuntaa makuualustat auringonvaloa kohden!

kiipeilypuu

Ominaisuudet

✔ SOPII MYÖS USEAMMAN KISSAN TALOUKSIIN:  Raapimispuussa on paljon eri tasoja ja koloja, jotka tarjoavat tilaa ja aktivointia useammallekin kissalle.

✔ KESTÄVÄ SISAL-KÖYSI: Entisestään tukevampi 9cm rungon ympärille on kääritty sisal-köysi, jota vasten kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään

✔ TUKEVA RAKENNE:  Kiipeilypuu ei kaadu villimmässäkään tiimellyksessä, sillä se seisoo vankasti leveän pohjan päällä.

✔ NÄPPÄRÄ 166 CM RAAPIMISPUU: Keskikokoinen 166cm raapimispuu sopii hyvin myös pienempiin asuntoihin, eikä laadusta tarvitse tinkiä.

✔ 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU: Olemme varmoja, että tykkäät kissan raapimapuusta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden

Tekniset tiedot

Pakkauksen kokonaispaino 19,6 kg
Raapimispuun mitat 77 x 65 x 166 cm
Pakkauksen mitat 51 x 51 x 31 cm
Väri Valkoinen
Koko: 161-190 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Tyytyväinen asiakas 20.01.2020

Olen tyytyväinen tuotteeseen ja mikä tärkeintä niin kissat tykkää. Jäi pahvilaatikkokin toiseksi.<br /> Tuote saapui nopeasti joka yllätti. Tuotteen kasaamiseen en osallistunut muuta kuin katselemalla vierestä ja aivonystyröitä siinä tarvittiin. Mikä ei tietenkään ole huono juttu. Tuote on myyntikuvan mukainen. Ps. Pienet reijät jotka ovat mökeissä ja näyttävät tumpin tekemiltä niin ovat tarkoituksella kankaassa!

Kirjoittaja: Pekka 29.10.2019

Juuri sellainen kuin pitikin olla. Helppo kasata.

Kirjoittaja: Jenni 21.10.2019

Tuote hyväksytty ja hyväksi todettu. 5/5 .

Kirjoittaja: Satu 06.07.2018

Kahdelle kissalle ostin tämän, hyvin ajaa asiansa ja nopea toimitus! :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: