Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan Raapimispuu 173cm (Beige)

Hinta voimassa19.7.saakka
Normaalisti: 89,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 69,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

kissan raapimispuu

Beige 173cm pitkä kissan raapimispuu on oiva vaihtoehto koteihin, joissa on tilaa korkeussuunnassa. Sen leveys 60cm ja syvyys 86cm ja pitää kuitenkin massiivipuualustansa johdosta raapimapuun tukevasti paikallaan.

Kissallasi ei tule tylsää!

Tässä mallissa on yhteensä 8 tasoa, joten kissa voi valita vaikka jokaiselle viikonpäivälle oman tasonsa. 2 tilavaa luolaa takaa kissallesi myös turvallisen lepopaikan leikkien jälkeen.

”Vien leluni luoliin piiloon” T: Otto kissa Lahdesta

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla. Näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Mukava TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää yhdeksän pitkää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 9cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu.

Lukuisia köllimispaikkoja

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- ja tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa! Joten jos on vain mahdollista suuntaa makuualustat auringonvaloa kohden!

185cm puusta löytyy leikkihiiri jonka kanssa kissasi voi mitellä raapimapuun herruudesta!

Ominaisuudet

✔ HUPIA JA HYÖTYÄ KISSALLESI: Kissasi tarvitsee paikan josta se voi turvallisesti tarkastella ympäristöään, sekä ottaa nokoset ilman häiröitä! Kiipeilyteline myös aktivoi kissaa, ja sen avulla kissa voi pitää huolta kynsistään.

✔ USEITA TASOJA: Kissasi voi levätä kiipeilypuun 2:ssa luolassa tai 3:lla muhkeasti reunustetulla tasolla, joista on helppo tarkkailla talon ja pihan tapahtumia.

✔ ERITTÄIN TUKEVA: Vankka massiivipuualusta pitää raapimapuun tukevasti paikallaan kissasi leikkiessä sillä.

✔ LUONNONMUKAINEN SISAL-KÖYSI: Raapimispuun tukevien runkoputkien ympärille on kääritty sisal-köyttä, jota kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään.

✔ 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU: Olemme varmoja että kissasi rakastaa tätä raapimispuuta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden.

Tekniset tiedot

Pakkauksen kokonaispaino 23 kg
Raapimispuun mitat 60 x 86 x 173 cm
Pakkauksen mitat 51 x 51 x 31 cm
Väri Beige

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.13M)
Koko: 161-190 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Tatjana 22.05.2020

Tuote vastasi täysin odotusta ja oli helppo koota.

Kirjoittaja: Noora 28.04.2020

Tuote vastasi ennakkokäsityksiä eli oli juurikin sellainen mikä piti ja kissa tykkää kovasti.

Kirjoittaja: Riia 22.04.2020

Mahtava tuote!!!

Kirjoittaja: Alana 20.12.2018

Tasojen pieni koko yllätti, vaikka olinkin lukenut muut arvostelut. Ovat siis todella pienet. Mahtuu kissa niissä istumaan, mutta ei makaamaan. Muuten kiva ja tukevan tuntuinen.

Kirjoittaja: minä 19.12.2018

Kissan nukkumapaikka liian pieni,vaikka meilläkin on pieni kissa.

Kirjoittaja: Janza 27.11.2018

Väri paljon beigempi kuin kuvassa. Nukkuma tasot pienemmät kun kuva antaa ymmärtää, edes meidän 6kk kissa ei mahdu nukkumaan. Muuten kiva :)

Kirjoittaja: Jatta 24.11.2018

Hyvä puu mutta kissa ei ole ihan samaa mieltä vielä. Jospa hyväksyy.

Kirjoittaja: Hannele 21.05.2018

Väri ei vastannut ihan kuvaa, on oikeasti beigempi. Muuten hyvä puu.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: